Thrall visszatér a World of Warcraftba

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 15.
  • Videó
Link másolása
Mindenki kedvenc ork hadura - de főleg a hordásoké -, a következő frissítésben visszatér a World of Warcraftba. Ennek örömére a Blizzard egy megszokott minőséget képviselő CG-előzetessel kedveskedett.

Sylvanas kétségbevonható tetteit követően a Hordán belül komoly konfliktusok ütötték fel a fejüket, így a Banshee Queennek nem is jut ideje nagyon a Szövetség elleni háborúra. Ez a helyzet remek alkalom arra, hogy Thrall, az orkok legendás hadvezére visszatérjen az MMO-ba. 

A WoW következő frissítése elég masszívnak ígérkezik, kapunk két új zónát, Heroic Warfrontokat és áttervezett Heart of Azeroth-rendszert. És persze Thrallt is. 

Csekkold a legújabb filmes előzetest: 

4.
4.
almaspite
#3: Talán 10 év múlva. Van egy olyan érzésem, hogy akkor már nem kerülne olyan rengetegbe, csak imátkozunk hogy a Blizzard kibirja addig.
3.
3.
Lorthirash
#1: Amúgy igazad van, csak ezek olyan mérhetetlenül sok pénzbe kerülnek így hogy sokszorosát elkéne költeni erre. (szerintem)
2.
2.
B-Shaggy
Hogyan van a Thanos idézet? You could not live with your own faiulure .... and where did that bring you?
Back to me!
1.
1.
dracox
Ha már a mozifilm nem aratott osztatlan sikert akkor az ilyen animációs filmekkel nem lehetne újra kezdeni az egész sztorit egy sorozat formájában? Lenne bőven ideje kibontakozni az egész Warcraft világnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...