Új vezetőt kap a SIE Worldwide Studios

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 7.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Sony úgy döntött, hogy a jövőben a Guerrilla Games társalapítója, Hermen Hulst vezeti majd a Sony belsős stúdióinak munkáját felügyelő Worldwide Studiost. Hulst így 14 különböző csapat munkáját fogja felügyelni.

A Sonynak sikerült megtalálnia a hamarosan leköszönő Shuhei Yoshida utódját. Yoshida a jövőben kisebb, független stúdiók munkáját segíti, utódja pedig az a Hermen Hulst lesz, aki a Killzone-sorozatot és a Horizon: Zero Dawnt is készítő Guerrilla Games társalapítója volt.

A Sony Interactive Entertainment ezzel egyértelművé tette, hogy a PlayStation 5 jövő év végi rajtja előtt újrastrukturálja a felsővezetést, amit korábban egyébként Shawn Layden, a Worldwide Studios igazgatótanácsa elnökének a távozása is felvezetett.

A bejelentés után a SIE CEO-ja, Jim Ryan úgy nyilatkozott, hogy Hulst kinevezése a bizonyíték arra, hogy a Sony nagyon komolyan veszi a globális együttműködést, főleg a következő generáció kapujában.

Később azzal folytatta, hogy Hermen az egyik leghatékonyabb és legmegbecsültebb ember a játékiparban, miközben szenvedéllyel támogatja az általa vezetett csapatokat, és tisztában van vele, hogyan lehet a kreatív tehetségekből kihozni a legtöbbet. Ryan szerint ezek után nem kétséges, hogy a Guerrilla Games egykori vezetője képes lesz a 14 csapatot összefogó SIE Worldwide Studiost is vezetni.

7.
7.
SLi
#5: most kivételesen nem a buzikról van szó hanem a lolikról
1.
1.
DeKor
Meg vagyok elégedve a váltással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...