Leállították az új Gyűrűk Ura-RPG fejlesztését?

  • Írta: fojesz
  • 2007. január 5.
  • Pletyka
Link másolása
A 1UP meg nem nevezett források révén véli tudni, hogy az EA legújabb Gyűrűk Ura-játékának fejlesztését leállították - hivatalos megerősítés nem érkezett ezen ügyben.
A 1UP meg nem nevezett források révén véli tudni, hogy az Electronic Arts legújabb Gyűrűk Ura-játékának fejlesztését leállították - hivatalos megerősítés nem érkezett ezen ügyben.

Ugrás a galériához

A Project Gray Company néven megismert, majd The Lord of the Rings: The White Council címen bejelentett szerepjáték PC-re, X360-ra és PS3-ra jelenne meg. A gammában egy névtelen - természetesen Gyűrűk Ura-világbeli - hőssel küzdhet a játékos Középföldéért egy hatalmas, szabadon bejárható világban. Az EA idénre tervezi a cím megjelenését, s egyelőre még semmilyen kommentet nem fűzött a fenti pletykákhoz.

9.
9.
Tarathiel
:( reménykedjünk hogy csak pletyka, és hogy az is marad, ezt a játékot megnézném azért, max ha más nem hát egy Demo erejéig :). Mert végülis egy Elder Scrolls LoTR ruhába öltöztetve hmm, lehet benne valami.
8.
8.
Carbon
meg jo h az onlinehoz az EA nem nyult mert manapsag mar kitudja mi sulne ki belole
7.
7.
fojesz
Az MMO The Lord of the Rings Online néven fog megjelenni a Codemasterstől - annak köze sem lesz az EA-hez, illetve a filmekhez, csupán a könyvekhez.
6.
6.
Domasi
miért?

pedig ez bejön/bejött volna
5.
5.
General Thomas
én már atz MMO-ra gondoltam hirtelen, mive larról se hallani semmit :S
4.
4.
Carbon
ezt en is megneztem volna
3.
3.
nimat16
az nagy kár lenne ha tényleg leállították
2.
2.
Utys
Kár. Ezt én is szívesem feltelepítettem volna.
1.
1.
lewton6
na ezt viszont sajnálnám :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...