Borderlands 3 - nézz bele az új DLC nyitányába!

  • Írta: sirdani
  • 2019. december 6.
  • Videó
Link másolása
Még szűk két hét, és máris megérkezik a Borderlands 3 első olyan DLC-je, mely a játék kampányát hivatott kibővíteni egy új küldetéssorozattal. A fejlesztőknek hála viszont már most belenézhetünk, miként fest majd a kaszinós csihi-puhi.

Mint ahogyan arról már korábban beszámoltunk, december 19-én érkezik a Borderlands 3 Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot DLC-je, melyben nem meglepő módon Moxxi áll a középpontban, aki Handsome Jack egyik kaszinójának a kifosztására tervelt ki egy remek kis balhét.

Persze ezúttal is mi leszünk azok, akik vásárra viszik a bőrüket, és a friss látnivalók alapján a Hyperion biztonsági robotjai nem fognak kesztyűs kézzel bánni velünk. A DLC PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on mindenki számára elérhető lesz, aki rendelkezik a Borderlands 3 szezonbérletével, vagy a játék Super Deluxe Edition kiszerelésű verziójával.

A Borderlands 3 fejlesztői azokat sem hagyják magukra friss tartalom nélkül, akik nem szeretnének DLC-ket vásárolgatni; a legutóbbi frissítésben például mindenki számára megnyílt a Takedown at Maliwan’s Blacksite és egy új szintet kapott a Mayhem mód is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...