Befejeződött a The Witcher-sorozat forgatása

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A magyarországi munkálatokat követő Redanian Intelligence szerint a hétvégén befejeződött a Netflix-féle The Witcher-sorozat forgatása. A színészek már április végén búcsút vettek hazánktól a közösségi csatornákon.

Több hónapnyi megfeszített munka után a stáb és a színészek elköszöntek Magyarországtól, ahol a The Witcher-sorozat forgatása zajlott. Hét hónapig tartottak a munkálatok különböző helyszíneken. 

A forgatást követő Redanian Intelligence szerint az egyik epizód rendezőnője, Charlotte Brändström a távozó repülőgépről kapta le a várost, de a többiek sem voltak hálátlanok. Adam Levy és Royce Pierreson színészek már az üres székekről posztoltak egyet az Instagramra. (Utóbbi a varázsló, Istreddet alakította.) Levy emellett a búcsúpartit is megörökítette, amit a budapesti Hotsy Totsy bárban tartottak. 

Lapértesülések szerint ezen a hétvégén álltak le a kamerák véglegesen, de még rengeteg utómunka vár a sorozatra, amely a tervek szerint idén ősszel kerül fel a Netflix kínálatába. Ezek szerint a marketinggépezet nyáron indulhat be - a San Diego-i, vagy a New York-i Comic-Conon talán már egy előzetesnek örülhetünk. 

11.
11.
tsulok
#9: Mennyi ideig kellett volna készülnie, hogy úgy érezd van remény?
9.
9.
Dízel
Jo hamar elkeszultek, semmi jora nem szamitok. Ossze lesz csapva, semmi lore, semmi atmoszfera nem fogja korulvenni. Csak a penzt huzzak le errol a cimrol.
7.
7.
ollie92
#2: Pontosan ! Számba se vették, hogy a vaják a kozépkori Lengyelországab játszódik, ahol vajmi kevés feka élt akkor.
6.
6.
szinkron
#3: Itt szerkesztő? Ez egy írástudatlan haveri kör.
3.
3.
Raptor X
" A színészek már április végén búcsút intettek hazánktól a közösségi csatornákon. "

Búcsút intettek hazánknak vagy elbúcsúztak hazánktól. Tényleg ilyen nehéz egy mondatot normálisan megfogalmazni? Talán nem kéne erőltetni az elektronikus újságírást kedves cikkíró. Szerkesztő vagy lektor nem működik önöknél?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...