Frissítve: Csúszik a The Last of Us: Part II

  • Írta: fojesz
  • 2019. október 24.
  • Pletyka
Link másolása
Alig örömködtük ki magunkat azon, hogy a Sony bejelentette a The Last of Us: Part II megjelenési dátumát, most a Kotaku arról ír, hogy elhalasztották a megjelenést. A pletykák szerint tavasszal jöhet a várva-várt játék.

Az általában jól értesült Kotaku szellőztette meg, hogy késni fog a The Last of Us: Part II, a játék a múlt hónapban bejelentett februári időpont helyett valamikor tavasszal kerül a boltok polcaira. Habár a Sony még nem erősítette meg a híreket, a lap két forrásból is hallott a csúszásról, és arra számít, hogy a japánok még a héten bejelentik hivatalosan is.

Érdemes megemlékezni arról, hogy a Kotaku elsők között számolt be arról, hogy a Death Stranding novemberben, a The Last of Us folytatása pedig februárban jelenhet meg. Szintén tőlük hallottuk azt is, hogy a The Last of Ust néhány hónappal később követheti a Ghost of Tsushima, utána pedig nyilván a PlayStation 5-é lesz a főszerep.

A lap újságírója, Jason Schreier most arról írt, hogy emiatt a Ghost of Tsushima is csúszni fog: nem lesz belőle PS5-játék vagy ilyesmi, de az eredetileg belőtt első féléves megjelenés biztosan nem jön össze.

Update! A Naughty Dog hivatalosan is megerősítette, hogy csúszik a The Last of Us: Part II megjelenése, így a hetekkel ezelőtt bejelentett februári premier helyett csak májusban jelenik meg a játék. Neil Druckmann, a játék rendezője a csapat blogbejegyzésében elmondta, utálják, ha csalódást okoznak a rajongóknak, ezért elnézést kérnek tőlük, de ahogy közeledett, hogy befejezzék az utolsó simításokat, rá kellett jönniük, hogy nem lesz elég idejük arra, hogy mindent finomhangoljanak. Ezért úgy döntöttek, hogy eltolják a megjelenést.

A The Last of Us: Part II 2020. május 29-én jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

