Remekül startolt a Devil May Cry 5

  • Írta: szlav
  • 2019. március 9.
  • Biznisz
Link másolása
A Capcom rendesen belehúzott az utóbbi időben, ez pedig meg is látszik a játékai sikerén. A tegnapi napon piacra került a Devil May Cry 5 is, amely pillanatok alatt a japán vállalat történetének második legerősebb startját produkálta.

Remek évet zárt tavaly a Capcom, a sikersorozatnak azonban még közel sincs vége! Tegnap végre megjelent a Devil May Cry 5, s hiába csúszott be egy-két baki a játék PC-s védelmével kapcsolatban, az mégis evidens, hogy a játékosok meghálálják a minőséget. Kétségtelen, Dante és Nero legújabb kalandja remekül össze lett rakva, és ha ezt nem bizonyítják a kiváló értékelések, akkor csak rá kell nézni az első nap eredményeire.

A Devil May Cry 5 ugyanis nem semmi premierrel indított - egész konkrétan a Capcom történelmének második legjobban fogyó játéka lett, egyedül csak a Monster Hunter World tudta beelőzni. A statisztikából a PC-s tábor is derekasan kivette a részét, törés ide vagy oda. Az első napon több mint 77 ezer játékos irtotta a démonokat Steamen egy időben, ezzel megelőzve a Resident Evil 2 74 ezres adatait. A stúdió rekordtartójától persze ez még így is messze van, hiszen a Monster Hunter World világát a megjelenés napján több mint 300 ezer játékos taposta.

A Devil May Cry 5 PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en jelent meg. Ha még nem tettétek meg, csekkoljátok le a róla készült tesztünket!

10.
10.
delphijos
#4: Nem arról van szó hogy NEM KELL. Csak a profit maximalizálás a cél. Ez szép eredmény, amúgy de a bevétel tuti a közelében sem lesz egy Fortnite, PUBG mikrotranzakciós bevételeinek. És ugye konzolon még a lemezes példányok használt kereskedelme is bejön. Egy EA , Activision ezt “nézi”. Mi hozza a MÉGTÖBB pénzt.
9.
9.
LostBoyz
Üdv, valaki tudja melyik gombbal lehet a kapucnit a fejére húzni ? :)
8.
8.
Neo1989
Tessék itt a bizonyíték, nem kell fosni hogy feltörték. Ennyi.
4.
4.
Slik
es akkor jonnek a hulye emberek velemenyei, h nem kellenek ma mar single jatekok... valoszinu
2.
2.
hedzsooo
Ez tényleg remek hír, hogy jól fogy. Pláne annak fényében, hogy sajnos első nap már megjelent a kalózverziója állítólag
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...