Catan VR - szintet lép a legendás társas

  • Írta: sirdani
  • 2019. június 25.
  • Videó
Megújult formában, de az eredeti szabályokkal érkezik a mai napon a Catan társasjáték PlayStation VR-os változata. Telepesek, útépítés, gazdálkodás, városfejlesztés és négyfős online multiplayer várja a játékosokat.

A megjelenés mellé pedig még egy launch trailer is érkezett, melyből némi betekintést kapunk arról, hogyan is zajlik egy kör a népszerű társasban.

A játék célja, hogy Catan szigetén miénk legyen a legnagyobb birodalom, ehhez viszont nyersanyagot kell gyűjtenünk, mely során hagyatkozhatunk a dobókockás puszta szerencsére, vagy akár játékostársainkkal is kereskedhetünk. Az a játékos lesz a győztes, aki végül a legtöbb győzelmi pontot gyűjti az olyan feladatok teljesítésével, mint az újabb utak építése, a települések alapítása, vagy a speciális épületek felhúzása.

A Catan VR már számos VR-eszközön elérhető mind a mobilos, mind pedig a PC-s szegmensben, ám mostantól végre a PlayStation VR-tulajdonosok is belevághatnak a telepes életmódba.

6.
user101
Ezt meséljétek annak a pár-millió online multizónak, hogy inkább üljenek le és lőjék agyon egymást azt asztal mellett. :P
4.
Hunszi
Erre már megvannak a megoldások...Tabletopia stb. Ehhez nem kell súlyos 10.000-ért egy VR eszköz.
3.
Csoki80
#1: Így viszont akkor is le tudsz ülni a haverokkal, ha messze vannak ;-)
2.
Kawada
#1: Hát én pedig b*szott nagyot tudnék így Catanozni 2-3 haverral, akikkel egyébként más-más országokban vagyunk. :) Szerintem jópofa. Nem system seller, de jópofa.
1.
Hunszi
VR ide tova...ez a társas már 10 éve elavult volt és azóta csak rosszabb lett. A fizikai kiadás mellé se ülnék le többet soha, nem, hogy VR-ban. A társasozás lényege pont az, hogy egy asztalnál űlsz a családdal vagy haverokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...