113.
113.
crytek
"Naughty Dog is hiring programmer that has experience with DX12, Vulkan & NVIDIA GPUs for The Last of Us 2"
112.
112.
frankdelgado
#109: Èn a ribin nem sokat szoktam agyalni, ha nem tul dràga ès jó....
109.
109.
Duken
#108: Lite-ra letöltöttem az Astral chaint, Into the Breach-t és a Gris-t. Ribi-n még agyalok de holnap szerintem már nem fogom tudni kibírni. Fel akarom tölteni a könyvtárat hogy aztán hónapokig ne kelljen játékot vennem.
107.
107.
Duken
#101: Hmm, Morrowind az durva meg a Ninja Gaiden Black is!
103.
103.
godach
#100: Hc élmény nekem a Ninja Gaiden Black volt. Félve mondom, hogy Xbox classicon :p
101.
101.
godach
#98: Megfogtál. Több van amit imádok, mint amit utálok. Talán GTA SA. Vagy 7 Days To Die. Morrowind.
Igazából nem tudok választani, mert mindig jönnek új kedvencek. Nem jobbak. Újabbak.
100.
100.
Duken
#98: Nálam a legnagyobb élményt a Demon Souls adta. Első hardcore élményem. Hihetetlen volt, egészen elvesztem a világában.
99.
99.
Yanez
Ránéztem erre a rabi ribire én is, hát mégsem az én világom.
97.
97.
Duken
#95: Is4 komoly. És a Metroid? Az se kutya...
92.
92.
godach
#90: Nem tudom, csak videón lestem rá de elég is volt. (azon rohadt nehéznek tűnik)
91.
91.
Duken
#90: Mármint a souls játékokat, demon soulstól kezdve bloodborne, ds3 mindet kivittem de csak azért mert imádtam a felfedezést az atmoszférát!
89.
89.
Duken
#87: Celeste is jónak tűnik.
88.
88.
godach
#86: Én rálestem, de kegyetlen. Ehhez képest még a soulsborbe (bocs nyari) játékok is sétaszimulátorok.
79.
79.
Duken
#68: Take it easy Yanez csak marháskodtam.Vagy azt csak Ultimacinak lehet? Kíváncsi voltam a reakcióra hogy ki veszi komolyan a mondandóm második felét. ;) Úgy akinek nem inge...A lényeg a játékok, menjetek szabadidőtökben inkább játszatok minthogy nap nap után itt bszátok a rezet, meg egymást! :D Én aztán lefossom ki mit tart innovatívnak vagy nem, ha nekem tetszik megveszem és a The Last Of Us 2 kötelező vétel ahogy a Death Stranding is. :) Most épp nintendo switch játékokat vettem, az odessyt, zelda links awekening, most meg valami indie platformert keresgélek rá, csak felugrottam picit ismeretlen netbarátaimat froclizni. : ) Ha tudsz valami jó indie platformert Yanez szólj.
76.
76.
kryszisz
#75: Vagy az ironsight használata a CoD első, az autoheal a második részéből. Ezek elég kardinális változást hoztak a műfajban szerintem.
75.
75.
godach
#74: Egyébként ide tudnám sorolni a CoJ kihajlós megoldását fps terén vagy a fegyverelőrántós bullet time rendszerét.
74.
74.
godach
#73: Egy Dekor féle sosem fogja elfogadni ezt a példát mert Ms :/
72.
72.
kryszisz
#68: Pedig az sem egy túl nagy rejtély...ha én tudom, hogy egy bizonyos kommentem - akár sértő, akár nem - olyan vitákat, savazást vált ki, mint amit az ő "jöhet bundle-be" félmondata minden esetben, akkor nem írom le milliomodszorra is, hisz tudom, hogy mi lesz a vége. Az, hogy ő mégis leírja milliomodszorra semmi mást nem sejtet, minthogy: 1.) direkt provokálja az erre "érzékenyeket" 2.) Szeret a figyelem középpontjában lenni 3.) Valami érthetetlen okból kifolyólag szereti, ha ekézik. Ennyi, nincs ebben semmi rejtély. Persze az "ellentábor" megnyilvánulása is bicskanyitogató nem egyszer, de azért az éremnek mégiscsak 2 oldala van, nemde?
71.
71.
frankdelgado
#55: Igy van gec! Egy olyan tèmàt boncolgat amihez hasonlóval mèg sohasem talàlkoztunk! Zombiapokalipszis, fertőzöttek serege, ember embernek farkasa...ès DRÀMA! Àllítólag azèrt csúszik a megjelenès is, mert folyamatosan sírtak a fejlesztők a sztori miatt ès nem tudtak haladni.
69.
69.
FrankBlack
#68: +1 Na végre egy kicsit határozottabb hozzáállás. Ez hiányzik innen sztem már nagyon régóta. Már csak betartani kéne, és következetesnek lenni.
68.
68.
Yanez
#55: Azért ez már túlzás Duken! Vegyél vissza ebből a rajongásból, mert ez már tényleg a ló túloldala! Az oké, hogy számodra olyan lesz a game, amilyennek látod. Ezzel semmi gond. Viszont kérlek fejezd be ezt a minősítést mások iránt (trollok, álcázott xbox fanok, stb), mert ez így már erősen bicskanyitogató!

Crytek esete pl teljesen más, mert ott nincs személyeskedés, bicskanyitogatás meg hasonló. Ott valamiért nekiugranak páran, ami számomra is rejtély. A te esetedben viszont ez teljesen jogos és örüljünk, hogy nem durvult el a helyzet! Legközelebb viszont akár bann is jár majd a hasonló komment mellé. Én szóltam!
66.
66.
godach
"Elképesztő amit eddig mutattak csak a vak a troll meg az álcázott xbox fanok (a gk no life kemény magja) látják vagy nem ismerik be mert annyira meg vannak keseredve."

Lol
62.
62.
FrankBlack
#55: Duken. Ne haragudj, nem bántani akarlak, de te tényleg ennyire nem veszed észre, hogy gyakorlatilag önmagadat jellemzed a kommentjeidben? Csak be kell helyettesíteni az xbox-ot Ps-el, és kicserélni a te (ti) megszólítást arra, hogy én. Ennyire nem veszed észre a tükör törvényét magadon?
55.
55.
Duken
#53: Az lesz az eddigi gameplayek alapján. Aki erre nem tud következtetni az szerènyebb képességekkel rendelkezik. Elképesztő amit eddig mutattak csak a vak a troll meg az álcázott xbox fanok (a gk no life kemény magja) látják vagy nem ismerik be mert annyira meg vannak keseredve. Csak mosolyogni kell rajtuk és meghagyni őket az illuziójukban, ha nekik jó ha becsapják magukat... hadd gondolják még hogy az xbox releváns és a ps4 exkluzívok nem számítanak és túlértékeltek. Teli pofával röhögok rajtuk! :D HA HA HA HA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...