15 millió előfizetőnél jár a Nintendo Switch Online

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 3.
  • Biznisz
Link másolása
A Nintendo a Nintendo Switch Online előfizetőtáboráról is helyzetjelentett a múlt héten. A vállalat elnöke szerint a a szolgáltatás mára több mint 15 millió felhasználóval büszkélkedhet.

A Nintendo Switch Online kapcsán tavaly nyáron kaptunk helyzetjelentést legutóbb, akkor a Nintendo 10 millió előfizetőről számolt be a befektetőknek. A szolgáltatás felhasználótábora azóta folyamatosan duzzad, mostanra pedig átlépte a 15 millió főt, ami az 52,48 millió eladott Nintendo Switch mellett azt jelenti, hogy a hibrid konzollal rendelkező játékosok közel harmada fizet be a Switch Online-ra.

A Nintendo prémiumszolgáltatása 2018 szeptemberében rajtolt el, és a konkurens PlayStation Plushoz, illetve Xbox Live Goldhoz hasonlóan különböző extrákat ígér a Nintendo Switch tulajdonosainak. Egyrészt az online multiplayer csak az előfizetők számára érhető el (legalábbis a legtöbb játék esetében), másrészt itt is járnak ajándékok a relatíve olcsó havidíj mellé, csak ezek retró címek, ráadásul nem is havonta érkeznek.

3.
3.
zimonyini
2.
2.
user101
Azért valamilyen szinten irritáló a Nintendót körüllengő elvakult fanatizmus és az ezt 100%-ban kihasználó és kvázi erre építkező cég üzletpolitikája, ami kinyitja a bicskát az ember zsebében...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...