The Surge 2 - még több játékmenet érkezett

  • Írta: szlav
  • 2019. szeptember 8.
  • Videó
Biztosan büszkék a The Surge 2-re a Focus Home-nál és a Deck 13-nél, hiszen csak úgy szállingóznak a kedvcsináló videók. Most 13 percnyi tiszta, sallangmentes játékmenetet kaptunk, melynek végére még egy bossharc is becsúszott.

Néhány hét múlva mindnyájan elveszhetünk a The Surge 2 kegyetlen világában. Ha nálatok még nem dőlt el a vásárlás kérdése, akkor feltétlenül nézzetek bele a mai gameplay videóba, hiszen most szövegelés és célirányos vágás nélkül láthatjátok a Deck 13 következő soulslike játékát. Lesz itt csonkolás, drónos akció, de ránézhetünk az egyik főellenfélre is.

A The Surge 2 szeptember 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

8.
Nyarlako
#5: Diablo 1et anno délután kezdtem és és seggel másnap reggelig toltam a végéig, Diablo 2be nem tudom han száz órát tettem, Diablo 3 platinazva.
Viszont gyűlölöm őket.
7.
Nyarlako
#6: Akkor nem csak nálam van gebasz, megnyugtató.
6.
user101
A képfrissítés / időzítéssel / mozgási animációkkal lehetett valami gebasz az elsőben, mert hiába futott olyan vason, ami ötször is kipréselt volna magából 60fps-t akkor is azt éreztem, hogy minden olyan nehézkes, mintha nem lenne csak nyögve-nyelősen a 30... Ettől függetlenül, kell a második rész, mert az elsőt is szerettem ennek ellenére!
5.
godach
#4: Nem tudom diablo-ba mennyire vagy otthon. No, volt egy játék SpaceHack asszem, ami olyan volt mint a diablo csal sci-fi környezetben. Imádtam.
Nekem ez a Dark Souls Space Hack-je :D
(kicsit közelebb áll hozzám a sci-fi)
4.
Nyarlako
#3: Nekem igazából bántotta a szememet, valami nem volt rendben grafika szempontjából ahogy a kép frissült, nehéz elmagyarázni és nem éreztem reszponzívnak az irányítást sem.
Nem a Dark soulshoz hasonlítom most mert annak tenyleg a cipöfüzöjét se tudja bekötni. Amúgy Lords of the fallennél is ezt érezte hogy valami egyszerüen nem oké.
Ha lesz demó ebböl adok neki egy esélyt mert szeretném én szeretni.
3.
godach
#2: Annyiból vagyok előnyben, hogy pár óra Dark Soulson kívül semmi viszonyítási alapom nincs, így a gyenge minőség is jó nekem.
2.
Nyarlako
Az elsö demóját leszedtem ps4re de nem csak ronda még a kamera is valahogy fura meg az irányítás sem az igazi, a framerate sem sima.
Nem igazán gyözött meg.
1.
godach
Hejj, de nagyon várom már ezt a játékot. Lehet addig most a GoW 4-5 után csak nekiugrok annak a BloodBornenak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...