Kamerás felvételen a felújított MediEvil

  • Írta: sirdani
  • 2019. augusztus 11.
  • Videó
A brazil Voxel videojátékos portálnak sikerült egy rövid felvételt készítenie a Rio de Janeiróban megrendezett Game XP 2019 során, mely alapján egészen szépen fest PlayStation 4-en a felújított MediEvil.

A MediEvil-remake-ről már több hivatalos trailert is kaptunk - gondoljunk csak a 2017-es bejelentő előzetesre, vagy a májusi State of Play-anyagra -, a játékmeneti felvételek azonban eddig várattak magukra.

A magyar felirattal érkező MediEvil október 25-én jelenik meg PlayStation 4-en.

8.
Darksiders84
#5: Ahogy írtam hamár végigvittem adom tovább ezért nincs gyűjteményem és így családosan amúgyis költséges lenne elég sok minden mást gyűjt a gyerek helyettem is én már csak örülök ha jön valami ami kikapcsol és elszórakoztat aztán úgyis jön a következő a másik után valami szerencsére mindig akad.
7.
Darksiders84
Gyűjteménynek bocs gyors írás és a javítás lehetőségének a hiánya amit nem értünk évek óta miért nem lehetséges a szerkesztés utólag. De most komolyan miért nem valósítható ez meg talán állnia kéna és nem elérhető lenne az oldal vagy miért nem? Valaki aki ért ilyenekhez vagy csak tisztában van leírhatná vagy segíthetné az oldal üzemeltetőjét.
6.
Nyarlako
#4: Én is volt amin továbbadtam mondjuk pl Spiderman, de a Rabi-Ribi, Shovel Knight, Hollow Knight, Bloodstained, Atlelier, From software dobozosaimat csak a holttestemen at.
5.
Nyarlako
#4: Akkor nagyobb polc kell. Mennyi dobozosod van hogy nem fersz?
4.
Darksiders84
#3: Dobozosan igen 12 és mindegyik annyi volt Spyro a Crash és a CTR is. Nem értem amúgy valami drágább valami olcsóbb Storban de legalább megjelenéskor egy árban kéne lennie vagy talán ez a 3 ezer a magyar forgalmazók haszna? Én csak dobozosan veszek vagyis volt már kivétel de mivel úgyis tovább adom. Nincs hely a polcon gyűjteményének.
3.
Nyarlako
#2: Storeban 9k, dobozosan több lesz?
2.
Darksiders84
#1: Nekem nem rémlik hogy a felújított Spyro vagy Crashből lett volna ezért szerintem ebből is egy verzió lesz ami szerencsére ismét kedvező áron 12 lesz. Én is megyek érte egyből aznap.
1.
Krezy
Remélem lesz gyűjtői kiadás :D Nálam első napos a cucc!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...