GC 2019: Ütős lesz a Ubisoft felhozatala

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 8.
  • Rendezvény
A Ubisoft nem csak egy listát tett közzé a Gamescomon szereplő játékairól, hanem még egy rövid montázst is kaptunk arról, hogy egészen pontosan mire is érdemes számítani augusztus 20-tól.

A kölni rendezvény során a francia kiadó három olyan játékkal lesz majd jelen, melyet játszható formában minden érdeklődő szabadon kipróbálhat a helyszínen, de persze akadnak olyan ínyencségek is, melyekhez egyelőre csak némi rövid ízelítőt kapunk egy-egy teaser vagy trailer formájában.

A legnagyobb dobás egyértelműen a Watch Dogs: Legion lesz, így ismét visszatérhet majd az első gameplayből megismert, szuperkémeket és kommandósokat megszégyenítő nyugdíjas Helen. Ami pedig némi aggodalomra adhat okot, hogy az idei E3 után a Gamescomon sem lesz ott a Skull & Bones, szóval a kalózkodás szerelmeseinek még jócskán kell várnia a királyi flották megleckéztetésére. Viszont nem csak ott lesz, de ki is lehet majd próbálni a rendezvényen a Ghost Recon: Breakpointot és a Roller Championst is. Íme, a teljes lista:

Játszható alkotások:

  • Ghost Recon: Breakpoint (PS4, Xbox One, PC)
  • Rainbow Six: Siege (PS4, Xbox One, PC) - a legújabb tartalmakkal
  • Roller Champions (PC)


A bemutatókon szereplő alkotások:

  • Brawlhalla (PS4, Xbox One, Switch, PC) -  a legújabb tartalmakkal
  • Just Dance 2020 (PS4, Xbox One, Switch) - a legújabb tartalmakkal
  • Trials Rising (PS4, Xbox One, Switch, PC) - a legújabb tartalmakkal
  • Watch Dogs: Legion (PS4, Xbox One, PC)
20.
#4: Fáradságos munka a szolgamód fordítás, kell a betevő falat nekik is.
19.
Kawada
Vegyes a kép szerintem az ubinál... Az lehet, hogy az óriások közül általánosságban véve talán ők a leginkább kiegyensúlyozottak minőség szempontjából, és törődnek a játékaikkal. Mondjuk ez inkább a többiek hitványsága miatt tűnik, nem igazán az Ubi érdeme. És dícséretes, hogy ki tudtak jönni egyfajta gödörből. Másrészt ott van elég sok címük, ami annyira tucatszar és copy paste, hogy csuda... A Siege-et nagyon jól csinálják. A For Honor is egy maga módján egyedi és jó cucc, és a mérsékelt érdeklődés ellenére is folyamatosan egészítgetik azt is. Vannak remek indie-s kísérleteik, szerintem az AC-t is jó irányba vitték el (bár az Odyssey kimaradt...) és mindenképp érződik, hogy sokat javultak optimalizálás és debugging szempontból. De... Eléggé belőtték ezt a 7-7,5 körüli pontot játékok szempontjából... Ami nem rossz, de azért némi kreativitás elférne...
16.
Aanash
Ha már Ubisoft, akkor kérdeznék.
Az Assassins Creed játékokból minden többjátékos lehetőséget kilőttek?
Anno talán a Brotherhood-ban volt pvp ami nekem tetszett, meg a Unity-ben volt valami, amiben négyen lehettünk assassinok.
9.
robinnho6
#5: Wow! Ekkora marhaságot sem hallottam már jó ideje.
7.
grindcore
A Breakpointot volt szerencsem nyuzni a techtest alkalmaval es ugy hogy sok mas dolgom is volt olyan siman belement 12 ora, igazabol aztan inkabb el se inditottam uccso nap hogy nehkgy itt elspoilerezzem magamnak a helyszineket :-) sztem adja nagyon!
6.
logic5
#5: Ez most komoly? :D :D Szakadok :D Képes megújulni? MÉGIS MIBEN???? Az évente fos AC-el? :D Kemény vagy. Még talán rosszabb, mint az ea, pedig az nagy szó!
5.
user101
Én egy jó ideje kiállok az Ubisoft mellett, mert szerintem ma ők a legjobb játékfelhozatallal rendelkező és legkorrektebb nagy multiplatform kiadó, aki bevállal új címeket, képes megújulni és figyel a visszajelzésekre, közben viszonylag kulturált módon kommunikál...

De ez a felhozatal most egy kicsit elszomorít. :(
4.
Zisten
Ghost Recon: Breakpoint ... sajnos hatalmas csalódás.
(Nem értem miért kellett elvinni Division irányba.)

UI:
Miért kell hülyeséget állítani, a hír címében, amikor lósz@r felhozatalt írtok le?
7 címből 4 "Legújabb tartalmakkal"
Térjetek már észhez.
Nem egy ember reagál negatívan az ilyen kamu híreitekre, akkor miért csináljátok?
3.
logic5
#2: Pontosan ez eddig kuka.
2.
crytek
Ez ütős felhozatal? Ha a nagy nullára bejelentenék az új splinter cell vagy prince of persiát na az ütős lenne...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...