Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Akció
Link másolása
Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Az Xbox One-tulajoknak valószínűleg nem kell bemutatni az Xbox Game Passt, hiszen a Microsoft előfizetéses rendszere ár/érték arányban könnyen megelőzi a konkurencia ehhez hasonló szolgáltatásait. A Game Pass pedig hónapról hónapra egyre csak csábítóbb, hiszen csak februárban olyan címekkel bővült a kínálata, mint a Shadow of the Tomb Raider, a The Walking Dead: The Complete First Season, valamint a Crackdown 3.

A hónapnak azonban még nincs vége, a Microsoft pedig tartogat még néhány ütős játékot a zsebében! Holnaptól ugyanis elérhetővé válik a Batman: Return to Arkham, amely az Arkam Asylum és az Arkham City felújított változatát tartalmazza, a Headlander, valamint a Disney Epic Mickey 2: The Power of Two is.

Jövő csütörtökön is kapunk néhány újdonságot: február 28-án a listához csatlakozik az Alien: Isolation is, valamint a Telltale-féle The Walking Dead második évada - akik tehát a hónap első felében végeztek az első felvonással, azok már most folytathatják Clementine kalandját.

47.
47.
Batman
#46: Nagyon ritka már, hogy egy adott témáról menjen a csevegés. Ps4 vagy Xbox kb ez a téma állandóan visszatér, de minden alkalommal mi is elmondjuk ugyanazt a hülyeséget, mintha muszáj lenne.
46.
46.
Mondi21
Hatalmas emberi erő kell ahhoz hogy az ember eltudja fogadni azokat a helyzeteket mikor a másik félnek a saját gondolat világában igaza van... Xboxos vagyok, ezért hidegen hagynak a Ps el kapcsolatos dolgok. Nem kommentelek mindenféle agymenést az adott cikkek alá. Itt akkora pöcsméregetés megy mint az állat. Ki kire tudja ráerőltetni az igazát. Gyerekek... Aki itt éli ki magát annak nincs sok élete. Ami önmagában még nem lenne bűn, feltéve ha nem reklámozná. Szivesebben olvasnék itt a témával kapcsolatos dolgokat, de nem. Mert X/Y emberke itt mutogatja a "micsodáját".
42.
42.
Batman
Gamepassos hírnél életi tanácsokat beszélnek meg az emberek. Itt látszik, hogy hány embert is érdekel ez a szolgáltatás :D :P
39.
39.
crytek
#37: Sose szopattam senkit. Nincs okom hazudni. Nem vagyok terrorista nincs semmi titkom. Akit érdekel bármi kérdez és elmondom.

Az meg hogy te minek hívod a konzolt és a game passot az nem az én dolgom. A lények sokmillió ember üdvözli a gépet is és a szolgáltatást is...köztük én is.
37.
37.
frankdelgado
#35: Látom megint copatod a jónépet :). Az megvan h a gamepass egy bukott konzol halálhörgése?
31.
31.
frankdelgado
#21: Legutolsó pincér. Arc az van. Mifelénk nem arcoskodnál a személyzettel, mert megfejeltetnék veled a pultot.
29.
29.
crytek
#28: Nem is kell az a másik dolog ami hidegen hagy.Az én pénzem így csak az enyém marad.Sokszor agyalok rajta szar lesz egyedül meghalni ,de ez van ezt választottam.

#27: Akarták már hogy "feljebb" menjek és irodába menjek..mondtam kösz nem az nem az én világom ,hogy ott üljek a sok "gyöpös" között
28.
28.
Batman
#24: De akkor csajod sem lesz és nem lesz ám kufirc! Tessék észbekapni, a géped meg dobd ki :D
25.
25.
Max3000
#18: ....Mert crytek-et is például az idegen nyelv elsajátítása helyezné fel a vezetői posztra....

Aki többre akarja vinni az úgyis fog tudni valamilyen idegen nyelvet.Sori munkához meg nem kell idegen nyelv,ebben egyetértek crytek úrral.
24.
24.
crytek
#23: Szimplán nem érdekel más a gépem kivül
23.
23.
Batman
#22: Majd max ha adják valami bundle mellé mi? :D
22.
22.
crytek
#21: Ezek a dolgok sosem érdekeltek , sosem voltam nyaralni és nem is tervezem.
Azért nem fogok pénzt fizetni hogy máshol netezzek és telozzak meg filmezzek :)
21.
21.
Ooorky
#18: Külföldi nyaralásnál is angol az alap, még a legutolsó pincér is beszéli valamilyen szinten.
20.
20.
crytek
#18: Ahol vagyok ott jó helyem van nem kell és soha nem is fog kelleni nyelvtudás.
18.
18.
Batman
#17: Azért mert a nagyobb cégeknél kell a nyelv. Angol interjú, angol ügyfelek stb. De ha ez a része nem vonz, akkor értelek.
17.
17.
crytek
#16: Mert? Tanulni is csak azért tanultam mert kötelező volt az érettséginek nevezett bohóckodáshoz... Több milliárd ft-al nem tudnának rávenni hogy én bármit is tanuljak még.
16.
16.
Batman
#13: Fú, na ezt nem kellett volna leírni sem :D
10.
10.
Ooorky
#7: Én is csak annyit tanultam, hogy ne bukjak meg németből. Angolból is gyenge hármas voltam iskolában. 3 évvel később diploma miatt elmentem 5 órás felkészítőre IT angolból, majd 98%-os vizsgát tettem... 2%-ot buktam a förtelmes akcentusom miatt.
Angol tudásom kb. South Park-ból, videójátékokból és Warhammer 40k-ból származott :D
9.
9.
Batman
#7: És ha ingyen lenne a kurzus?
7.
7.
crytek
#5: Németül is csak addig tanultam amíg kötelező volt az iskolában. Nincs olyan a földön ami rávenne hogy én idegen nyelvet tanuljak..
6.
6.
Gykrizsi
#5: Amennyi időt azzal töltött, hogy itt kommentelje a marhaságait, legalább hét nyelven tudhatna már.
5.
5.
delphijos
#3: Amennyi időt töltesz a PC bunde-k vadászásával hogy "magyarok" legyenek, már megtanulhattál volna angolul :)
3.
3.
crytek
#2: Headlander hulladék, Disney Epic Mickey 2: The Power of Two kb 2 órás gameplayt néztem abból kb 1 óra 45 volt a karakterek egymással beszélgetése szóval skip..a többi megvan PC-re és ott magyar nyelvűek is. Így most ez a kör fos lett :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...