Az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik holnap

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 23.
  • Teaser
Érdemes lesz a holnapi State of Play után a YouTube közelében maradni, ugyanis a Microsoft saját műsora, az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik. Szó lesz a Project xCloudról és a Ghost Recon: Breakpointról is.

Izgalmas lesz a holnap este, hiszen 22 órakor vetítik le a State of Play következő adását (benne a The Last of Us folytatásával), éjfélkor pedig az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik, amit a YouTube-on vagy a Mixeren követhettek majd.

Az első teaser szerint a műsor folyamán előkerül az Atlas, az Afterparty, a Ghost Recon: Breakpoint, a The Outer Worlds, a Code Vein, a Children of Morta, a Felix the Reaper és a DayZ is, miközben szó esik a Project xCloudról, az Xbox Game Pass újdonságairól, valamint a Microsoft idei nagy eseményéről, az X019-ről.

60.
godach
#59: Idézzek magamtól?
"már csak a Days Gone és Spider Man miatt megérte"
Nem ez volt a téma.
59.
delphijos
#56: Még mindig ez a téma ? Nekem pl. csak a Persona 5 miatt már megérte a PS. A box meg a Forza miatt. Na és ? Most akkor kinek van igaza ?
57.
Nyarlako
#55: Láttam, Apex. Elfogytak a Sony exek? :P
56.
godach
#48: Van 1 darab exkluzív tps az Uncharted 4. Van egy opworld a SpiderMan. Quantic ha jól tudom egy játékot fejlesztett ps4-re ami azóta nem ex. Van egy GoW, ezt nem tudom hova rakni, nem játszottam vele. Van egy FPS a killzone ami mindenki szerint felejthető volt. Opworld tps a Horizon. Nekem nem jött be de imádták. Miről beszélünk?
És nekem még mákom is van, mert független vagyok a stílusoktól. De aki csak az FPS-t, racing, sport, managger játékokat szereti?
És ne gyertek azzal, hogy ezek vannak ps-re is, mert valóban a multiplat címek megjelentek de nem annyiért mint x vagy PC-n. Ezzel kár is vitába szállni
55.
Duken
#52: A komposztal várjál még , meg 40esként nem érzem magam még olyan vén szarnak. Sőt fél éve megint elkezdtem edzeni úgyhogy elég jó bőrben vagyok! :P Viszont nálam az igazi kincsek mellett azért pörögnek a multi fpsek. Cod betát élveztem bár legtöbbször agyfszt kaptam tőle.
54.
Duken
#53: Csak akkora mint minden normális embernek! Amíg tudok róla addig nincs gond!:P
53.
Nyarlako
52.
Nyarlako
#49: Nem, a jövö a zéró interakciós, futószalagos maszlagban meg a mérgezett patkányként szaladgálós multiplayerben van.
Nekünk vén szaroknak még valamieddig csurran-cseppen igazi játék is aztán megyünk a komposztba.
50.
Duken
#47: Látom a te féléd nem tud elszakadni tőlem. Kamgecam meg hogy jön ide? Hagyjad békibe most alszk. Ne félj ha visszatér garantálom tudni fogsz róla mert olyan lesz mint egy atomrobbanás.
49.
Duken
#46: Ennyi. Ezzel egyetértek és értlkelem ha valaki képes építő kritkára ami előbbre segítí az ipart. Pont amit említettél a kisérletezés kevés a nagy stúdiók részéről és ilyen szempontból a sony se tökéletes pedig pont ezekben a kisérletezős, indie címekben van a jövő!
48.
Nyarlako
#47: Azért a nagy semmi túlzás, és ma szerencsére sok dologban kiforrottabbak a játékok de hiányzik a merészség és a kísérletezés.
Na meg bejött a kötelezö polkorrektség.
47.
godach
#46: Pontosan.
Ps2 éra. Capcom.
Resident Evil, Dino Crisis, Dmc és Onimusha. Lehet mondani hogy szinte egy kaptafa.
