Nintendo Switch Online - tízmillió előfizetővel

  • Írta: szlav
  • 2019. április 27.
  • Biznisz
Elkönyvelhetjük, hogy nem hoztak rossz döntést a japánok, a Nintendo Switch Online havidíjas előfizetése igen népszerű lett. A fél éve futó szolgáltatás majdnem tízmillió aktív felhasználóval büszkélkedhet.

Mintha csak tegnap lett volna, hogy elindult a Nintendo saját havidíjas extra szolgáltatása, a Nintendo Switch Online. Valójában azonban már több mint fél éve fut a dolog, ezalatt az idő alatt pedig elég komoly felhasználói tábort épített ki önmagának. Február elején érkezett a hír, miszerint nyolcmillió account rendelkezik aktív előfizetéssel, ez a szám mára azonban csak tovább nőtt, a legfrissebb üzleti jelentés szerint jelenleg 9,8 millió felhasználó használja a szolgáltatást, a tízmilliós mérföldkő pedig már a kanyarban van.

Na de mi a Nintendo Switch Online legnagyobb húzócíme? Nem más, mint az előfizetők számára ingyenes Tetris 99, ami a klasszikus puzzle-játékot egy kis battle royale-mágiával fűszerezi meg. A Nintendo adatai szerint a 2,8 millióan próbálták ki a különös játékot, annak népszerűsége pedig továbbra is töretlen a platformon. Ennek köszönhetően a vállalat a továbbiakban is támogatja majd a programot, számos különleges esemény várható majd a közeljövőben játékon belül.

24.
Kawada
#23: Azért ha anyudék bemennek látogatóba hozzád, szólj nekik, hogy az ápolóidnak vigyenek legalább valami csokit, amiért hagyják, hogy még ilyen későn is netezz,
23.
atroll1
#18: Bocsánat, nehezen értem, amit mondasz, mert megint tele van a szád a sony pöcsével. Nyeld le és utána folytasd, köszi
22.
ADMlN
#17: Az Amazon Prime-hoz jár a Twitch Prime, ami pedig mindig osztogat mindenféle játékokhoz, mindenféle bónuszokat:
Twitch Prime Nintendo Online
21.
Ooorky
#15: Én a rendes 18000ft-ot fizettem ki érte, pedig nem is akartam multizni rajta. Nekem megér 1500ft-ot havonta, hogy kipróbálhatok 2 olyan játékot amelyikhez amúgy hozzá se nyúltam volna.
Emiatt pl most Conan Exilus-ban egy óriási négerrel mészárlok pvp-ben nadrág nélkül, hogy ellenfeleimben félelmet ébresszen ahogy a térdeit csapkodja futás közben az ötödik végtagja.
20.
Kawada
#19: Ez miben befolyásolja a bullshitjét a konkrét példában?
19.
Nyarlako
#18: Az új lemezes ár is olcsóbb mint a digitális az a vicces.
18.
Kawada
#15: Vicces, hogy emlíetted a zsák szart, mindig az jut eszembe, amikior meglátom a neved bármelyik cikk alatt. Egyébként lehet, hogy te veszel ennyiért lemezest adott esetben 8. kézről, használtan, de én köszönöm nem élek használt játékokkal és az a pár ami lemezes, az se azért, hogy tovább tudjam adni.
Egyébként várom a linket, ahol te akár használtan is kihozod az általam említett 2 játékot összesen 5.000-ért.

Pisti is gép előtt van amúgy, vagy csak 1 gép van osztályon?
17.
delphijos
#16: Nekem van Amazon Prime-om, de nem is tudtam. ( Mondjuk szólhattak volna, de lehet hogy benéztem. ) Bár a gyereke MK-znak meg Splatoon-oznak online, szóval amúgy is van SO.
16.
ADMlN
Most Amazon/Twitch Prime előfizetéshez 3 hónap ajándék Switch Online jár.
15.
atroll1
#7: Egyrészt ha valaki nem cigánykodik, akkor inkább 13-18ezer az a 8ezer
Másrészt te 8000-et akkor is kifizetnél, ha havonta egy Sony feliratos zsák szart kapnál.
Harmadrészt gratulálok a digitális vásárlásaidhoz, ez már csak egy kicsit drágább, mint ha lemezesen vetted volna.
14.
Nyarlako
#11: Mert a sony aztán aranyat szarik. Amúgy meg nem kellett volna kivéreztetni a vitát hanem inkább fejleszteni. Most szívhatják a fogukat.
13.
Ultimate
#11: Látom neked valami switch fóbiád van. :)
12.
Guba32
#11: Az nem zavar,mert én csak handheld játszom.
11.
Ps fanboy
#10: És akkor még a minőségbeli eltérésröl nem is beszélve.
10.
Guba32
#5: Jah,csak ott 2-3 ezerért van az a játék,ami Switchen 10+...
9.
Nyarlako
#8: Én nagyon, nagyon ritkán veszek digitálisát szóval nem is trükközök.
Ha valami csak oda jelenik meg vagy már végképp sehol nem jutni hozzá dobozoshoz akkor. Pluszt meg nem veszek mert a multi nem érdekel.
Fun fact, anno a S*ny azt mondta hogy nem akarják túszul ejteni a multit, és az emberek azért fognak a pluszra elöfizetni mert annyit ad és olyan jó.
8.
Kawada
#7: Annyit zsiványkodok, hogy indonéz accról van a pluszom. Hogy érezhető legyen milyen akciók vannak plus-szal, a Shadow of the Colossus-t és a UC: The lost legacy-t 5000 Ft körül vettem meg most. komplett Wonfenstein (az újak, a 2-vel együtt) pedig olyan 3500 Ft körül jön ki.
7.
Kawada
#5: Nekem évi 8000 Ft-ot bőven megér a PS+ a játékok és az akciók miatt, köszi. Egyáltalán nem multizok.
5.
Nyarlako
#4: PS+ és XBL előfizetés se kellene a kutyának se ha nem kellene a multihoz.
4.
Guba32
#3: Nyilván mindenkinek más az igénye,más koncenpciót preferál.Nem az összeg zavar,végülis feléért játszhatok online,mint Boxon ezzel semmi bajom.En viszont szeretnék egy olyan szolgáltatást,mint PS/Boxon van,hogy előfizetőknek plusz akciók,kedvezmények,jobb játékok kölcsönadása az előfizetés idejére.Mert így ez a tíz milla csak azért van,mert ennyien akarnak multizni.Viszont nem gondoltam,hogy ennyien fizetnek elő,bár a Super Smash Bros.,Mario Kart hatalmas eladása is biztos hozzájárult.
3.
Ooorky
#1: Sokan facebook-on kuncsorognak, hogy vegyék be őket családi előfizetésbe, általában 2-3000ft-ért be is veszik.
1.
Guba32
Jah,népszerű...Hogy Fifázzak online ha nem fizetek be? :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...