Dátumot kaptak a konzolos D&D-klasszikusok

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A Skybound és a Beamdog megerősítette, hogy a D&D-klasszikusok PC-re már megjelent felújított kiadásai ősszel konzolokon is elérhetőek lesznek. Új platformokra költözik a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape is.

A bejelentés szerint idén ősszel jelennek meg a klasszikus Dungeons & Dragons-játékok felújított kiadásainak konzolos portjai. A Beamdog szép nagy csomagokkal készül, hiszen olyan címek lesznek elérhetőek Nintendo Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on, mint a Baldur's Gate: Enhanced Edition, a Baldur's Gate 2: Enhanced Edition, a Baldur's Gate: Siege of Dragonspear kiegészítő, a Neverwinter Nights: Enhanced Edition, az Icewind Dale: Enhanced Edition, illetve a Planescape: Torment - Enhanced Edition.

A konzolos kiadások irányítása természetesen optimalizálva lesz a kontrollerekre, de kapunk új karakterosztályokat, karaktereket, új hangokat, illetve a karakterkészítés lehetőségei is kibővülnek. A multiplayer mód finomhangolva lesz, ahogy a már ismert hibákat is kigyomlálják. Mindegyik kiadás megvásárolható lesz külön-külön, de ez csak a digitális értékesítésre lesz igaz, ha dobozos változatban szerezzük be a játékokat, akkor egybecsomagolt kiszereléseket tehetünk a kosarunkba.

Ez azt jelenti, hogy lesz egy Baldur's Gate: Enhanced Edition Pack, egy Planescape: Torment: Enhanced Editiont és Icewind Dale Enhanced Editiont tartalmazó pakk, illetve egy Neverwinter Nights: Enhanced Edition is. Az első két csomag szeptember 27-én debütál az Egyesült Királyságban, utóbbi pedig december 6-tól lesz elérhető a szigetországban. A digitális változatokra is ezek a megjelenési időpontok érvényesek.

Mindegyik csomag 49,99 dollárba fog kerülni.

4.
4.
krisztian66666
Bármennyire is szeretem ezeket a játékokat, azért 50 dollár nem kevés pénz értük.......
3.
3.
pkflavio
Jó lesz majd a Contra kollekció mellett!
1.
1.
DarkLord
Na ezt tuti megveszem a gyűjteménybe , mégha nem is játszom újra! Meg ez a csomag jót tesz, majd a 3. rész megjelenésének is , kicsit meghozza a konzolosok kedvét is, hogy beruházzanak az új részre, aki netán ne ismerné.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...