Ingyenes PC-játékok a hétvégére

  • Írta: szlav
  • 2019. június 21.
  • Akció
Link másolása
Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!

Akciódús hétvége lesz ez azok számára, akik a számítógép előtt ülve azon töprengenek, hogy mivel üthetnék el az időt a következő napokban. Nem szeretnénk, hogy lemaradjatok a lehetőségről, így összeszedtünk nektek néhány olyan címet, amit vagy végleg zsebre tehettek, vagy egész hétvégén ingyenesen túráztathattok.

Tegnap óta elérhető az Epic Games Store következő ingyenes játéka, a Rebel Galaxy. Ha minidig is arra vágytatok, hogy a saját űrhajótok kapitányaként fedezzétek fel az univerzum titkait, ha szívesen megbirkóznátok az űrbéli csavargókkal, vagy ha csak szimplán vonz titeket az RPG-elemekkel vegyített sci-fi körítés, akkor ezzel a játékkal nem nyúlhattok mellé! Nincs más dolgotok, mint hozzáadni a könyvtáratokhoz az Epic boltjában, és örökre a tiétek marad a játék. (Június 27-től a Last Day of June válik ingyenessé az Epic Games Store-ban.)

Ha egy olyan játékot kerestek, ahol a taktikusan, egységként mozgó csapat minden esetben felülkerekedik az esztelenül rohangáló fotelrambókon, akkor feltétlenül próbáljátok ki az Insurgency: Sandstormot! Mi a tesztünkben szinte csak dicsérni tudtuk a New World Interactive fejlesztését, így ha további buzdításra van szükségetek, akkor mindenképpen olvassátok el! Az ingyenes próbakör már megkezdődött, s egészen hétfőig tart - a Steamen már kezdhetitek is a letöltést. További jó hír, hogy ha megtetszik a játék, akkor most 30 százalékos leárazással juthattok hozzá.

A World War 3 is ingyenes hétvégét tart, és már ott is áll a bál! Tavaly ősszel csekkoltuk le a játék bétáját, és habár az összkép hagyott némi kívánnivalót maga után, a koncepció mindenképpen érdekesnek tűnik. A Battlefield-szériához és az egyéb nagy játékosszámú lövöldékhez szokottak számára lehet igazán érdekes a The Farm 51 fejlesztése, amit vasárnap estig ti is kipróbálhattok, ha lemarjátok azt a Steamen. Ahogy az Insurgency esetében, itt is elég komoly leárazás folyik jelenleg - most 40 százalékkal olcsóbban juthattok hozzá a játékhoz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...