Még karácsony előtt elrajtol a The Witcher-sorozat

  • Írta: Shifty
  • 2019. október 31.
  • Cooltúra
A délelőtti beharangozó után befutott a részben hazánkban forgatott The Witcher-sorozat legújabb előzetese, amiből végre az is kiderül, hogy mikor kerül fel a Netflix kínálatába a teljes első évad.

A korábbi pletykák szerint december 17-én debütált volna a The Witcher-sorozat. Ez végül nem lett igaz, de pár nap tévedés ide vagy oda, nem igazán számít. A lényeg, hogy így is karácsony előtt, december 20-án kapják meg a rajongók a Henry Cavill főszereplésével készült, részben itthon forgatott sorozat első teljes évadát.

23.
Schwag
#8: A könyvet veszi alapul a sorozat a játékból semmit sem merít igazából de igen legalább van valami elképzelése milyen lehet geralt :D
22.
Ooorky
#21: Geralt kibaszott vékony -_-
21.
br1Koo
Szerintem ez a csávó túl szépfiú a szerephez, meg kibaszott vékony. Szerintem sem illik Geralt szerepébe.
20.
kebi90
Jónak tűnik, ha hozza a könyvek színvonalát engem megvettek vele. Egybe kötnék bele: Hol a macska szem? Esetleg tudja változtatni a pupillája méretét? Na de, akkor mindig izgalmi állapotú macskapupillája lesz Geraltnak? xD
19.
Kawada
#13: Tivörültök neki, én nem. Ilyen szimpla. Nem tudnék hirtelen senkit mondani, aki szerintem jó lenne, de neki nem örülök. Geralt nagyon sokszor üzemel alig észrevető gesztusokkal, amik olykor flegmák, humorosak, drámaiak, stb. Cavill szerintem nem éri el azt a szintet a darabosságával, hogy hozni tudja azt a Geraltot, akit én annyira kedvelek.
18.
Kawada
#15: Arra tudom alapozni, hogy van, aki hitelesen játszik egy szerepet, akár nehéz szerepet is, természetes a "vásznon" és szerepről szerepre tud eggyé válni azokkal, nem pedig iskolai színjátszó csoportban a magyar tanártól megtanult gesztusokkal operál. Joaquin Phoenix, Edward Norton, Cristian Bale, Kevin Spacey. Ők kibaszott jó színészek. És vannak az olyanok mint Cavill. És persze vannak köztesek is. Amikor címszereplő karaktereket iparos (legyek pc, mert sírva fakadtok) színészek kapnak, én nem tudok neki örülni.

Egyébként pont annyira vagyok képbe a dologgal, hogy lássam mi a különbség egy jó, egy kimagasló, egy iparos és egy szar között. Cavill a szar és az iparos között mozog. Kimagasló pillanataiban tudja az iparost hozni.
17.
UnSeeN
Sztem jó lesz a sorozat, én mindenesetre már nagyon várom. Cavill-nek meg jól áll Geralt karaktere, látszik, hogy "belenézett" a játékba. A forgatókönyveken múlik minden, bízzunk benne, hogy azok is rendben vannak. :)
16.
kryszisz
#15: Welcome to GK keménymag:D egyébként szerintem is, baromi jól áll neki a szerep, az meg, hogy ő maga akarta, csak hab a tortán:)
15.
xanatos0911
#11: Akkor valami nálad nem stimmel öcsém. Cavill ugyan nem az évtized színésze és sosem lesz a legjobbak között, de egyáltalán nem szar színész. Érdekes, hogy a többség is tőle félt és mióta kijött az új trailer mindenki odavan, hogy mennyire jó lesz mégis. Szerintem ez a szerep neki lett kitalálva.

