A Netflix az utolsó Marvel-sorozatokat is elkaszálta

  • Írta: Shifty
  • 2019. február 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Ahogy az várható volt, a Netflix megerősítette, hogy a korábbi Marvel-sorozatok törlése után a megmaradt két címét, a Jessica Jonest és a The Punishert is elengedi.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Disney hamarosan elinduló saját streamingszolgáltatása miatt a Netflix kénytelen volt elkaszálni a nála futó Marvel-sorozatokat. Ennek eredményeként kaszát kapott a Luke Cage és az Iron Fist, valamint a Daredevil is, hogy aztán a mai napon biztossá váljon, sem a Jessica Jones, sem a The Punisher nem kap majd újabb évadot.

A Deadline arról ír, hogy a The Punisher így nem éri meg harmadik évadot, legalábbis a Netflixen biztosan nem, míg a Jessica Jones következő szezonját azért idén még bemutatják, de utána vége. A streamingszolgáltató közleményében megköszönte a rajongóknak a kitartást, valamint a Marvelnek is köszönetet mondtak a lehetőségért.

Hogy lesz-e folytatás? Szinte biztosan! Legalábbis a Marvel Television most kiadott közleményében a köszönetnyilvánítás mellett arra is utalást tett, hogy a rajongók ismerhetik már a Marvelt, így kizárt, hogy parlagon hagynák a már bevezetett karaktereket.

A The Punisher második évadáról írt kritikánkat egyébként itt olvashatjátok el.

15.
15.
Ooorky
#14: Képregény - komoly, összetett.
Feküdj vissza.

+az nem érv, hogy a képregényben jobb, ha a sorozat önmagában sz*r.
14.
14.
Samu
Aki leszólta a Punisher 2. évadát, az látszik, hogy nem olvasott még egy jó eredeti Megtorló képregényt sem. Komoly, és összetett volt, megmutatva, hogy Frank ha valakit megkedvel azon segít tűzön-vizen át. Jigsaw karakterével én sem voltam elégedett, anélkül a szál nélkül is működött volna a show, és akkor az első végén már kivégezhető lett volna Russo, ahogy azt vártam. De ez a Pilgrim-vonal egyszerű de mégis zseniális volt, egy Dark-Frank, kereszttel a nyakában. Nekem tetszett. Néztem volna még...
13.
13.
markoci555
Jessica-t annyian szólják itt le, ezért bele se néztem, de a Daredevil, amit inkább ajánlotok, te jó ég de jó sorozat... Nagyon nagy kár érte. Punishert is szeretem és habár nem fejeztem be a második évadot, az első eddig nekem is jobban tetszik, szóval így annyira nem sajnálom.
12.
12.
ArrowCross
A The Punisher első évada szerintem nagyon király volt, de ez a második évad a szőke csajjal egy okádék volt. Mivel tudták hogy ez lesz az utólsó évad ezért nagyon nem is akarták megerőltetni magukat. Scarface is mit össze nem szenvedett az égész évadban, a punisher-ből meg babysittert csináltak, szóval elég szánalmas volt az egész évad.
11.
11.
ollie92
Disney lett a film ipar EA-je .
9.
9.
Yanez
De gáz bakker! Punisher és Daredevil dö best!
7.
7.
Lorthirash
Nem olyan nagy veszteség :)
1.
1.
KRAT0S
A Jessica Jones egy rakás szar volt,...dögunalom az egész,azért nem kár
A Punishernek most fejeztem be a második évadát,hát az se volt valami jó...az első sokkal jobb volt, ebben alig volt akció.
Mindenesetre ez utóbbit sajnálom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...