Switchre költözhet az Xbox Game Pass?

  • Írta: szlav
  • 2019. február 22.
  • Pletyka
Érdekes pletykák keringenek az egyre nagyobb pajtásnak tűnő Microsoft és Nintendo körül. Elképzelhető, hogy az Xbox Live rendszere mellett az Xbox Game Pass és annak teljes játékkönyvtára is ellátogathat a Nintendo konzoljára.

Az utóbbi időben egyre csak mélyült a Microsoft és a Nintendo kapcsolata. A két vállalat több játék esetében is teljes lendülettel dolgozik a konzolok közti crossplay lehetőségén, a hónap elején érkezett hírek szerint pedig hamarosan a teljes Xbox Live rendszer ellátogathat a japán hibridkonzolra. Ez azonban nem minden, a legfrissebb pletykák szerint ugyanis a Microsoft a méltán népszerű Xbox Game Passt is elhozná a Switchre, mégpedig annak összes játékával egyetemben.

A Game Informer kapta fel a pletykát, miszerint a két vállalat kollaborációja hamarosan egy új szintre emelkedhet. Elsőre persze elég vad az ötlet, hiszen a Game Pass rengeteg nagyszerű AAA-címet tartogat, melyek jó része komolyan megizzasztaná a Switch hardverét. A választ a felhőben kell keresnünk, egész pontosan a tavaly ősszel bemutatott Project xCloud háza táján. Ha ugyanis a Microsoft felhőalapú videojáték-streaming szolgáltatása valóban olyan jól szuperál majd, mint ahogy azt tervezik, akkor a Switch - mint gyakorlatilag bármely más táblafelület - gond nélkül streamelheti majd a Microsoft szerverein futó, komolyabb gépigényű címeket is.

Ez a megoldás egyébként egyáltalán nem lenne idegen a Switch számára, hiszen Japánban hasonló eljárással került a konzolra a Resident Evil 7: Biohazard és az Assassin's Creed: Odyssey is. Egyelőre természetesen korai lenne mindezt készpénznek venni, de az Xbox Live költözése és az xCloud kiépítése után egyáltalán nem lehetetlen a dolog.

22.
Ginos
Ennyire nem megtalálható a biznisz , hogy mennek kuncsorogni a Nintendohoz? Szánalmas...
21.
Nyarlako
#20: Az másabb mert egyirányú, nem dinamikus és interaktív tartalom.
Mellé én nem bízom egy távoli szerverben, ami fontos videóm van azt archiválom, a kedvenc zenekaraimtól amikor tudok CD-t is veszek, ahogyan játékokban is a fizikai kiadást preferálom.
20.
Csoki80
Most is streamelve játszunk. A gépünk streameli a jelet a perifériák felé, ezek a távolságok a technika finomodásával kitolódnak.... Amikor bejött a youtube azt mondták jópáran kia pöcs akar online videót nézni, zenét hallgatni és ha elmegy a net stb. Most meg egy mp3, vagy film nincs a gépemen... Ugye ;-)
19.
Ooorky
#18: Már 8 éve stabilan lehetett tolni 720p-ben 5mbit-tel...
18.
Duken
#17: Igaza van. Rohadtul instabil a stream gaming.
17.
zimonyini
#16: Mi a fenének vagy mindig ilyen negatív?
16.
Batman
#15: Dehogy akarnak, csak ezeknek mindig az kell ami éppen nincsen..
15.
HMoody
El se tudom hinni, hogy tenyleg van olyan, aki streamelve akar jatszani. Szamomra ez total hihetetlen. :D
13.
Crow77
A sony dedikált szerverein?Ja,azok nem léteznek
11.
crytek
#9: Egyértelmű ,hogy ő a hivatalos elérésre gondolt, ami természetesen nincs.
10.
Duken
Alig várom hogy ps-en is elérhető legyen.
7.
godach
#6: Ps Now wgy túlárazott szar, "használt" játékokkal
6.
Zisten
PS NOW-t zsebeljék be még rá és veszek egyet. :)
5.
Ooorky
Ha értelmes áron tuti előfizetek rá.
4.
Ooorky
#2: Mit vártál tőle?
2.
overdosed90
#1: Elolvastad a cikket? :D
1.
Batman
Teljes könyvtár? Azt megnézem, mert fele játék nem is fut azon a gépen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...