Launch traileren a Red Dead Redemption 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 18.
  • Videó
Link másolása
A távolban lódobogás hangzik fel, mindenki jajveszékelve menekül, a Dutch-banda az ajtót veri, Arthur Morgan pedig már a küszöbön; ideje felnyergelni, pár nap múlva érkezik a Red Dead Redemption 2!

Ugyan a korábbi előzetesekhez képest nem kaptunk rendkívül maradandó élményt a Red Dead Redemption 2 alig egyperces launch trailerével, ám remek zenéjével és autentikus atmoszférájával arra tökéletes volt, hogy emlékeztessen mindenkit: jövő héten nem egy mindennapi vadnyugati játékkal leszünk gazdagabbak, hanem egy újabb Rockstar-alkotással.

A két lemezzel, több mint 60 órányi sztoritartalommal és megszámolhatatlanul sok fegyverrel érkező Red Dead Redemption 2 jövő pénteken, azaz október 26-án rajtol el PlayStation 4-en és Xbox One-on.

104.
104.
#102: Na ez az, amit nem hiszek el.
103.
103.
frankdelgado
#99: Akkor jol esik, h én érdekellek... ;). Nem irtam olyat, h nem érdekel a red dead, csak mivel iskolàzatlan vagyok és csóró, - és ez ellen nem is akarok semmit tenni - meg kell vàrnom míg a képzett, tanult és tehetősebb jàtékosok bagóért odadobjàk. Ez van. És mivel szar a magànéletem is így addig töltöm fel az àrút a polcokra, meg ha előléptetnek, akàr hasàbburgonyàt is süthetek.
102.
102.
ollie92
#101: Hmm...csak a fő sztorivonal 60 óra. Józanodj ki ember.
101.
101.
Én eddig egy videót vagy anyagot sem néztem meg ebből a játékból, de most a launch trailert azért meglestem. Tulajdonképpen jól néz ki, úgy tűnik, valami érdekes sztorija is lehet akár. Ettől függetlenül én biztosan nem esek neki, mert (ha az én bajom, ha nem), nem szeretem az open world játékokat. Nekem akkor érne meg pénzt, ha mondjuk egy 12-14 órás csőjáték lenne, vagy pedig egy maximum Mass Effect 2 szinten nyílt (magyarul semennyire) dizájnja lenne és egy 40 órába megállna.

Azt viszont nem szeretem, ha van egy max 10 órás sztori totálisan szétszabdalva 130 órára és még mellé 300 óra gyűjtögetés meg achievement vadászat meg "elfoglaltságok" vannak.
Mondjuk, ha valaki meg pont az ilyet szereti, akkor hajrá, annak jó játékot.
99.
99.
Mondi21
#96: Ne itt vívd meg a forradalmadat. Senki sem fog lesajnálni, sem ajnározni. Érdekes gondolkodásod van az egyszer biztos. Tudod nem bántásból mondom amit mondok. Viszont. Az ilyen emberek mint te piszkosul nincsennek megelégedve a magánéletükkel, ezért is keresik itt a megerősítést. Ha téged ennyire hidegen hagy az egész. Akkor miért kommentelgetsz ide ennyire bőszen? Ami engem nem érdekel azzal nem foglalkozom...
98.
98.
KopyAti
96.
96.
frankdelgado
Akkor most lesajnàlsz h 8 àltalànosom van, bem beszélek külföldiül és segédmunkàs vagyok? Arc vagy?
95.
95.
hadzsime
#93: Én pont leszartam volna, hogy tudsz-e angolul vagy sem, ha nem írtad volna azt, hogy szerinted ki sem szabadna adni. Ebben az esetben te pont az ellenkezője voltál annak, amit most leírtál: "én nem tudok angolul, a többi ember meg kit érdekel".
94.
94.
Falcon
#74: Én aba a kb 2% ba tartozom aki szimulátorozik minöségi kormánnyal belső nézetben
93.
93.
Falcon
Itt tényleg nem lehet semmi hasonló témáról beszelni mert jön egy idióta hogy én tudok angolul a többi ember meg kit erdekel -bírom ezt a késztetést hogy mindenképen meg kell osztania a világgal
92.
92.
Yanez
#91: Hohó! Ezzel a kommentel remélem rendesen felvállaltad a rizikót és savcsuszamlást, amit lehetséges, hogy kapni fogsz!!! Aztán hadd tévedjek uram!!!
91.
91.
Norbiii
A Gamekapocs egy remek oldal, sok kedves és szerethető emberrel, jó fej szerkesztőkkel, de az azért látszik, hogy inkább a középosztály és a jómódúak közössége, legalábbis amit látni lehet!

