E3 2019: Itt nézd vissza a Microsoft konferenciáját!

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 9.
  • Videó
Link másolása
A konzolgyártók közül egyedül a Microsoft tart klasszikus sajtókonferenciát, a redmondiak bulija 22 órakor veszi kezdetét. Kövesd élőben az eseményt, hogy ne maradj le egyetlen bejelentésről sem!

Sűrű műsort ígér a Microsoft: szint biztosan terítékre kerül majd a Gears 5 és a Halo Infinite, a third-party címek közül pedig a Cyberpunk 2077 lehet az este sztárja. Ha szerencsénk van, végre láthatunk valamit a Fable IV-ből, és idén hardveres újdonságokból sem lesz hiány: bemutatkozhat az új Xbox, és részleteiben is megismerhetjük a Project xCloud szolgáltatást.

A lelkesebbek szaladhatnak bingókártyát nyomtatni a korábbi szivárgások alapján, a többiek pedig dőljenek hátra, és indítsák a streamet. Jó szórakozást!

Update! A műsor lement, alább a teljes felvétel.

82.
82.
Norbiii
#73: Udvariasan kérdezem én, hogy mi van akkor, ha valakinek szar a gépe vagy a kocsija? Ennyire telik! Ez a megközelítésed inkább olyan elites megközelítés, de ezzel eszem ágában sincs bántani Téged! :)

Azzal meg nem értek egyet, hogy akinek nem számít a grafika és az fps, az ne lenne gamer. Miért is? Én 5-6 éve olyan voltam, hogy bár örültem annak, ha egy játék minél szebb, de egyáltalán nem voltam az a tipikus grafika őrült és én is INKÁBB ÚGY VOLTAM VELE, HOGY ELSŐ A JÁTÉKÉLMÉNY, MÉG HA A GRAFIKA NEM IS ANNYIRA SZÉP. Az fps számokkal soha nem foglalkoztam! Nem lettem volna játékos? :)
Mostanra talán kicsit változtam grafika téren, de ez nem baj.
80.
80.
Ps fanboy
#73: Mondjuk nekem számít a grafika és az fps is. Csak azok a játékok amikkel én játszom azok 30 fps ben is gyönyörűen muzsikáltak eddig is, de ezt lentebb le is írtam, úgyhogy nem tudom miről beszélsz. Másik meg az, hogy ez a beszélgetés eleve a konzolok teljesítményéből indult ki, szóval nem tudom hogy jön ide a PC. De talán nem ártana utána olvasni a dolgoknak mielőtt bárkit is véleményezel. Az autós példád meg egyenesen nevetséges már ne haragudj, ugyanis az egyiken az életed múlhat, a másik meg a PC fanboyok retorikája semmi több.
79.
79.
Gaboo77
Kezdtem beleélni magam, hogy lesz Fable 4. Ez csalódás volt. A Forza LEGO, hát azt hagyjuk... Jövőre a Forza Barbie kiegészítőt javasolnám. Nem értem minek ez? Minden komolyabb cím külső Stúdió multi címe. Lesz egy két jó cím, kezdik összeszedni magukat, csak látszik, hogy későn indultak és nincs kész meg semmi. A Double Finet viszont jó vétel volt.
78.
78.
Hunszi
Ami egy kicsit is érdekel és valamilyen szinten újdonság volt az ma reggelre kiderült, hogy PS-re is jön, hiába az "XBOX and Windows PC" felirat majdnem minden játék alatt. Hol volt az a 14 exklúzív, amiről szó volt? Gears, Halo, Battletoads?

Az MS konferenciája megint nem az MS-ről szólt, hanem csak egy montázs volt, hogy mi várható megjelenés szempontjából a gaming világban jövő év elején, ezt pedig megfűszerezték a szokásos Halo, Gears, Forza cuccokkal...összességében semmi nem változott a tavalyi E3-hoz képest. Pontosan ugyanazt a semmilyen szintet hozták. Nem mondom, hogy rossz volt, mert nem, de nem hagyott azért sok maradandót.

