Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2019. február 20.
  • Akció
Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Az Xbox One-tulajoknak valószínűleg nem kell bemutatni az Xbox Game Passt, hiszen a Microsoft előfizetéses rendszere ár/érték arányban könnyen megelőzi a konkurencia ehhez hasonló szolgáltatásait. A Game Pass pedig hónapról hónapra egyre csak csábítóbb, hiszen csak februárban olyan címekkel bővült a kínálata, mint a Shadow of the Tomb Raider, a The Walking Dead: The Complete First Season, valamint a Crackdown 3.

A hónapnak azonban még nincs vége, a Microsoft pedig tartogat még néhány ütős játékot a zsebében! Holnaptól ugyanis elérhetővé válik a Batman: Return to Arkham, amely az Arkam Asylum és az Arkham City felújított változatát tartalmazza, a Headlander, valamint a Disney Epic Mickey 2: The Power of Two is.

Jövő csütörtökön is kapunk néhány újdonságot: február 28-án a listához csatlakozik az Alien: Isolation is, valamint a Telltale-féle The Walking Dead második évada - akik tehát a hónap első felében végeztek az első felvonással, azok már most folytathatják Clementine kalandját.

47.
Batman
#46: Nagyon ritka már, hogy egy adott témáról menjen a csevegés. Ps4 vagy Xbox kb ez a téma állandóan visszatér, de minden alkalommal mi is elmondjuk ugyanazt a hülyeséget, mintha muszáj lenne.
46.
Mondi21
Hatalmas emberi erő kell ahhoz hogy az ember eltudja fogadni azokat a helyzeteket mikor a másik félnek a saját gondolat világában igaza van... Xboxos vagyok, ezért hidegen hagynak a Ps el kapcsolatos dolgok. Nem kommentelek mindenféle agymenést az adott cikkek alá. Itt akkora pöcsméregetés megy mint az állat. Ki kire tudja ráerőltetni az igazát. Gyerekek... Aki itt éli ki magát annak nincs sok élete. Ami önmagában még nem lenne bűn, feltéve ha nem reklámozná. Szivesebben olvasnék itt a témával kapcsolatos dolgokat, de nem. Mert X/Y emberke itt mutogatja a "micsodáját".
43.
Nyarlako
#37: Bukott? Nem nyomtat annyi pénzt mint a PS de multiplatra jobb és az anyacég pet projektje csak, nem az utolsó szalmaszál amibe meg kapaszkodnak mint Sony fronton.
42.
Batman
Gamepassos hírnél életi tanácsokat beszélnek meg az emberek. Itt látszik, hogy hány embert is érdekel ez a szolgáltatás :D :P
39.
crytek
#37: Sose szopattam senkit. Nincs okom hazudni. Nem vagyok terrorista nincs semmi titkom. Akit érdekel bármi kérdez és elmondom.

Az meg hogy te minek hívod a konzolt és a game passot az nem az én dolgom. A lények sokmillió ember üdvözli a gépet is és a szolgáltatást is...köztük én is.
38.
Nyarlako
#36: Na azokat ne mutasd be. Ott van aztán még a mély sötétség.
37.
frankdelgado
#35: Látom megint copatod a jónépet :). Az megvan h a gamepass egy bukott konzol halálhörgése?
36.
frankdelgado
#34: Meg 3 feles 4 sör után a falusi kocsmában is :). Bár az IT nyomik ilyen helyekre nem járnak...
31.
frankdelgado
#21: Legutolsó pincér. Arc az van. Mifelénk nem arcoskodnál a személyzettel, mert megfejeltetnék veled a pultot.
29.
crytek
#28: Nem is kell az a másik dolog ami hidegen hagy.Az én pénzem így csak az enyém marad.Sokszor agyalok rajta szar lesz egyedül meghalni ,de ez van ezt választottam.

#27: Akarták már hogy "feljebb" menjek és irodába menjek..mondtam kösz nem az nem az én világom ,hogy ott üljek a sok "gyöpös" között
28.
Batman
#24: De akkor csajod sem lesz és nem lesz ám kufirc! Tessék észbekapni, a géped meg dobd ki :D
25.
Max3000
#18: ....Mert crytek-et is például az idegen nyelv elsajátítása helyezné fel a vezetői posztra....

Aki többre akarja vinni az úgyis fog tudni valamilyen idegen nyelvet.Sori munkához meg nem kell idegen nyelv,ebben egyetértek crytek úrral.
24.
crytek
#23: Szimplán nem érdekel más a gépem kivül
23.
Batman
#22: Majd max ha adják valami bundle mellé mi? :D
22.
crytek
#21: Ezek a dolgok sosem érdekeltek , sosem voltam nyaralni és nem is tervezem.
Azért nem fogok pénzt fizetni hogy máshol netezzek és telozzak meg filmezzek :)
21.
Ooorky
#18: Külföldi nyaralásnál is angol az alap, még a legutolsó pincér is beszéli valamilyen szinten.
20.
crytek
#18: Ahol vagyok ott jó helyem van nem kell és soha nem is fog kelleni nyelvtudás.
19.
Nyarlako
#17: Azért én még le is szopnék bárkit bő nyállal nemhogy tanulni egy kicsit.
18.
Batman
#17: Azért mert a nagyobb cégeknél kell a nyelv. Angol interjú, angol ügyfelek stb. De ha ez a része nem vonz, akkor értelek.
17.
crytek
#16: Mert? Tanulni is csak azért tanultam mert kötelező volt az érettséginek nevezett bohóckodáshoz... Több milliárd ft-al nem tudnának rávenni hogy én bármit is tanuljak még.
16.
Batman
#13: Fú, na ezt nem kellett volna leírni sem :D
15.
Nyarlako
#13: Játékosként. Komolyan nagyon sokról lemaradsz nélküle.
14.
crytek
#12: Aki régóta játszik arra valami ragad is a koszon kivül... Rengeteg szöveget már megért az ember az is aki sose tanulta az angolt. De beszélgetni pl egy mondatot nem tudnék senkivel nagolul és ha valami gyorsz szöveg van és nincs felirat ott esélytelen vagyok.
Nekem ez így elég. Szerencsére sok gamenek nem olyan hüde bonyolult a cseleménye és akár ki is lehet következtetni hogy mivan.+ van net ki lehet deriteni miről szólt stb.
Szóval nekem nincs szükségem arra hogy a 12 órázások mellett angol tanulásra kurjam el a szabad időmet.
13.
crytek
#8: Hova alap? Magyarországra magyar munkát végezni? Hagyjuk már ezt az alap baromságot.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...