Ark: Survival Evolved - élesedett az Extinction

  • Írta: zoenn
  • 2018. november 7.
  • Letöltés
Link másolása
PC-n már elérhető a Studio Wildcard dinós túlélőjátékának legújabb bővítménye, az Extinction. Ezúttal egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel néznek szembe a játékosok: jönnek a titánoknak hívott megadinoszauruszok.

Az Extinctionben debütálnak a titánoknak nevezett óriási és bivalyerős dinoszauruszok, helyszínünk ezúttal a Föld, ahol erősen megváltoztak a körülmények.

A kiegészítő számos egyéb tartalmat is kínál. Még több lényt szelídíthetünk meg, a Cryopodokat gyűjtve pedig a kisebb állatokat könnyen tárolhatjuk az eszköztárunkban, mintha csak a Pokémonnal játszanánk. Noha a karakterünket átvihetjük az Extinctionbe, a már megszelídített dinókat hátra kell hagynunk.

S ha már titánok, ott van a pufók Gasbag, a fagyos lehelettel operáló Snow Owl, vagy a veszedelmes Velonasaur.

Az első európai szerverek 70-es szintsapkával operálnak - erre érdemes jó előre felkészülni. A bővítmény része a szezonbérletnek, de külön is megvásárolható. A PS4-es és Xbox One-os verzió november 13-án élesedik.

A premier örömére a hétvégén ingyen játszható az alap Ark: Survival Evolved a Steamen, ráadásul november 11-ig potom 22 euróért zsákolható be.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...