Az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik holnap

  • Írta: fojesz
  • 2019. szeptember 23.
  • Teaser
Link másolása
Érdemes lesz a holnapi State of Play után a YouTube közelében maradni, ugyanis a Microsoft saját műsora, az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik. Szó lesz a Project xCloudról és a Ghost Recon: Breakpointról is.

Izgalmas lesz a holnap este, hiszen 22 órakor vetítik le a State of Play következő adását (benne a The Last of Us folytatásával), éjfélkor pedig az Inside Xbox is új epizóddal jelentkezik, amit a YouTube-on vagy a Mixeren követhettek majd.

Az első teaser szerint a műsor folyamán előkerül az Atlas, az Afterparty, a Ghost Recon: Breakpoint, a The Outer Worlds, a Code Vein, a Children of Morta, a Felix the Reaper és a DayZ is, miközben szó esik a Project xCloudról, az Xbox Game Pass újdonságairól, valamint a Microsoft idei nagy eseményéről, az X019-ről.

60.
60.
godach
#59: Idézzek magamtól?
"már csak a Days Gone és Spider Man miatt megérte"
Nem ez volt a téma.
59.
59.
delphijos
#56: Még mindig ez a téma ? Nekem pl. csak a Persona 5 miatt már megérte a PS. A box meg a Forza miatt. Na és ? Most akkor kinek van igaza ?
50.
50.
Duken
#47: Látom a te féléd nem tud elszakadni tőlem. Kamgecam meg hogy jön ide? Hagyjad békibe most alszk. Ne félj ha visszatér garantálom tudni fogsz róla mert olyan lesz mint egy atomrobbanás.
45.
45.
xuhilir
#43: Ha józanul, ennyire szét floodolod az oldalt, akkor milyen lehet ez a komment szekció ha részeg vagy? :D
44.
44.
godach
#43: A nagy sikeres hapsi... Lol
43.
43.
Duken
#38: Azért az aranyos valljuk be hogy nélkülem nincs nagyon életed a gk-n. Ezért is jövök olyan ritkán hogy hiányozzak neked! :D Eddig nem voltam részeg most viszont megiszpk egy stampóval az egészségedre! Azt meglássuk hogy magyarázkodok-é! ;)
42.
42.
Duken
#39: Blabla bla! Probálkozz erősebben, uncsiiii vagy. :D
41.
41.
Duken
#38: Nem két hét hanem fél év! :D
39.
39.
godach
#38: És am bevallom őszintén, az első amikor jellemtelen leszel és áttérsz magyarázkodásba még idegesítőbb mint amikor részegen összehordasz itt mindenfélét másnap meg erre hivatkozva nemgyőzöl bocsánatot kérni.
38.
38.
godach
#36: Nincs is gond a véleményeddel. Az első és 4. kommentet hoztam fel. A véleményeddel nincs gondom.
Az unalmas, hogy kéthetente megjelensz, elkezdesz burkoltan kötekedni ---> majd
Amikor visszaszólnak elkezdesz regényeket írni maaaajd
Elkezdesz burkoltan sértegetni másokat majd ha úgy válaszolnak akkor...
mindig előjön a személyeskedés kártya.
Ezután vagy megnyugszol és elkezdesz terelni hogy dehátttte csak jót akarsz vagy még jobban leégeted magad és aztán eltűnsz két hétre.
KB mindig ez megy le. Mindig.
A négyes komment sem fedi az általad említett valóságot, de ezt nagyon jól tudod te is.
Azt nem értem csak, miért állsz bele az userekbe ha aztán meg nincs tartásod a véleményed mellett maradni...mert ugye a vége mindig az hogy vagy magyarázkodsz vagy behúzod füled, farkad és lelépsz :D :D :D
36.
36.
Duken
#33: Nem az xboxal van bajom hanem a mentalitásával és az üzletpolitikájával hogy beszari és nem mer kockáztatni, befektetni új játékokba ahogyan testi ezt a nintendo és a sony. Ez még csak nem is fika hanem építő kritika. Ha ebben fejlődnek egy krva szavam se lesz de engedtessék már meg hogy elmondjam a véleményem.
35.
35.
Duken
#29: Magyrázd már el hogy a 27 kommentembe hol csináltam a fesztivált és hol írtam le magamat. Elmondtam a véleményem hogy sajnálom az ms(pc xbox) címek hiányát és szeretném ha a jövőben ez változna. Ebben mi a fesztiválozás? Mit nem tudsz ezen feldolgozni? Én veled ellentétben nem személyeskedtem de elérted hogy megtegyem és ez egyedül az én hibám.
34.
34.
Duken
#29: kimoderált üzenet
33.
33.
godach
#31: Tényleg értelmezési problémáid vannak. Még jó hogy a grafikát választottad és nem a mondatelemzéseket xDDD. Nem csak spekuláció, hanem kerek perec kijelentette EGY cég, hogy innentől EGY cég exkluzívjaival találkozhatunk csak. Ezt Microsoft Exkluzívnak hívják. Azokból pedig van bőven, még ha nem is olyan egyediek és nem kevés olyan van, ami olyan űrt hagy bennem mint a Days Gone pl.
31.
31.
Duken
#24: Nem a jót kritizáljuk az xboxban hanem a first party címek hiányát. És ezerszer inkàbb fizetnék egy uj minőségi xbox játékért 20.000-et mint fszom szolgáltatásokra. Nem baj hogy van csak ne a másik kárára legyen.
30.
30.
godach
#25: Tudom, nekem is most 2 hó ráment még 300-ért.
A sportszerűség miatt számolok csak teljes árral. Ha nem vagyok tisztában a ps akciókkal és most ott is a teljes árat néztem, akkor így sportszerű bár még így is fölényesen és megszégyenítő árakkal nyer az ms.
29.
29.
godach
25.
25.
adamsfamily
#21: Az ultinate game pass-t olcsóbban is meg lehet úszni.A ps plusz 18 ezer és ha ennek a dupláját veszed az 36.Mi 12 ezerért vettünk éves goldot és átváltottuk 600 ft-ért akcióban.Nagyjából másfél évig van game pass ultimate-ünk unokatesómmal.
Szóval azt olcsóbban is meg lehet úszni.
24.
24.
godach
Dead Cells 7490 storeban
Devil May Cray 5 10.490
Jump Force 11.990
Bloodstained 11.990
Shadow Warrior 2 12,490

