Két Star Wars-játék készül az EA felügyelete alatt

  • Írta: szlav
  • 2020. február 23.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a legutóbb elkaszált Star Wars-játékról szóló híreknek nem tudunk örülni, ez közel sem jelenti azt, hogy a franchise takaréklángon ülne az Electronic Arts felügyelete alatt. A bennfentes pletykák szerint két ilyen cím áll most fejlesztés alatt.

Alig egy napja értekeztünk Jason Schreier legújabb bennfentes információiról, miszerint az Electronic Arts a rossz szokásához híven egy újabb Star Wars-projektet törölt. A Kotaku jól informált újságírója szerint a Viking fedőnév alatt futó játék a Star Wars: Battlefront nyílt világú mellékága lett volna, melyet először az EA Vancouver, később pedig a Criterion fejlesztett.

Habár lelkesen fogadtunk volna egy ilyen játékot, nem kell teljesen csüggednünk, hiszen Schreier szerint ezen felül két másik Star Wars-projekt is készül jelenleg az EA szárnyai alatt. Nem meglepően az első játék a Star Wars Jedi: Fallen Order folytatása lesz. Cal Kestis története nem csak a játékosok és a kritikusok véleménye szerint, de a kasszáknál számolt pénzügyi jelentések alapján is kiválóan teljesített, így csak idő kérdése, hogy hivatalosan is bejelentsék a második részt.

A másik fejlesztés ennél jóval titokzatosabb és Schreier szerint jóval rendhagyóbb is. Ezen a "kisebb, nem túl szokványos" projekten a Motive Studios dolgozik. A csapatot Jade Raymond alapította 2015-ben, később azonban elhagyta azt, így az sem meglepő, hogy a stúdió rezüméje egyelőre kimondottan üres, leszámítva persze a Star Wars: Battlefront II-t, amely fejlesztésénél a Motive a DICE és a Criterion keze alá dolgozott. Akárhogy is legyen, reménykedjünk benne, hogy a csapat valódi esélyt kap az EA-től, és nem sújt le rájuk is a kiadó kaszája!

22.
22.
adamsfamily
#21: Az EA-nél szerintem vannak patkányabb kiadók is.Az EA legalább patchelteti a játékait és 1 év után annak ellenére fillérekért dobálja.Míg mondjuk ott az Ubifos,akik kiadják a szarukat tele bugokkal és hiába írsz nekik ticketet,2 év után is még csak azt szajkózzák,hogy húzd ki az xboxot fél percre a konnektorból.
De ott a 2k games,vagy az Activision.
Az EA-nél még látok rá némi esélyt,hogy belátják,hogy nem jó az irány.De a Bugisoft szerintem a szarait a múltkori "elhalasztjuk az összes szarunkat" akció után,gyanítom,hogy ugyanazt a szart adja ki.Eladja a játékait 4 kiadásban és már ott tart,hogy az ultimate kiadáshoz nem jár a season pass,hanem year 1 pass jár csak,a következő évben a kiegészítőt pedig egy fél játék áráért tudod megvenni.
21.
21.
user101
Az elektronik artsz kinyalhatja! Belerúgnak minden létező módon a felhasználókba, minden baromságot lenyilatkoznak és hülyének nézik a saját célközönségüket akikből élnek, közben meg megy a gátlástalan money grabbing. Úgy akarnak pénzt nyomtatni, hogy közben nem adnak semmit, csak a lehúzás. Nézzenek mást fejőstehénnek! Kijönnek egy ilyen középszar átszkinnelt kamu sztárvórsz játékkal ( ami pár hónappal a megjelenés előtt lett az !!!) és minden birkát a kenyérre kennek... Gratulálok, nekik is, nektek is. Egy ku*va szavukat sem hiszem el, és dögöljenek éhen, tőlem egy fillért nem látnak. Öreg elefánt nem felejt, rugdossanak mást... Egy tetves könnyes sem hullatnék értük, ha eltűnnének a föld színéről!
20.
20.
sanyikatarzan
#2: Két hetet? A BioWare 8 évig ült azon a szaros Anthemen, ki tudja mennyit loptak ki az EA zsebéből a szarházik.
11.
11.
#4: De ahhoz elég volt egyszer felkészíteni a motort, utána minden évben csak textúra kell még egy-egy apró változtatás.
6.
6.
TZola16
Nem szeretnének csinálni egy jó kis Rouge Squadront vagy X-Winget? Teljes kampánnyal, akár nyílt világgal, VR támogatással? Szerintem nem egyedül lennék vevő rá... Kiélhetnék a DLC mániájukat is, engem nem érdekelne, csak legyen már egy értelmes játék újra belőle.
5.
5.
Goofey84
Nem értem miért nem csinálnak már végre egy jó kis star wars rpg-t. Adott hozzá egy fantasztikus világ. Amennyibeb egy átlagos-közepes szintet megütne, már hatalmas sikerre számíthatna
4.
4.
delphijos
#2: Hát azért a FIFA alatt is az megy, mega többi sportjáték alatt is, és azok se FPS-ek...
2.
2.
Az EA azért érdekes ebből a szempontból, mert általában úgy állnak hozzá, hogy a játék kicsit sem érdekli őket. Mindenki kap egy kész engine-t (Frostbyte), meg két hetet, aztán csináljon év játékát, ugye. Mindegy, hogy autós, vagy mászkálós, vagy RPG, vagy anyám szimulátor 2021. Kár, hogy a Frostbyte nagyon-nagyon lesarkítva semmire sem jó alapból, ami nem kifejezett FPS. De még ami nem Battlefield, ahhoz is mindenképpen többet kell a motoron fejlesszteni, mint ami időt kapnak a kész játék elkészítéséhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...