Ha a jövő évi next-gent is ilyen szintű E3-al vezetik fel, akkor jó nagy bukta lesz megint az XBOX rajtja.
77.
77.
logic5
76.
76.
semike
Elaludtam azt a részt, amiben a gameplay-ek voktak?!
:)
Ez (megint) egy nagy kalap FOS volt,ahogy az lenni szokott.
Hol vannak azok a naaagy címek amiken dolgoznak?!
Arrol volt szó,vagy tévedek?!
De jó,hogy végre vettem a box mellé egy PS-t,már épp ideje volt!
75.
75.
Hunszi
Ez megint egy jó nagy kihagyott ziccer volt az MS-től. Nem volt rossz konferencia, de semmi extra nem volt benne. Szinte mindenből csak renderelt videók és a megszokott címek...
74.
74.
Duken
#54: Hát hiányoznak is nagyon. Utóbbi években egyedül az ő játékaik miatt volt érdemes nézni az E3at. Ott volt libabőr meg májdobbanás! Tetszik nem tetszik ez az igazság.A top tier játékokat a sony szállítja egy két kivételtől eltekintve. Cyberpunk BRUTÁL lesz!
73.
73.
#66: Mindenki ezt mondja, akinek szar gépe van. Meg gondolom egy autóban sem az számít, hogy milyen, mennyit fogyaszt, milyen biztonságos és hogy megy, csak az, hogy arrébb lehet vele állni. Hú akkora hülyeségeket tudtok néha írni, hogy az zseniális. Akinek nem számít a grafika és az fps az nem gamer.
70.
70.
#56: Hmm?Mindenki 60fps akart most meg már a 120 sem jó?
Furfangos emberkék vannak itt valóban!:)
69.
69.
Mondi21
#49: Kemény vagy mint a kád szélle... Tudod a régi öntöttvas, nem a műanyag!
68.
68.
#65: Nekem jobban bejött, mint a Sony konf.
67.
67.
Őrnagy
#63: Már ha a LEGO-Horizon az Horizonnak számít :)
66.
66.
Ps fanboy
#61: Nem értsd félre. Én nem a Microsoft ot akarom bántani, biztos lesznek játékok, és a jó időben le is leplezik majd őket, legalábbis remélem. Én azokhoz a játékosokhoz szóltam, akik elfeljtik, hogy egy játékban nem az számít, hogy hány fps-ben futtatja a játékot, hanem az, hogy milyen élményt nyújt.
65.
65.
Adritt7
Hàt gyerekek ez 0 !NULLA ...
64.
64.
Szerintem jó konf volt, jó dolgokkal és hírekkel.
63.
63.
Őrnagy
#56: Figyelj, szinte biztos voltam benne, hogy bemutatnak egy kurvajó konzolt, Gears of Wart, Halot, Horizont. Megvolt.
Gondoltam, hogy lesz 1-2 meglepetés cím. Megvolt.
De igazság szerint a jelenlegi X-emmel tök jól elvagyok, király gép, a legjobb a Földön.
Hidegrázós játékélményt várok, méghozzá a Microsofttól, mert rájuk szeretnék büszke lenni!!!
62.
62.
EBR2000
Úgy látom nem sok változott it GK-n. Elképesztő néhányak "vagy velem vagy ellenem" mentalitása.

Maga a konferencia nem volt rossz, volt jó néhány játék, amiért megérte bekapcsolódni, de az elején és az utolsó 5 percen kívűl nem volt kifejezetten egy adrenalin bomba.
Cyberpunk, Outer Worlds, Borderlands 3, Elden Ring és Halo tartotta a lelket a showban. Mind városak.

(120 fps btw, nem 200)
61.
61.
Bnecne
#60: A most felvásáropt stúdiók tuti már a nextgen Xboxra fejlesztenek.Az MS-nek most már erő+huzocimek kellenek és én bizakodva várom a következő generációt.
60.
60.
Ps fanboy
#56: Hát úgy látszik játék hilyán nem. Ezekszerint mégsem lehet vagy inkább felesleges számokban mérni a játékélményt, ahogy arra lentebb is próbáltam utalgatni.
57.
57.
Őrnagy
#55: Pontosan. Még ha az előzetestől be is fosok, a gameplay mutatja meg a valóságot.
De itt az előzetesektől sem ájultam el. Van pár cím, amit kipróbálnék, van néhány aranyos game, 1-2 érdekes, és a 3 húzócím, amiből 2 lövölde lesz.
56.
56.
Vis Major
Várnám itt a sok szakit hogy mit szólnak az Xbox-hoz de néma csönd. Pedig azt hittem hogy az amd zen 2, 200fps, szempillantás alatt betöltő játékok....... megragadja a fantáziájukat
55.
55.
Ps fanboy
Nem nagyon voltak új IP-k, bár ahogy a napokban írtam, én nem is nagyon számítottam rájuk. Engem a legjobban az zavar, hogy gameplay téren is nagyon szegényes volt a Show, és nekem általában mindig az számít.
54.
54.
#49: Valóban a Sonyé jobb volt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...