Jövő áprilisig biztosan nem jön a PlayStation 5

  • Írta: Shifty
  • 2019. április 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Szépen lassan körvonalazódnak a PlayStation következő generációjának részletei. A specifikáció mellett az árcetli kapcsán is beindultak már a találgatások, most pedig az is kiderült, hogy egy darabig még várni kell a megjelenésre.

Április közepén a Wired interjút készített a PlayStation vezető rendszertervezőjével, Mark Cernyvel, aki első alkalommal osztott meg hivatalos részleteket a konzol következő generációjáról. A jó eséllyel PlayStation 5 névre hallgató gép specifikációiról több minden kiderült már, nemrég pedig a lehetséges árcédula kapcsán is beindultak a találgatások.

A Sony azóta tartott egy, a befektetőknek szóló pénzügyi beszámolót is, ahol ismét hivatalossá tették, hogy készül az új generáció, de a jövőre nézve azt is leszögezték, a PlayStation 5 2020 áprilisánál korábban biztosan nem kerül forgalmazásba. Ez egyébként előrevetíti, hogy jó eséllyel a jövő karácsonyi szezon környékén jelenhet meg a konzol.

Az eseményen szó esett a múltról is, ráadásul a Sony nagyon komoly 2018-as évet produkált, így a játékrészleg és maga a vállalat is elképesztően sikeres esztendőn van túl. A PlayStation 4-ből az elmúlt 12 hónap leforgása alatt 17,8 millió darabot sikerült leszállítani, igaz, a japánok nagyjából 19 millióra lőtték be a várakozásaikat. A mostani pénzügyi időszakra további csökkenést várnak, így már csak 16 millió darabbal számolnak, de ez azt is jelentené, hogy a jelenleg 96,8 millió darabnál járó PlayStation 4 hamarosan átlépheti a 100 milliós álomhatárt.

Jelenleg 36,4 millió PlayStation Plus-előfizetővel büszkélkedhet a vállalat. Részben ezért a PlayStation Network bevétele (idetartoznak PlayStation Plus-előfizetések, a DLC-k és a PlayStation Now is) 12,8 milliárd dollárt termelt, amivel komoly éves rekordot döntött a szolgáltatás. A Sony teljes játékrészlege, a Game and Network Services 20,9 milliárd dolláros bevételt generált.

A Sony illetékesei azt is megerősítették, hogy a játékrészleg teljes bevételét az új generáció fejlesztésére költik és költötték.

138.
138.
supair
Kezd egész élvezhető lenni a game kapocs Playstation szekciója
137.
137.
frankdelgado
#136: Jol van befejeztem, a lovam ne igyon vizet ha nem.. :)
135.
135.
frankdelgado
#129: http://hatter.hu/kiadvanyaink/bejegyzett-elettarsi-kapcsolat-utmutato

Remélem segítettem...
134.
134.
Freeser
#133: Ezek az esszék annak szólnak akinek van rá affinitása. És értem hogy ez menő, meg poén, ez a ,,leszarom azt a fickót, hadd írjon, énmeg majd jól beoltom egy odavakkantással, vagány vagyok, kiforgatom a szavait" stílus az újgenerációs fiatalok körében (nekem teljesen más számít viccesnek). De aki a munkahelyéről írt tegnap, arról beszélt hogy azért nem szereti a munkatársait mert ott is hasonló ,,kommenteket" kap, mint itt tőled, amiket most valami miatt barátibbá próbálsz tenni, és engem beállítani valakinek aki egy ilyen kis semmiség beszólást túlbonyolít. Én ezt értem, meg jól is hangzik, de attól még ugyanúgy beleesel a tipikus kategóriába aki mások előtt feszít az "életével"ha sarokba szorítják.
133.
133.
frankdelgado
#132: a csákó komplett esszéket alkot neked, te meg még le is írod, h el sem olvastad. Szerinted h esik ez neki?
132.
132.
Ooorky
#131: Szerinted emlékszem arra mit firkáltam be előtte?
Meg elolvasom amit írtál?
Unatkozok, irkálok. Ennyi.
131.
131.
Freeser
#127: 1.

Ooorky
ma, 11:41
#119: 121-es komment alapján nem okos, csak okoskodik. -> egyből személyeskedsz, mert nem voltál képes értelmezni egy bejegyzést, amiben 2-féle válaszlehetőségről volt szó (és így bele is esel a korábban említett kategóriába, aki ha nem képes észérveket felhozni, leszólja a másikat hogy bekerüljön a beszélgetésbe)

2. ha nem értesz valamit egy írásból, akkor először kérdezz, nagyon szívesen válaszolok (amit igazából duplán megtettem, de neked így is csak halandzsa maradt)

3. ha te rólam, mint kommentelőről mondod ezeket a szellemi fölény, nagyokos stb. dolgokat (aki egyszer sem hoztam fel saját magam példának, kivéve most), akkor 99%-ban úgyérzem hogy nagyon inger,- és tapasztalathiányod van, ha egy normálisan kifejtett írást sem tudsz kezelni / egy normálisan megfogalmazott írás neked annyira nem mindennapi hogy az neked ellenszenvesnek tűnik és úgyérzed le kell szólnod
130.
130.
frankdelgado
#125: Azért nálad van baj nem kicsi, ha így felszívod magad ezen a marhaságon. Csak az értő olvasás kedvéért:

Ez volt a hozzászólásom:

#102: Köszönöm a kérdésed, boxon van dögivel játszani való, de mivel nem vagyok se magtalan, se kókadt pöcsű, így van otthon szaporulat, és amíg velük vagyok, nincs idő ilyesmire. Egyébként már a ps5 re gyúrok én is. Remélem nem árasztják el b.. ziknak való japán mangajátékokkal. Ezért vagyok itt, igaz ritkán, mert ami neked az életed központja, arra nekem csak egy-egy nehezebb székelés során van affinitásom.

