E3 2019: Várnunk kell az új Cyberpunk 2077-demóra

  • Írta: Shifty
  • 2019. június 10.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED egy szöveges üzenetben erősítette meg, hogy az E3-ra kivitt vadonatúj demót csak augusztusban mutatják meg szélesebb közönség számára. Jó eséllyel a Gamescomon és a PAX-on.

Elképesztő hype övezi a CD Projekt RED következő játékát, a Cyberpunk 2077-et. Tegnap a Microsoft konferenciáján új előzetest és pontos megjelenési dátumot kaptunk, illetve az is kiderült, hogy Keanu Reeves is szerepel majd a játékban, aminek a különböző kiadásairól is lehullt már a lepel.

Most viszont ismét megerősítést nyert, hogy hazánkban magyar feliratot kap majd a játék. Ezt egyrészt a lengyel stúdió közösségi menedzsere, Marcin Momot is megerősítette a Twitteren, de ha ellátogattok a játék GOG-on található előrendelői oldalra, akkor itt is látható az információ.

Emellett az is kiderült, hogy az E3-ra kivitt demót egy jó ideig nem láthatják azok, akiknek nem volt lehetőségük ellátogatni Los Angelesbe. A csapat a gyűjtői kiadáshoz kiadott előzetes végén megadott egy elérhetőséget, amire ha ellátogatunk, akkor ott letölthetünk egy szöveges üzenetet. Ebben elárulják, hogy szeretnének minél nagyobb hírverést generálni a játék körül, de ha most elérhetővé tennék a demót, akkor az augusztusi Gamescomra vagy a PAX-re nem maradna semmi, amivel kiállhatnának a publikum elé. A stúdió üzenetében leszögezte, szívvel-lélekkel dolgoznak a játékon, de arra is ügyelniük kell, hogy maximalizálják az eladásokat, a hype pedig ebben nyújthat segítséget.

A nagyobb bevétel ugyanis lehetővé teszik számukra, hogy független stúdióként újabb és újabb kockázatos, kreatív döntéseket hozzanak, amelyekből aztán újabb remek játékok születhetnek. 

A játék 2020. április 16-án jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

2.
2.
Őrnagy
Én azt hittem, Keanu Reeves azért tűnt föl a színpadon gomolygó füstben, hogy megölje Phil Spencert.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...