Négy új címmel bővül az Xbox Game Pass

  • Írta: szlav
  • 2020. január 7.
  • Akció
Link másolása
A Microsoft lerántotta a leplet azokról a játékokról, amelyek az Xbox Game Pass könyvtárát bővítik majd a hónap során. A konzolosok három remek játéknak, a PC-sek pedig két indie gyöngyszemnek örülhetnek.

Januárban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. A konzolos játékosokat néhány napja kellemes meglepetésként érhette a GTA V addíciója, de hosszú még a hónap - lássuk, hogy mire számíthatunk!

Január 9-én a fagyos városépítős túlélőjáték, a Frostpunk és a japán akció-szerepjáték, a Sword Art Online: Fatal Bullet bővíti majd az Xbox One-os Game Pass könyvtárát, egy héttel később, január 16-án pedig a Tekken 7 ringjébe is beléphetnek az előfizetők. Természetesen a PC-s tábor sem marad játékok nélkül: ők is megkapják a hónap során a Frostpunkot, mellé pedig az FTL: Faster Than Lightot, a nagy indie-reneszánsz egyik legkülönlegesebb roguelike-ját.

12.
12.
Zuzmo
#11: Milyen jó, hogy főleg nem olyanok érkeznek.
11.
11.
Milyen jó, hogy érkeznek Pass-ba olyan frankó játékok, amiket az epic ingyen dobált a múltkor...
10.
10.
Darksiders84
Control volt szóba hogy adják de ezek szerint mégse lesz vagy csak később talán. Arra azért kíváncsi vagyok.
9.
9.
ABorealis27
Nem kell aggódni minden platformon várható egy komolyabb leértékelés, akár giveaway is a közeljövőben, azoknak, akiknek még nincs meg.
Január 17-én jön az eddigi legnagyobb DLC, a The Last Autumn, annak szól ez az üzleti döntés. Akár ingyenesen is, de minél több emberhez jut el az alapjáték, annál több potenciális vevő lesz majd a DLC-re (aki akarta, legkésőbb az ünnepek alatt úgyis megvette már akciósan 12 euróét az alapjátékot; elég jól időzítettek a marketingesek a gamepassal...).
Biztos volt egy kisebb csörte a Epic és a MS között :D. Aztán az is lehet, hogy a pénteki Sundered után a Frostpunk jön ingyenesen :).
8.
8.
delphijos
#3: “Csak sajnos a PS a legdrágább platform a játékra”

Szerintem azért ez nem igaz, store-on plus-al elég durva akciók vannak. Sokszor anélkül is. A GP persze baromi jó, de anélkül box store-ban is a Gold mellett vannak igazán jó akciók.
1.
1.
Drazhar
:( Frostpunk. Már a második olyan "rétegebb" cím, amit a Pass-osok 'ingyen' megkapnak, Sony bácsinál meg 10k...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...