Elkészült a Star Wars Jedi: Fallen Order

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 19.
  • Hír
Befejeződtek a Star Wars Jedi: Fallen Order munkálatai, így már csak a játék lemezének sorozatgyártása és csomagolása van hátra a premier előtt. Végre megkapjuk azt a Star Wars-játékot, amire olyan régóta várunk?

A Respawn Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy befejeződtek a Star Wars Jedi: Fallen Order munkálatai, így a lemezek sorozatgyártásán kívül gyakorlatilag minden készen áll a november 15-én esedékes rajtra. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.

A külföldi szaksajtó már futhatott egy kiadósabb próbakört a játékkal, az új részletekről és gameplay videókról itt számoltunk be. A bemutatók általában véve pozitívan írtak a Fallen Orderről, több újságíró is megemlítette, hogy végre egy tisztességesen összerakott single player-orientált Star Wars-játékra számíthatunk, amely jóval tartalmasabb, mint a korábbi bemutatók alapján tűnt.

24.
Ultimate
#23: Persze, totál jellegzetes az irománya. Ékezetek nélküli szófosás a végén a szokásos sértegető lezárással.
23.
logic5
#20: Ő lenne? :D Édes istenem :D Pityesz visszatért viktor néven? :D
22.
godach
Én kajak, komoly elkezdtem nagyon rákattanni erre. Ha csak a fele szintet hozzá a Respawn mint a Titanfall 2-snél,akkor bizony megnyalhatjuk az ujjainkat. :)
21.
Ultimate
#19: Játszható One X-en és Pro-n.
19.
Nyarlako
#18: Konzolon is van hogy szarul kiadott játék az is marad.
Control játszható már?
14.
Blueberry
#6: Van különbség aközött m,hogy utólag javítanak valamit vagy a már kész terméket bővítik
13.
Ramirezx
#6: A megjelenés utáni támogatás más fogalom, minthogy kiadnak valamit felkészen.
Ha komolyan azt kérdezed, hogy miért baj, ha a megvett lemezen nem a végleges változat van, akkor a kiadóknak tényleg igazuk van. Ki kell adni így. Sokaknak tökmindegy. Sőt, eladhatják beta fazisban is akár, minél előbb jön a bevétel, annál jobb.
12.
Neotechtr
Számomra, ha a nehezebb fokozat kihívásokat is tartogat és egy élvezhető harcrendszerrel - neadjisten jó sztorival (jó zene adott) lesz megdobva, tuti be fog jönni. Már eldöntöttem, hogy ha tényleg jó lesz a játék, akkor megveszem még akkor is, ha az EA adja, a stúdió miatt. Meglesz az idei Tomb Raider-em.

Arra amúgy nem számítok, hogy full brutál szar lesz a játék. Ha meg végigjátszással ki lehetne oldani magadnak más karaktereket, mint pl Kyle Katarn, Darth Maul, egy kis tisztelgésnek Dessan, akkor meg beleért a bilibe az újjam és felébredtem.
10.
zozo76hun
kortol es helytol fuggoen vegulis jarhatott olyan helyen:

Reliant Robin

https://i.guim.co.uk/img/static/sys-images/Guardian/About/General/2014/1/6/1389022652032/RELIANT-ROBIN-CAR---1990-008.jpg?width=300&quality=85&auto=format&fit=max&s=d8e971eac24bdb9b98a2250faa122eab
6.
RangerFox
#5: Igen, a lemezen nem a végleges változata található a szoftvernek. És ez miért baj? Minden háztartásban van internet, nem okoz nehézséget letölteni a frissítéseket. Plusz minden szoftver életútjában benne van a megjelenés utáni támogatás (hibajavítás, új funkciókkal való bővítés, terméktámogatás). Ezzel nincsen semmi probléma.
5.
Ramirezx
#3: Mert egy félkész terméket kapsz a pénzedért. Az optikai lemezen amit megveszel egy hibás valami van, mert üzleti érdekek miatt korábban adják el, mint kész lenne. Persze teljes árat fizettetnek érte.
4.
xanatos0911
#2: +1

Nekem nagyon sutának tűnik az irányítás/Cal mozgása.
3.
RangerFox
#1: Miért baj, hogy van day1 patch?
2.
kastorhun
Az animációkon azért nem ártana még dolgozni.
1.
NDee
Rosszmáj: ON
És akkor most 3 hétig csiszolják a déj van peccset?
Rosszmáj: OFF
Szurkolok, hogy végre tényleg kapjunk egy jó SW játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...