50 millió játékosnál jár a Rainbow Six: Siege

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 7.
  • Hír
A Ubisoft egyik legnagyobb slágercímévé nőtte ki magát a Rainbow Six: Siege, amely a minap újabb jelentős mérföldkövet ért el: mára több mint 50 millió játékos tett próbát a játékkal.

A szokásos Ubisoft-féle E3-as meglepetésnek indult, és a kiadó egyik legnagyobb slágerjátékává nőtte ki magát a Rainbow Six: Siege, amely mostanra több mint 50 millió játékossal büszkélkedhet. Ez a szám persze nem csak az aktív rajongókat takarja, sőt még csak nem is feltétlenül azokról van szó, akik fizettek is a címért, a mérföldkő azonban jelentős.

Legutóbb márciusban helyzetjelentett a Ubisoft, akkor érte el a játék a 45 millió játékost. Hogy meddig menetelhet a cím, az persze jó kérdés: a kiadó illetékesei többször is beszéltek arról, hogy nem gondolkodnak a folytatáson, sőt a next-gen konzolokra is kihoznák majd a Siege-et, az ideális végállomás pedig az lenne, ha elérnék a száz játszható operátort.

Meg kell hagyni, a kiadó szorgalmasan bővítgeti az anyagot, a legújabb frissítés, az Operation Ember Rise tartalmairól itt emlékeztünk meg - ez egyébként a jól ismert Battle Pass-rendszert is meghonosítja a játékban. Annak sem kell aggódnia, aki valami másra vágyik Rainbow Six címén, hiszen már úton van a kooperatív módra kihegyezett Rainbow Six: Quarantine.

5.
JohnSpartan
Helyesbítek... csak 4.999.999-nél jár! :D

Töröltem a francba ezt a glitch és ping parádét 1 hónapja lassan...
4.
shatterhand
#3: Mert beleugranek mar,de csak ha elölről kezdődik. Aze nem ugrok be,hogy szopassanak azok akik mar a kusujjukkal jatszanak, ismernek minden skillt,palyat,lukat,stb.
3.
Giovanni1985
#2: Minek?De komolyan itt nincs tortenet amit folytatni kellene? Eleg ha tolnak uj pajakat ill uj operatorokat fizetos dlc formajaban kozben meg folyamatosan lehet javitgatni szepitgetni.
2.
shatterhand
Pedig johetne egy 2. rész.
1.
joshfeed
Karácsonykor tuti beseprem én is.
Akár Rainbow 6 Akár Ghost Recon vagy Splinter Cell ezek mindig jól sikerülnek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...