Ez meg a tied:

#104: A 105-ös kommentelő tipikus példája annak amit tegnap írtam, érdemes megnézned hogy minden említett jelzővel rendelkezik. 1. ha nem bírja ésszel, egyből ócsárkodik és személyeskedik, degradál, amiért te utánaolvasol híreknek és jobban tudsz nála infókat 2. megemlíti hogy van nője / képes gyereket összehozni 3. nincs ideje észérveket felhozni, mert nem ér rá az élete miatt.

elemezném:

1. Ez nem tudom hogyan jön ide, én beszoltam, mert azzal frenkizik, h mekkora gyíkok a munkatársai, mert van családjuk.
2. Nem mondtam, h van nőm, csak, h tudok gyermeket nemzeni és van gyermekem. Lehet, h meleg kapcsolatban élek és nevelek gyermekeket és béranyával hordattam ki.
3. Ezt megint nem értem, milyen észérveket kellet volna felhoznom, hiszen csak simán belekötöttem.

Valami nagyon félrement nálad....
129.
129.
Sei89
#125: Hülyék ellen nem tudsz győzni weblapokon, addig fognak idegesíteni amíg nem mész le az ő szintjükre, és akkor majd azt fogják emlegetni. Én 15 évet játszottam egy bizonyos online mmoban és mindig ez ment, de nagyon szimpatizálok veled.
128.
128.
Ooorky
#126: 90% troll, kivéve 1-2 beképzelt hülyét aki játsza a nagyokost. ;-)
127.
127.
Ooorky
#125: Semmi személyeskedés nincs abban ha kijelentem, hogy halandzsázol össze-vissza, ellentétben azzal ha szellemi fölényed hamis tudatában ledegradálsz másokat.
126.
126.
Valamiért mindig megjelennek a tech híreknél az önkéntes pszichiáterek!
Meg az ego rabjai :)
125.
125.
Freeser
#124: Szeretsz személyeskedni igaz? Jó dolog egy weblapon kivetíteni negatív energiaként másokra a napi stresszed.
124.
124.
Ooorky
123.
123.
Freeser
#122: Te jó ég.. ugye tudod hogy a ,,2 diplomás, szexelő, sportkocsis személy" az egy példa kettő közül? A másik pedig egy olyan személy aki nem hozza fel az anyagi és más javait, csak annyit mond hogy elfogadja mások véleményét. Érted..? Erre írta hogy van egy "okos" személy aki elfogadja mások véleményét, és egy 3. "bölcs" személy aki inkább nem is mondana semmit. Uhh..
122.
122.
Ooorky
#119: 121-es komment alapján nem okos, csak okoskodik.
121.
121.
Freeser
#119: Ha hozzáteszel még egy igekötőt, az leírva hangsúlyosabbá teszi a szót. Nem helytelen így sem (persze nem is szükséges hozzá) és erőteljesebb hatása lesz.
120.
120.
Ra1D3n
#118: Hát igen, kinek mi a sportkocsi. Emlékszem PSC-n az egyik tag egy blogbejegyzésben nagyon büszke volt az olasz sportkocsijára. Ha jól emlékszem valami huszonéves piros (hát persze, hogy piros ,hisz egy sportkocsi valakinek a színnél kezdődik...) Fiat Tipo volt. Szarrá röhögtem magam rajta anno :)
119.
119.
Fata Morgana
#117: Csak degradálja a "le" ugyebár nem kell elé (csak mellékesen megjegyezném).

"Vagy pedig megmutatom neki egy példán át azt a valóságot amit ő valami miatt nem tud tisztán látni, és így megváltoztatom picit a szemléletét az adott dolog iránt?"

Tudod van az okos, meg bölcs ember.
Az okos azt tenné amit leírtál, a bölcs megkérdezné önmagától szükséges-e ez egyáltalán.
118.
118.
Ooorky
#116: Az ilyenekről általában kiderül, hogy a két diploma az testnevelés és beszédtan, a sportkocsi egy 15 éves 1.6-os bmw, a csajnak meg 25k-t fizet egy óráért havonta.
117.
117.
Freeser
#114: A görbe tükör aztjelenti hogy minden vita lezárható azzal hogy a másikat, és az érdeklődési körét látatlanul ledegradálom (belekötök amibe tudok, felfényezem magam gyorsan, utána elmenekülök) ? Vagy pedig megmutatom neki egy példán át azt a valóságot amit ő valami miatt nem tud tisztán látni, és így megváltoztatom picit a szemléletét az adott dolog iránt?
116.
116.
Freeser
#113: Minden felsorolt sztereotípia ott van a szövegében, épp azért írtam le..érted? De most komolyan, érted..? Most ha én felsorolom neked hogy mivel rendelkezem amivel TE nem (2 diploma, sportkocsi, csaj akivel szexelek stb.) hogy magam piedesztálra emeljem és elmeneküljek, az helyett hogy annyit mondanék ,,igen, ez a te véleményed, az enyém más ,de oksika", azon te jót mulatsz? Melyik a szimpatikusabb neked, és a 2 választ ha egymás mellé teszed melyikről asszociálsz egy értelmes személyre?
114.
114.
Fata Morgana
#106: Kicsit eltúlozod, a dolgot "frankdelgado"-nak fura a humora van annyira "megátalkodott" hogy "görbe tükröt" tartson mások elé, igazából nem rossz arc, sokszor sírok a nevetéstől mikor kommentelget.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...