Új vezetőt kap a SIE Worldwide Studios

  • Írta: Shifty
  • 2019. november 7.
  • Homo Nobilis
A Sony úgy döntött, hogy a jövőben a Guerrilla Games társalapítója, Hermen Hulst vezeti majd a Sony belsős stúdióinak munkáját felügyelő Worldwide Studiost. Hulst így 14 különböző csapat munkáját fogja felügyelni.

A Sonynak sikerült megtalálnia a hamarosan leköszönő Shuhei Yoshida utódját. Yoshida a jövőben kisebb, független stúdiók munkáját segíti, utódja pedig az a Hermen Hulst lesz, aki a Killzone-sorozatot és a Horizon: Zero Dawnt is készítő Guerrilla Games társalapítója volt.

A Sony Interactive Entertainment ezzel egyértelművé tette, hogy a PlayStation 5 jövő év végi rajtja előtt újrastrukturálja a felsővezetést, amit korábban egyébként Shawn Layden, a Worldwide Studios igazgatótanácsa elnökének a távozása is felvezetett.

A bejelentés után a SIE CEO-ja, Jim Ryan úgy nyilatkozott, hogy Hulst kinevezése a bizonyíték arra, hogy a Sony nagyon komolyan veszi a globális együttműködést, főleg a következő generáció kapujában.

Később azzal folytatta, hogy Hermen az egyik leghatékonyabb és legmegbecsültebb ember a játékiparban, miközben szenvedéllyel támogatja az általa vezetett csapatokat, és tisztában van vele, hogyan lehet a kreatív tehetségekből kihozni a legtöbbet. Ryan szerint ezek után nem kétséges, hogy a Guerrilla Games egykori vezetője képes lesz a 14 csapatot összefogó SIE Worldwide Studiost is vezetni.

11.
Nyarlako
#9: https://nintendosoup.com/wp-content/uploads/2019/05/Blade_Arcus_Shining_Switch_PS4.jpg
10.
Nyarlako
#9: Még csak nem is az ö dolguk, mire van a pegi rating? A szülö ne vegye megy a gyereknek a 18+ játékot, de megveszik a GTA-t, a COD-ot meg a többit.
Outlastban tombol a gore, van fütykös is, Witcherben, Mass effectben szexjelenetek, de combok vagy pocak látszik egy anime stílusú játékban már keresztet vetnek és elszörnyednek. Hiba volt kaliforniába tenni a központot.
9.
SLi
#8: "És te beszélsz a shotacon avatárod mellett."
nyugi nem vagyok képmutató, nem írtam hogy bajom lenne velük, vagy hogy nincs igazad a cenzúrával kapcsolatban, lehet anime csöcsöket kellett volna lolik helyett írnom, csak ironizáltam, nem beszólás volt
jöhetnek felőlem buzik, lolik, gore akármi majd én eldöntöm nekem mi fér bele, a sony ne korlátozza a művészi szabadságot, neki annyi a dolguk hogy kiskorú ne férjen hozzá, ennyi, bár 9 évesen láttam mindkettőt , se Bulma csöcsei se a nácik leolvadó pofája az Indiana Jones-ban nem okozott maradandó lelki traumát
8.
Nyarlako
#7: Nem csak azokat cenzúrázzák de ne zavarjon. Persze a nagy stúdiók cuccai felett szemet húnynak mert őket nem akarjak elveszíteni, ezért is gusztustalan a kettős mérce.
És te beszélsz a shotacon avatárod mellett.
A buzikkal meg semmi bajom mikor jól megírt karakterek és nem wokeshit.
7.
SLi
#5: most kivételesen nem a buzikról van szó hanem a lolikról
6.
Nyarlako
#5: Ok is bekaphatjak mert szarnak a Donkey kongra meg a Metroidra.
5.
Ooorky
#4: Majd jönnek Nintendozni, Fire Emblem: Three Houses-zel is beszopatták a szivárványosokat :D
4.
Nyarlako
#3: Nem arra gondoltam hogy anyagilag hanem hogy ne akarják elidegeníteni a vásárlóit egy részét azzal hogy bizonyos játékokat kettős mérce mellett kényszerítenek cenzúra.
3.
DeKor
#2: Megint? :D
A jelenlegi generáció legsikeresebb konzoljáról beszélsz te is, vagy valami másik PS-ről?
2.
Nyarlako
#1: Majd akkor mondjuk amikor látjuk hogy megint jo irányban halad a PS.
A retek cenzurapolitikát ideje eldobni.
1.
DeKor
Meg vagyok elégedve a váltással.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...