Nintendo Switch Online - tízmillió előfizetővel

  • Írta: szlav
  • 2019. április 27.
  • Biznisz
Link másolása
Elkönyvelhetjük, hogy nem hoztak rossz döntést a japánok, a Nintendo Switch Online havidíjas előfizetése igen népszerű lett. A fél éve futó szolgáltatás majdnem tízmillió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy elindult a Nintendo saját havidíjas extra szolgáltatása, a Nintendo Switch Online. Valójában azonban már több mint fél éve fut a dolog, ezalatt az idő alatt pedig elég komoly felhasználói tábort épített ki önmagának. Február elején érkezett a hír, miszerint nyolcmillió account rendelkezik aktív előfizetéssel, ez a szám mára azonban csak tovább nőtt, a legfrissebb üzleti jelentés szerint jelenleg 9,8 millió felhasználó használja a szolgáltatást, a tízmilliós mérföldkő pedig már a kanyarban van.

Na de mi a Nintendo Switch Online legnagyobb húzócíme? Nem más, mint az előfizetők számára ingyenes Tetris 99, ami a klasszikus puzzle-játékot egy kis battle royale-mágiával fűszerezi meg. A Nintendo adatai szerint a 2,8 millióan próbálták ki a különös játékot, annak népszerűsége pedig továbbra is töretlen a platformon. Ennek köszönhetően a vállalat a továbbiakban is támogatja majd a programot, számos különleges esemény várható majd a közeljövőben játékon belül.

22.
22.
ADMlN
#17: Az Amazon Prime-hoz jár a Twitch Prime, ami pedig mindig osztogat mindenféle játékokhoz, mindenféle bónuszokat:
Twitch Prime Nintendo Online
17.
17.
delphijos
#16: Nekem van Amazon Prime-om, de nem is tudtam. ( Mondjuk szólhattak volna, de lehet hogy benéztem. ) Bár a gyereke MK-znak meg Splatoon-oznak online, szóval amúgy is van SO.
16.
16.
ADMlN
Most Amazon/Twitch Prime előfizetéshez 3 hónap ajándék Switch Online jár.
12.
12.
Guba32
#11: Az nem zavar,mert én csak handheld játszom.
11.
11.
Ps fanboy
#10: És akkor még a minőségbeli eltérésröl nem is beszélve.
4.
4.
Guba32
#3: Nyilván mindenkinek más az igénye,más koncenpciót preferál.Nem az összeg zavar,végülis feléért játszhatok online,mint Boxon ezzel semmi bajom.En viszont szeretnék egy olyan szolgáltatást,mint PS/Boxon van,hogy előfizetőknek plusz akciók,kedvezmények,jobb játékok kölcsönadása az előfizetés idejére.Mert így ez a tíz milla csak azért van,mert ennyien akarnak multizni.Viszont nem gondoltam,hogy ennyien fizetnek elő,bár a Super Smash Bros.,Mario Kart hatalmas eladása is biztos hozzájárult.
3.
3.
Ooorky
#1: Sokan facebook-on kuncsorognak, hogy vegyék be őket családi előfizetésbe, általában 2-3000ft-ért be is veszik.
1.
1.
Guba32
Jah,népszerű...Hogy Fifázzak online ha nem fizetek be? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...