A 4A Games új játékát is a THQ Nordic adja ki

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 22.
  • Biznisz
Link másolása
A kiadó tényleg nem kispályázik: jelenleg 80 cím áll fejlesztés alatt nála, és ebből 48-at még be sem jelentettek. Köztük van a Metro-sorozat készítőinek legújabb projektje is - reméljük, az ukránok maradnak a kaptafánál.

A THQ Nordic égisze alá tartozó projektek száma 80-ra rúg, ebből pedig 48-at még nem is ismerünk. Ezt maga a kiadó erősítette meg tegnap, illetve azt is bejelentette, hogy aláírt az ukrán 4A Gamesszel.

A Metro Exodus fejlesztője egy AAA-kategóriás projekten dolgozik. Van rá esély, hogy újabb Metro-játékot kapunk - a sorozat korábbi részeit ugye a Deep Silver adta ki, és ez a cég már a THQ Nordic sorait erősíti.

Ezenkívül folytatódott a cég nagy stúdiófelvásárlási törekvése. A THQ Nordic bekebelezte a Piranha Bytest, azaz a Gothic- és a Risen-sorozat német fejlesztőjét, melynek legutóbbi munkája a sci-fi környezetben játszódó ELEX volt. 

A felvásárlással a csapat minden IP-je a kiadóhoz került. A pontos véteár nem ismert, csupán annyit tudtunk meg, hogy három év alatt fizeti ki a menedzsment. A stúdiót továbbra is Michael Ruve CEO és Bjorn Pankratz irányítja majd. 

6.
6.
hedzsooo
#4: Az az engine már 2002-ben többet tudott, mint a mai enginek legtöbbje. Legalábbis amikor 1 open-world RPG játék világának elkészítésről van szó... Eddig csak a CD Projekt RED saját enginje ütötte meg azt a mércét. És most persze nem a karakterek kidolgozottságáról, azok látványbeli megoldásáról írtam, hanem kb. minden másról, ami egy igazi, nyílt világgal rendelkező RPG-t élvezetes játékká tesz sokunk számára
5.
5.
manderel
#2: Nálam nem no.1, de nagyon nagyon imádtam én is. Rengeteg órát tettem bele, még úgy is hogy kegyetlenül sokat szívtam vele még a community patch után is. Nagyon örülnék egy igazi folytatásnak.
4.
4.
crytek
#3: Elex engineje is ugyanolyan elavult fos mint az összes Gothice szóval azt inkább ne. Akkor már egy teljesen újat vagy UE4-et használják.
3.
3.
hedzsooo
ELEX 2 után jöhet hár a GOTHIC 1-2-3 teljesen felújított kiadása az ELEX-nél használt, upgradel-t engineükkel, aztán az IGAZI GOTHIC 4, f@ck, yeah!!! ;D :-)
2.
2.
kryszisz
#1: A próféta szóljon belőled, nálam a Gothic 3 máig No.1 open world RPG (persze a community patch-es változat!), tudom, hogy rengeteg hibája van, és már a megjelenésekor is elmaradott volt sok szempontból, de egyszerűen van benne valami, ami megfogott. Ahogy akkoriban írták sokan, ennak a játéknak lelke van, furcsa ezt így kimondani, de valóban igaz. Számtalan órát öltem bele, remélem egyszer tényleg folytatják, a 4. rész ignorálásával lehetőleg, azt a gyakorló sziget után abba is hagytam. Látszott rajt az igyekezet, de valahogy nem volt az a Gothic amit vártam, ezt a szériát ennek a csapatnak kell folytatnia, nem másnak:)
1.
1.
crytek
Kegyetlen! Remélem lesz(nek) még Gothic játékok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...