Kamerakezelés ugyan az. De stílusra különbözőek. Egyik sem volt korszakalkotó és hasonlították egymásra mégis elérték hogy egy generáció belül több részt megéljen mindegyik mint három. Erről beszéltem amikor a ps4 exkluzív felhozatala amire a duken, kamgecam félének merevedés van egy nagy semmi ehhez képest.
És ez csak egy fejlesztő és kiadó. A többi (koppintásról}) nem is beszélve.
46.
Nyarlako
#40: Az a baj ebben ugyanúgy bünös az MS meg a Steam is, szóval szerintem nem haterkedés ha mindet elküldöm a picsába. Na de nem romantikus párkapcsolat ez hanem fekete-fehér biznisz, nekem csak a termék kell nem az ideológiájuk, a gond ott van mikor már abban van bibi.
Engem pl ez a kijelentés hogy (még) kevesebb, de nagyobb játék nem éppen tetszik.
A PS2-3 éra egyik legnagyobb vonzereje pont a nem a szuperprodukciókban hanem a kisebb, kísérletös címekben volt ami most kezd lesoványodni.
De legalább annyi eszük azért van hogy nem felülni a minden multi only marhavagonra, de ha a következö God of warban sem lehet ugrani vagy átmászni egy szaros fatörzsön, meg körbemenni mert Kratos ott nem hajlandó leugrani egy métert morcos leszek.
45.
xuhilir
#43: Ha józanul, ennyire szét floodolod az oldalt, akkor milyen lehet ez a komment szekció ha részeg vagy? :D
44.
godach
#43: A nagy sikeres hapsi... Lol
43.
Duken
#38: Azért az aranyos valljuk be hogy nélkülem nincs nagyon életed a gk-n. Ezért is jövök olyan ritkán hogy hiányozzak neked! :D Eddig nem voltam részeg most viszont megiszpk egy stampóval az egészségedre! Azt meglássuk hogy magyarázkodok-é! ;)
42.
Duken
#39: Blabla bla! Probálkozz erősebben, uncsiiii vagy. :D
41.
Duken
#38: Nem két hét hanem fél év! :D
40.
Duken
#37: Ez is igaz! És? Most az msről mondtam kritikát arról ami számomra a legfájóbb pont de érezlek haver és a sony fck jap devs hozzállása szintén szégyenteljes!
39.
godach
#38: És am bevallom őszintén, az első amikor jellemtelen leszel és áttérsz magyarázkodásba még idegesítőbb mint amikor részegen összehordasz itt mindenfélét másnap meg erre hivatkozva nemgyőzöl bocsánatot kérni.
38.
godach
#36: Nincs is gond a véleményeddel. Az első és 4. kommentet hoztam fel. A véleményeddel nincs gondom.
Az unalmas, hogy kéthetente megjelensz, elkezdesz burkoltan kötekedni ---> majd
Amikor visszaszólnak elkezdesz regényeket írni maaaajd
Elkezdesz burkoltan sértegetni másokat majd ha úgy válaszolnak akkor...
mindig előjön a személyeskedés kártya.
Ezután vagy megnyugszol és elkezdesz terelni hogy dehátttte csak jót akarsz vagy még jobban leégeted magad és aztán eltűnsz két hétre.
KB mindig ez megy le. Mindig.
A négyes komment sem fedi az általad említett valóságot, de ezt nagyon jól tudod te is.
Azt nem értem csak, miért állsz bele az userekbe ha aztán meg nincs tartásod a véleményed mellett maradni...mert ugye a vége mindig az hogy vagy magyarázkodsz vagy behúzod füled, farkad és lelépsz :D :D :D
37.
Nyarlako
#36: Sony mentalitás és üzletpolitika jelenleg: Fuck weebs, fuck japanese devs, and fuck you.
36.
Duken
#33: Nem az xboxal van bajom hanem a mentalitásával és az üzletpolitikájával hogy beszari és nem mer kockáztatni, befektetni új játékokba ahogyan testi ezt a nintendo és a sony. Ez még csak nem is fika hanem építő kritika. Ha ebben fejlődnek egy krva szavam se lesz de engedtessék már meg hogy elmondjam a véleményem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...