Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 6.
  • Cooltúra
A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.

Több hónapnyi megfeszített munka után a stáb és a színészek elköszöntek Magyarországtól, ahol a The Witcher-sorozat forgatása zajlott. Hét hónapig tartottak a munkálatok különböző helyszíneken. 

A forgatást követő Redanian Intelligence szerint az egyik epizód rendezőnője, Charlotte Brändström a távozó repülőgépről kapta le a várost, de a többiek sem voltak hálátlanok. Adam Levy és Royce Pierreson színészek már az üres székekről posztoltak egyet az Instagramra. (Utóbbi a varázsló, Istreddet alakította.) Levy emellett a búcsúpartit is megörökítette, amit a budapesti Hotsy Totsy bárban tartottak. 

Lapértesülések szerint ezen a hétvégén álltak le a kamerák véglegesen, de még rengeteg utómunka vár a sorozatra, amely a tervek szerint idén ősszel kerül fel a Netflix kínálatába. Ezek szerint a marketinggépezet nyáron indulhat be - a San Diego-i, vagy a New York-i Comic-Conon talán már egy előzetesnek örülhetünk. 

11.
tsulok
#9: Mennyi ideig kellett volna készülnie, hogy úgy érezd van remény?
9.
Dízel
Jo hamar elkeszultek, semmi jora nem szamitok. Ossze lesz csapva, semmi lore, semmi atmoszfera nem fogja korulvenni. Csak a penzt huzzak le errol a cimrol.
7.
ollie92
#2: Pontosan ! Számba se vették, hogy a vaják a kozépkori Lengyelországab játszódik, ahol vajmi kevés feka élt akkor.
6.
szinkron
#3: Itt szerkesztő? Ez egy írástudatlan haveri kör.
3.
Raptor X
" A színészek már április végén búcsút intettek hazánktól a közösségi csatornákon. "

Búcsút intettek hazánknak vagy elbúcsúztak hazánktól. Tényleg ilyen nehéz egy mondatot normálisan megfogalmazni? Talán nem kéne erőltetni az elektronikus újságírást kedves cikkíró. Szerkesztő vagy lektor nem működik önöknél?
2.
tyber16
#1: Hát szerintem készülj a csalódásra mert pl CSAK a politikai korrektség miatt Fringillából feketét csináltak aki ugye fehér a könyvek szerint és a játékba is. És ez fontos mert a könyvekben Geraltnak viszonya van vele Touisanntban és pedig pont azért mert hasonlít Yenneferre. És mivel a könyvet veszi alapul a sorozat így aztán már lehet sejteni mik lesznek benne.....
1.
NemecsekErno
Csak be kéne fejezni már végre, mielőtt megjelenik a TV sorozat.
Kb. 80%-nál tarthatok a DLC-kel együtt, csak közbeszólt az AC: Odyssey.

Csak a sorozatot ne b...k el, mert a játék igen magasra tette a lécet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...