Eltűnt barátnőnket keressük a Chernobylite-ban

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 8.
  • Videó
Link másolása
Végre többet is megtudhatunk a Chernobylite sztorijáról a The Farm 51 jóvoltából, sőt, egy hosszabb előzetes is jutott a csernobili Zónában játszódó túlélőhorrorról. Igen, még stalkerekkel is összefutunk, amiért külön piros pont jár!

A lengyel The Farm 51 csapata a Get Even után és a World War 3 mellett egy túlélőhorrort is készít Chernobylite címmel. Az anyag harminc évvel az atomerőmű katasztrófája után játszódik a sugárszennyezett Zónában.

A S.T.A.L.K.E.R.-hez hasonlóan itt is szabadon felfedezhetjük a Zóna "szép és borzasztóan pontos" rekreációját, ahol még stalkerekkel is összefuthatunk - igen, a felfegyverkezett szerencsevadászokkal, akik élnek és portyáznak. Furcsa és veszélyes lények ellen harcolunk majd, melyek nem feltétlenül mutánsok, hiszen a szörnyek egy alternatív univerzumból származnak. A kaland során felszerelést craftolhatunk maguknak, miközben szűkös erőforrásokból gazdálkodunk.

Egy furcsa, természetfeletti történetet göngyölíthetünk fel, ami szépen végigvezet minket a pusztán és a gazzal benőtt városi környezetben. Hősünk a 4-es reaktor katasztrófája idején egy fiatal fizikus volt, ám az incidens közepén barátnője eltűnt. Most, három évtizeddel később visszatérünk a Zónába, hogy valamilyen ésszerű magyarázatot találjunk a múlt eseményeire.

Az Chernobylite első teaserét már a héten láttuk, de fentebb találtok egy hosszabb CG-trailert, és screenshotokból sem szenvedünk hiányt. Megjelenési dátum még nincs, egyedül a PC-s verziót erősítették meg. Fontos tudni, hogy a horrorjáték nem befolyásolja hátrányosan a World War 3 munkálatait, és fordítva, hiszen a Chernobylite-on a Get Even-csapat dolgozik a stúdión belül.

4.
4.
logic5
3.
3.
wolfwarrior
#1: "Get out of here Stalker your girl is in a another reactor"
1.
1.
Extol
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...