Magyarország egy kettészakított ország sajnos! Sokan akik jól keresnek, lenézik a kisembereket, (akinek nem inge ne vegye magára!) ez részben politikai és értelmességi felelősség is!
Aki keres 91 ezres minimálbért, annak lehet mondani, hogy itt meg ott spóroljon és egyből lesz pénze, meg hogy dolgozzon mást, de ez a duma is a nagy egora utal! (ha nem lenne árufeltöltő, a jómódú nem tudna vásárolni stb) Ahány ember, annyi élethelyzet, általánosítani sosem szabad! Akik profin beszélnek nyelvet, gondolom azok nagy része sem 91 ezret keres, (a kisember is beszélheti jól) aki meg az átlagkereset TÖBBSZÖRÖSÉT keresi, az nem feltétlen értheti a kisember és átlagember érzelmeit, életét!

Mindegy ki mennyit keres, a szívünk mindig legyen a helyén! Ugye az embert a tettei alapján kell megítélni! Mi magyarok meg tartsunk össze!
89.
89.
Juha
#88: Szerk.: Vagy angoltudásoddal, tökmindegy, a nagy arc nem jó, értem?
87.
87.
Yanez
#85: Hidd el, nekem is az agyamra ment a téma. Anno PS1-en az MGS-ből, szinte szart sem értettem, mégis óriási nagy élménnyel toltam ki, és nem nyavalyogtam, hogy miért nincs benne magyar nyelv. :D Aztán jobban odafigyeltem és a suliban is belehúztam, s így az MGS3-nak az 50%-át már vágtam, ám a legfőbb részét így sem értettem meg. XD Azóta, már angol tudással, újra kitoltam és így már sokkal jobb játék! :"D
85.
85.
frankdelgado
#83: Vàgom, nem flame keltés volt a célom, ez a magyar felirat kontra hülye aki nem beszél angolul téma irritàl kissé. Szerencsére tudok annyra angolul, h "ne haljak éhen " semelyik játékban, sőt volt olyan amit németül toltam, mert az jobban megy, de annyira idegen a német nyelv a jàtékokban h ihaj....viszont a másik oldal olyan durvàn elmegy rossz irányba... irritáló azt olvasni h a magyar nyelv semmire sem jó.
84.
84.
frankdelgado
#75: Na ebben nagyon is igazad van. El is engedem a dolgot...
83.
83.
Yanez
#82: Ezt már nem ma raktam össze, de úgysem értem minek betolni most egy flame veszélyes kommentet, ha a társalgás súlya most egyáltalán nem ezen van? Viszont ameddig ez senkit sem zavar, téged pedig megnyugtat, ha leírod, nyugodtan csinálhatod. Tényleg. Csak valóban ügyelj rá, hogy ne legyen belőle flame, mert azt itt senkinek sem kell mesélnem, hogy mik szoktak itt lenni az ilyen megjegyzésekből. :)
82.
82.
frankdelgado
#79: Àtment megint magyar felirat kontra "nem értem miért nem tudnak az emberek angolul" -ba a vaker. Gta5,magyar felirat. Csaknpc-n meg warez konzolon tudsz sufni feliratot hasznàlni. Így màr össze tudod rakni?
79.
79.
Yanez
#77: Ennek most mi a tarajas lepkehód köze van a témához???
78.
78.
frankdelgado
#76: Mert miért lennénk európa segglyuka?
77.
77.
frankdelgado
#69: Ezért (is) jobb a pc.
76.
76.
hadzsime
#66: Nem tudom ennek mi köze van, ahhoz amit írtam, de többet már ne igyál.
75.
75.
Őrnagy
Én úgy gondolom, online is ugyanolyan stílusban kéne kommunikálni, mint személyesen.
74.
74.
Hunszi
#70: Sivár lehet akkor a gaming életed...a játékipar kimagaslóan sikerült játékai mind-mind történetközpontúak, te akkor kb. szárazkenyéren élhetsz a játékvilág svédasztalja mellett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...