Magyar felirattal érkezik a MediEvil

  • Írta: fojesz
  • 2019. június 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony bejelentette, hogy folytatja jó szokását, és a MediEvil felújított változatát is magyar felirattal küldi boltokba itthon. Türelem, már csak pár hónap, és rávethetjük magunkat Sir Daniel Fortesque kalandjaira!

Habár a Death Stranding ellopta a rivaldafényt, ne feledjük, hogy egy másik nagy megjelenése is le a Sonynak ősszel, október 25-én kerül boltokba ugyanis a MediEvil felújított változata - és mint kiderült, a cég korábbi megjelenéseihez hasonlóan magyar felirattal.

Előzetes a legutóbbi State of Play-adásból

A MediEvil eredetileg 1998-ban jelent meg az első generációs PlayStationre, most az Other Ocean emeryville-i csapata remake-eli PS4-re. A fejlesztőcég neve az #IDARB kapcsán lehet ismerős, de ők készítették el a Minecraft 3DS-es és a Thimbleweed Park PS4-es portját is.

31.
31.
NECROSMOKE
#30: Pedig szerintem ha kiadják bárhová, akkor már az is illene hozzá. Ez már napjainkban nem okoz akkora problémát. Én szivesen el lennék vele. És azok akiknek nem megy jól az angol, azok is jobban megértenék a teljes történetet.
30.
30.
laquitto
#28: Az elsőhöz biztos, a másodikban már emlékeim szerint nem volt. Valószínűleg addigra rájöttek hogy nem rentábilis Európa összes nyelvére szinkronizálni.
29.
29.
Obi Wan Kenobi
#27: Nekem a 4 jobban tetszett, de a kedvenc a kettő :D
28.
28.
NECROSMOKE
#15: Pontosabban melyik részéhez volt volt magyar szinkron?
27.
27.
#26: Bizony, ezt sokan mondták rá és mondják is a mai napig. Szerintem amúgy a 4 jó játék, de nem tökéletes. Az a 3 volt. De azt megugrani nem nagyon lehet a kategóriában.
26.
26.
Obi Wan Kenobi
#23: Értem. De most jelenleg a Sony van jobb helyzetben, szóval ha az ő jövőjüket így fested le akkor a Microsoftét hogy :D

Mindenesetre pont a Metal Gear 4 volt tulhypeolva szerintem, inkább volt egy film, kevés interakcióval, mint játék.
23.
23.
#22: Én nem a múltjukat kérdőjeleztem meg, hanem a jövőjüket a saját szemszögemből. Nyilván sokan nem értenek egyet. Én azt mondom, hogy aki szereti, jónak tapasztalja saját magának, az használja. Most nekem végül is teljesen mindegy, hogy egy másik ember min és mit játszik. Lehet, hogy ugyan azt tolja valaki, mint én, csak másik gamepad van a kezében. Én viszont nem vagyok feldőlve, akkor így mondom. Meg szerintem túl nagy szenzáció van fújva nekik mindig és azért sokszor feleslegesen. Én mondjuk itt nem a Metal Gear Solid 4-et kérdőjeleztem meg, ha érted.
22.
22.
Obi Wan Kenobi
#19: Ember.. nem az hogy nincs pénzük, egyszerűen nem éri meg nekik. Nem akarnak rákölteni :D pont a Sonynak ne lenne.

Elmúlt évek? Detroit, GoW, Uncharted 4, Spider man, Driveclub.. Ezek az elmúlt évek. De tekintve hogy nincs kint hogy pontosan mikortól mondod, akkor akár a PS2-ig visszamehettünk.
20.
20.
azureknight0715
#19: Mi a franc? Átkerültem valami párhuzamos multiverzumba? Mert ezt nem értettem amit leírtál. Én pont az ellenkezőjét tapasztalom
18.
18.
manderel
#15: Én meg imádtam. Szóval igény az lenne rá, nem lenne rossz dolog, ha opcionális lenne. Te meg kikapcsolod ha nem tetszik, vagy be sem kapcsolod.
De nem rendelkezik túl nagy vásárlóerővel a magyar piac, ha megérné a kiadóknak, nyilván csinálnák.
16.
16.
Hunszi
Én csak azt nem értem, hogy ha már van magyar, akkor miért olyan körülményes azt beállítani sok játéknál...a GoW-nál simán kiválasztottam a nyelvet a játék menüjében és kész.

A Pókembernél már kell figyelni mi a rendszer nyelve stb stb és vannak olyan játékok, aminek bár van magyar nyelve...de a digitális változat nem tartalmazza, csak a lemezes...miért kell túlbonyolítani ezt az egészet? Miért nem lehet egy language options sort betenni mindegyik játék menüjébe, ahol van választási lehetőség?

Én az ilyen non sense dolgokat nem értettem soha a konzoloknál...
15.
15.
laquitto
#12: Hat, anno a witcherhez volt magyar szinkron, hiaba volt minosegi munka, en kb husz percig birtam elviselni.
14.
14.
azureknight0715
Jo hír, nem játszottam vele sosem, de aklor m9st lehet kiprobálom. Nekem amugy most egy olyan hír kellene ami a final fantasy vii-ről szól hogy magyar felirattal fog megjelenni. Totális boldogság lenne
12.
12.
NECROSMOKE
Ehez aztán kell is magyar felirat. Nem vagyok ellene, de pl: TLoU-hoz jobban kellene. De ennek is örvendek :)
Már ideje lenne magyar hangnak is a videójátékokban. Az lenne zsírság :D
11.
11.
Aanash
Milyen rossz is hogy nem egy vérben úszós brutális játék...hát igen lassan 2020 van és ez már nem minőségi tripla a kategória....(na nem komolyan venni)
10.
10.
#6: Hát ja, már talán túl idős is voltam hozzá, amikor PSX-en nyomtam ezerrel. Jó játék volt ez is meg a 2 is. Csak az a baj, hogy ez 1998-ban, meg a második része 2000-ben voltak játékok, és nem 2020-ban. És akkor a sajtó azt írja, hogy "ne feledjük, hogy egy másik nagy megjelenése is le a Sonynak ősszel" és ez az. Na ennyit tud a Sony és ennyi. Lehet őket szeretni, lehet őket védeni, de nem ezzel, mert kb vállalhatatlan, amit csinálnak.
9.
9.
Bnecne
#5: #8+ Kb ebben az évben csak a Nintendo fog kiadni nagyobb exkluzívokat( de már a generáció váltás küszöbén állunk ne várj sokat)
8.
8.
Bnecne
#5: Hát ez az év eddig sehol sem erős.
7.
7.
PaprikaJancsi
#6: Én azért egy mondatból nem vonnék le messzemenő következtetéseket. :D

Mindenképp jó hír a magyarítás, bármilyen címről is legyen szó. :)
6.
6.
szekeres91
#5: Kommentedből ítélve meg se voltál, amikor ez a játék fénykorát élte.
5.
5.
Ezek a "nagy Sony megjelenések" XD
4.
4.
fojesz
2.
2.
Darksiders84
Tisztességes felújításnak tűnik mint a Spyro remélhetőleg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...