Újabb rendezőt hoztak hírbe a Star Warsszal

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 24.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint A bűvészt is jegyző J.D. Dillard is Star Wars-filmet készíthet majd a jövőben, érdemes azonban megjegyezni, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a munkáját a mozikba szánja a Lucasfilm.

Miközben a Star Wars Disney+-os jelenléte biztosítottnak tűnik hosszútávon is, a mozifilmek kapcsán sok a kérdőjel. A Trónok harca készítői kifaroltak a sorozat mögül, Rian Johnson trilógiájáról nem tudni semmit, Taika Waititi érkezése pedig továbbra is bizonytalan, így az sem világos, hogy köze lesz-e a Kevin Feige producerkedése mellett készülő filmhez.

Ezek tükrében különösen érdekes a The Hollywood Reporter cikke, amely arról számol be, hogy a viszonylag ismeretlen J.D. Dillard (A bűvész) is Star Wars-filmet rendezhet majd, amihez a forgatókönyvet Matt Owens (Luke Cage) szállítja. Ennél több részletet nem tudtunk meg, érdemes ugyanakkor megjegyezni, hogy a lap kiemeli: egyáltalán nem biztos, hogy a filmet a mozikba szánja a Lucasfilm, elképzelhető, hogy a Disney+-on landol az alkotás - erről még nem született döntés.

1.
1.
user101
Hát az eddigiek munkái alapján csak örülhetünk egy új arcnak... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...