Pár cím ami a kezdőképernyőn fogadott a gamepassban. Ezek ps storeon ennyibe kerülnek. Nem válogattam, nem direkt a legdrágábbakat kerestem. Nem tudom adták e már ps+-ba.
Annyit tudok, hogy ennyiből két évre előfizetek a gamepassra. Még ha akciós, akkor is kijár egy évet.

És ez nem xbox felszopás. Pusztán üzlet, ahol én járok jól. Ennyire egyszerű
23.
23.
godach
#22: Hogy vagy vele? Hogy inkább megveszed belőle többért amiért elő is fizethetnél?
Nézd, ha én előfizetek rá akkor játszok amivel akarok. Ha nem tudok mert nincs időm, akkor nem fizetek elő. Akkor elméletileg megvenni sem fogom. Minek? Hogy évek múlva majd ha lesz rá időm? Akkor majd megveszem. Lehet addig ingyen adják.
No meg nem mellesleg, saját magamról beszéltem. Nekem megéri. Jobban, mint egy címért kiadni a storeban 3x annyit.
22.
22.
Yanez
#21: No offense, de ha valakit csak 1-2 cím érdekel egy kínálatból (game pass, ea access), annak szerinted jobban megéri előfizetni a szolgáltatásra, vagy fillérekért megvenni azt a két játékot? Így évek múlva (vagy bármikor) is előveheti őket és nem kell újra előfizetni.

Én is kb így vagyok most az ea accessel.
21.
21.
godach
Nem tudom miért is koptatom a billentyűzetet, hisz az 1. és 4. komment egyáltalán nem a cikkről, beszélgetés kezdeményezéséről vagy valós kritikáról szólt, hanem nyilvánosan burkolt célzás és ugratás, direkt flamewar kezdeményezésére.

Nem tartom magam ps haternek. Amit nekem adott az max 2 exkluzív évente, amiből a java semmirevaló számomra. Három cím van, amire azt mondom megérte PS4-et vennem és egyáltalán nem sajnálom az árát. Detroit, Spider Man és Days Gone. Ha csak ezeknek a játékoknak lesz folytatása, biztosan veszek PS5-öt. Ha előre bejelentik, akkor talán első nap is. Minden más, csak fanboyduma.

Azok az akciók amiket kaptok, jobb esetben is egy havi gamepass ára, ami 100+ játékot ad, mondhatni lassan mindig van olyan hónap amikor 0Day megjelenés van legalább 1 játékkal. Blair Witch, Gears 5, most jön a TheOuter World és még sok mást lehetne sorolni.
Miért vegyek meg csak egyetlen akciós játékot ezek árán? Egyszer végigjátszom és megy a levesbe. Platinázni nem szeretek, gépen játszom vagy konzolon. Akciósan szuper az ultimate csomag, amivel PC-n is elérek sok játékot, boxon is és még kapok is havi 4-et ÖRÖKRE valamint a konzolos multi is benne van ami mondjuk engem teljesen hidegen hagy de benne van. Mindezt kétszer annyiért mint egy éves ps+. Ez nem haterség, puszta tények.
Most meg ott vannak a felvásárolt stúdiók, az új játékok amik érkezni fognak és minden más. Tökéletesen elférnek számomra egymás mellett a ps és xo valamint a pc. Már csak egy rohadt Switch hiányzik, amit tényleg már csak azért nem veszek mert így sincs időm a cuccok tizedére sem.
15.
15.
Duken
#13: Te beszélsz? Teeee? A legnagyobb ps fikagép? Akkora xbox felszopo vagy hogy csak na! Mindenki látja! A te fajtád a legnagyobb fanatikus! Még a kommentemben lévő túlzó szarkazmust, humort sem veszed észre, ne fárasszál már! Bameg! Komolyan beszarok neked! Nálad érzékenyebb emberkével még nem találkoztam. Azért szeretlek Te fikamajom. XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...