Frissítve: Armored Core-t teasel a From Software?

  • Írta: fojesz
  • 2019. december 4.
  • Pletyka
Link másolása
Igen-igen, így a The Game Awards közeledésével valóban megszaporodtak a játékbejelentésekkel kapcsolatos pletykák, mi is csak úgy kapkodjuk a fejünket. Most épp az új Armored Core kapcsán érkeztek hírek.

A From Software marketingmenedzsere, Yasunori Ogura kisebb lavinát indított el azzal, hogy a Twitter-fiókján lecserélte a borítóképet egy olyan concept artra, amely jó eséllyel az Armored Core-hoz kapcsolódik. Ezt láthatjátok alább:

Persze könnyen lehet, hogy a kép mindössze egy jól sikerült belsős alkotás, ami szimplán megtetszett Ogurának, de a rajongók szerint ennél többről van szó, és az úriember egy új Armored Core bejelentését teaseli éppen - mert ugye a The Game Awards közeledésével minden gyanús.

Ami azt illeti, a rajongók álma akár be is teljesedhet a jövő héten, azt ugyanis maga a From Software is elismerte már, hogy jelenleg is dolgoznak az Armored Core új részén - a kérdés inkább csak az, hogy mikor fogják bejelenteni.

Legutóbb pedig épp egy évvel beszélt arról a stúdió elnöke, Hidetaka Miyazaki, hogy (az akkor még megjelenés előtt álló) Sekiro mellett két be nem jelentett projekt készül náluk. Azóta tudjuk, hogy ezek közül az egyik az Elden Ring, amely a pletykák szerint szintén képviselteti majd magát a magyar idő szerint december 13-án, hajnalban esedékes díjátadón.

Update! Ez gyors volt, a japán Game Spark utolérte Ogurát, aki elmondta, hogy a képnek semmi köze az új Armored Core-hoz.

2.
2.
godach
Pont tegnap néztem rá erre a From Softwarera, mert én nem is tudtam a létezésükről a Daemon Soulsig. Jó rég vannak az iparban..
1.
1.
gorbesz
From-tol johet meg cucc, imadjuk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...