Veterán producert veszített a Kojima Productions

  • Írta: fojesz
  • 2019. november 28.
  • Homo Nobilis
Lapértesülések szerint a Death Stranding megjelenését követően elhagyta a Kojima Productions fedélzetét Kenichiro Imaizumi. A producer 2001 óta dolgozott együtt Hideo Kojimával.

A VGC jelentése szerint elhagyta a Kojima Productions fedélzetét Kenichiro Imaizumi. A szakember igazi veterán volt Kojima csapatában, hiszen már a 2001-es Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty együtt dolgozott a dizájnerrel, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriotsnak, a Metal Gear Risingnak és a Metal Gear Solid V: The Phantom Painnek pedig a producere is volt.

Ezek után nem meglepő, hogy Imaizumi a Konamival történt szakítás után is követte Kojimát, a hírek szerint azonban a Death Stranding megjelenését követően elhagyta a stúdiót. A távozásának okáról nem tudtunk meg túl sok részletet, de egyes források szerint nem igazán jött ki a többi direktorral a cégnél. Érdemes megjegyezni, hogy Imaizumi már a Death Stranding sajtóturnéján sem vett részt.

Ezek is érdekelhetnek

7.
MűszálasLőrinc
#3: Lehet válasz előtt meg kellett volna érteni mit írt, mert üvöltött belőle a szarkazmus.
6.
kryszisz
#3: Sheldon Cooper személyesen?:O Mikor tanultál meg magyarul?:O
5.
imiszito
#3: Hát dehogynem Ő csinálta :) Családi házuk pincéjében begombázva :)
4.
user101
Csak már nagyon égett a képe a szégyentől :)
Amit egyébként tökéletesen megértek, biztos frusztrálta a sok érdeklődő aki állandóan ugyanazt a kérdést tette fel nekik: "De most komolyan! Mi ez a szar?!" :))))
3.
gorbesz
#1: ugye nem vagy ennyire naiv, hogy azt gondolod hogy one-man show. szerinted pl. Ő nyomja a lemezeket, meg dobozol, meg programoz egyedul? hat te sem nezted vegig a credits-et....dancemonkey. ki allitotta hogy egymaga csinalta az osszes jatekat?
2.
Neotechtr
#1: Vagy hogy behasalt a játék, és Kojimásan lett megnevezve egy felelős.
1.
TheFlash
a végén még kiderül hogy nem a szent Kojima egymaga csinálta az összes játékát vért izzadva, hanem dolgozott még pár száz másik ember is rajta kívül a projecteken :OOOO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...