Nem érkezik új PS VR a PlayStation 5 startjára

Link másolása
A Sony illetékese megerősítette, hogy nem érkezik új PlayStation VR a cég következő generációs konzoljának premierjére. A meglévő modellel használhatjuk majd a PlayStation 5-öt. Legalábbis kezdetben.

Már rengeteg konkrétumot megtudtunk a következő generációs PlayStationről, ami többek között villámgyors SSD-t és memóriát is kap, melyek erősen lecsökkentik a töltési időket. Most már azt is tudjuk, hogy nem lesz új PlayStation VR a konzol startjakor. 

A Sony fejese, Dominic Mallinson a CNET-nek adott interjújában mesélt egy kicsit a PS VR jövőjéről és terveiről. Eszerint az aktuális headset kompatibilis lesz a PS5-tel, és egy darabig nem is terveznek új, továbbfejlesztett modellt. Azt viszont elhintette, hogy könnyebbé és kényelmesebbé szeretnék tenni a szemüveget, felvérteznék szemkövetéssel, valamint kevesebb kábellel oldanák meg a konzollal való csatlakozást. 

Persze minden a játékkínálaton múlik, és az biztos, hogy van még érdekes cím a Sony birtokában. 

4.
4.
Obi Wan Kenobi
#3: Valóban nem kéne, mert ehhez kell a kamera is, ami pedig a Kinect-nél is jól sült el.
3.
3.
PapaYeti
Már alig várom hogy kiderüljön mi lesz az a gyökeresen új irány .... . Még akár az is lehet hogy a klasszikus zongora fekete alap példány helyett most az alapszín a fehér lesz !!!!444!!

Egyébként viccet félretéve nekem tetszik a PlayStation úgy ahogy van Nem nagyon kell ezt a gyökerektől fogom megváltoztatni meg VR szemüveggel jobban összekötni Maradjon az is csak egy opcionális periféria
2.
2.
kergabi83
Az is jó hír, hogy kompatibilis lesz. Jobb hardwerrel jobban meg lehet hajtani, már az is sokat fog dobni az élményen.
1.
1.
Dízel
Ennyi volt a nagy VR. Majd 20 ev mulva, ha addig nem pusztitja el magat az ember.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...