Egyébként hadd kérdezzem meg, mennyire vagy járatos a témában? Mármint, hogy egy színésznek mennyi idejébe és energiája a telik egy szerep? Mennyi igazi munka van mögötte és, hogy tudod-e az miből is áll az pontosan? Hm? Csak mert szimplán így csípőből szórni valakire, hogy szar színész az azért meredek. Mire tudnád ezt alapozni, elmesélnéd kérlek?
14.
user101
Kövezzetek meg, de engem ez nagyon felhypolt. Féltem tőle, de ez egyenlőre nem tűnik rossznak. Mindenképp meglesem!
13.
delphijos
Plusz, azért - annak ellenére hogy tudom milyen rajongónak lenni - azért egy Witcher sorozat nem a Machbet a Broadway-en, nem hiszem hogy csak 5 Oscar díjat nyert színész alkalmas a főszerepre....
12.
kryszisz
#11: Szerintem meg nézd meg, hogy alakít pl. a Tudorokban, aztán beszélj butaságokat;) Már ebből a 2 percből sejthető, hogy rohadt jó Geralt lesz, nyilatkozta valahol, hogy alakítást tekintve a játékokból merített inkább (hisz az audióvizuális élmény), és ahogy nézem össze is jött, még a hangjának ércessége is a helyén van. Nem Oscar díjas színész, de pont annyira szar, mint mondjuk Pattinson vagy Stewart, akiket szintén sikk ekézni az Alkonyat miatt, holott mindegyik korrektül alakít, ha kapnak egy normális szerepet.
11.
Kawada
#10: Szerintem meg egy szar színész, aki nagyon is jól választ szerepeket.
10.
Heldengeist
#7: Ryan Reynolds alakitott egy szar Deadpoolt, aztán alaktott egy szar Zöld Lámpást, aztán alakított egy jó Deadpoolt. Cavill szerintem egy jó színész, aki általában pocsékul választ szerepet. Ez a sorozat nem rajta fog múlni.
9.
godach
#7: Két filmben láttam. Superman ott nagyon ott van, pont illik rá és valami kémes filmben. Meg is lepődtem, mennyire jól hozza ott is a szerepet, szóval nekem nincs gondom vele.
Ráadásul a könyveket és játékokat sem ismerem, csak abból táplálkozok amiket itt irkáltok, szóval nekem biztos nem lesz csalódás. Főleg most, hogy megnéztem a trailert :D
8.
Neotechtr
#7: Nekem sem a kedvenc színészem, de legalább egy valódi gamer az alak, aki amúgy is szokott játszani. Ennél fogva vélhetően van elképzelése róla, hogy mit nem akarna ő saját maga egy játékból készült filmben látni. Hasonló téma, hogy van pár, már játékokban szereplő híresebb színész, mint a Mads Mikkelsen, vagy szinkron szinten a Kiefer Sutherland, hogy csak e kettőt említsük, akik saját bevallásuk szerint sem játszottak soha videojátékkal és azzal sem fognak, amikben ők szerepelnek. Ebből a szempontból sokkal jobb egy olyan alak egy ilyen szerepre, aki maga is gamer. Nekem Cavill nem egy gyűlölt figura, vagy olyan, akivel bármi bajom lenne, witcher kinézetre sincs vele baj szerintem... Hát várjuk, aztán meglátjuk. Nekem inkább a feketére festett herezacskó ruhás Nilgardiak tűntek fel inkább, de az nem feltétlenül fogja tönkretenni a filmet.
7.
Kawada
#6: Cavill puszta jelenléte adja a félelmet számonra. Az a tag egy Barátok köztbe se lenne a legerősebb színészek között.
6.
delphijos
#3: Valószínű olyan sosem lesz semmi amit az ember magának “fejben” elképzel. És persze ízlések és pofonok, de én se látom az előzetesek alapján hogy a “brutális” félelem helyénvaló lenne itt....
5.
NemecsekErno
Nagyon jónak néz ki! Ha a sorozatból a legjobb részeket rakták csak be a trailer-be én már elégedett vagyok a minőséggel előre.
Hajrá Netflix!
4.
kryszisz
#3: Én rajongónak mondom magam, de eddig egyáltalán nem érzem azt, hogy pofára fogok esni.
3.
poeady
Nagyon komoly, mondhatni brutális félelmeim vannak a sorozattal kapcsolatban. Az a sanda gyanúm, hogy a hozzám hasonló Witcher rajongók nagyon pofára fognak esni.
2.
Ooorky
Remélem el jut a sorozat a nagy csatáig (nem emlékszek a nevére), ahol egyszer csak megindult a törpe pajzsfal :D
1.
kryszisz
Erre a trailerre vártam egész nap, már 3x meglestem:D december 20-ig a maradék 4 kötetet is befejezem legalább. Cavill pedig továbbra is nagyon jó Geraltnak tűnik:) #totallyhyped
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...