Jedi: Fallen Order - tartalmas lesz a leleplezés

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 26.
  • Teaser
Link másolása
Nyakunkon az idei Star Wars Celebration, ahol a Star Wars: Episode IX első előzetese mellett a Respawn Entertainment régóta várt Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order is bemutatkozik.

Azt már egy ideje tudjuk, hogy az áprilisi, Chicagóban tartott Star Wars Celebrationön mutatkozik be a Respawn Entertainment első Star Wars-játéka, a Jedi: Fallen Order. Tegnap a Disney a Star Wars hivatalos oldalán újabb részleteket árult el a leleplezésről, így kiderült, hogy a bemutatóra április 13-án kerül sor, hazai idő szerint este 19:30-kor. 

A nagyjából egyórás előadás során a játék előzetese mellett Vince Zampella, illetve a Fallen Ordert rendező Stig Asmussen is színpadra lépnek, akik rengeteg részletet árulnak majd el az elvileg most ősszel boltokba kerülő játékról, aminek a története egy fiatal padawant követ a 66-os parancsot követő jedi-hajtóvadászat idején.

Az eseményen, egy nappal korábban, azaz április 12-én egy másik Star Wars-játék is bemutatkozik. A tavaly leleplezett Vader Immortal: A Star Wars VR Series kap külön panelt, ahol rengeteg újdonságot árulnak majd el az Oculus Quest egyik nyitócíméről.

14.
14.
ollie92
Nos, a szarfaszú Andrew Wilson egy éve ilyenkor azt nyilatkozta, hogy az új battlefield "immerzív", meg " lélelegzetelállító" lesz. Erre egy rakat szar lett, még el is halasztották és a mai napon mondható, hogy rajtra kész állapotban van. Míg az EA mocskos mancsában a SW, nem kapnak a rajongók vérbeli SW jatékot. EA simán retardált, mert nehéz összeget lehetne a licensszel keresni, de ez van amikor vakok vezetik a céget. Wilson menjen a picsába és cseréljenek le pár kapzsi fejest. Emberek nem annyira hülyék, lassan észhez térnek.
13.
13.
Juha
#12: De úgy emlékszem amikor dátumot is kapott az 2013-ban volt.
12.
12.
Hunszi
#10: A GTA 5-öt 11-végén jelentették be és végül 13 őszén jelent meg, szóval azért nem siették el :P
11.
11.
Ooorky
#5: Csak ne egy újabb F2P kártyajáték legyen.
10.
10.
Juha
#9: Gta5, bejelentették 'oszt jött. Erre is játszhatnak talán.
9.
9.
Hunszi
#6: Én arról, elhiszem, hogy nagy gépes játék lesz, de valószínű nem ettől kell majd eldobjuk az agyunk...csak ismételni tudom magam, csomó oldal szerint a megjelenési dátuma November, de még egy árva videóanyag sincs kint róla, se képek...akkor az mégis milyen játék lesz? Ha akkora nagy hit lenne, akkor már rég teaselnék vagy valami.
8.
8.
strike19
Tiszta szégyen.
Annak idején azért vettem PS3-mat hogy majd jön rá sok star wars játék majd játszhatok velük.Erre jött kb 4 játék az egész PS3 érába.
Most itt a PS4 éra vége és van összesen 3 játék.
Engem az aggaszt hogy PS2 érába szerintem biztos volt vagy 12 db STAR Wars játék.
7.
7.
Gykrizsi
#1: Miért, nincs telefonod ? (Blizzard után szabadon:)
6.
6.
Gykrizsi
#5: Most a Fallen Orderről beszélsz? Az rendes nagy gépes játék lesz.
5.
5.
Hunszi
Én egyáltalán nem várok semmi nagy durranást...ősszel megjelenő játék s még egy képet s semmit nem láttunk róla. Ha ez AAA minőségű alkotásnak készülne, akkor már rég kikerültek volna róla képek/videók, szóval igen...simán benne van a pakliban, hogy valami mobil cucc lesz vagy valami kisebb költségvetésű játék.
4.
4.
markoci555
#1: fénykardok repüljenek a színpad fele, nem csak búúzás mint blizzardnál
3.
3.
kirschakos
#1: Rendkívül rossz vicc lenne, de szerencsére ettől most nem kell tartani!
2.
2.
Kovbaj
#1: Akkor tényleg a kurva anyukájukat.
1.
1.
McDuff
Egy mobil játék lesz, ami aznap meg is jelenik, mindenki tapsoljon! Mekkorát röhögnék, ha ez így lezajlana :DD Persze sírnék utána, de előtte röhögnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...