Felsorakoznak a PlayStation Plus márciusi játékai

  • Írta: fojesz
  • 2020. február 27.
  • Akció
Link másolása
Habár egy szivárgás már lelőtte a poént, a Sony hivatalosan is bejelentette, hogy milyen játékokat ad a PlayStation Plus-tagoknak az előfizetésük mellé. Ezúttal is két PlayStation 4-címnek örülhetünk.

Márciusban a PlayStation 2-es klasszikus, a Shadow of the Colossus felújított változatát húzhatjuk be, ezenkívül pedig a Sonic Forces lehet a miénk. Úgy tűnik, a kék sündisznó nagyot megy mostanában, a Games with Gold felhozatalában is szerepel egy Sonic-játék.

A kínálat március 3-án frissül, addig a pótolhatjátok a februári játékokat, amelyek között a teljes BioShock-kollekció, a The Sims 4 és a Firewall: Zero Hour szerepel. Az ajándékokat szokás szerint akkor érhetitek el, ha van aktív PlayStation Plus-előfizetésetek.

13.
13.
shatterhand
#11: A kornyezet? Igen.
De nem is hianyzik belőle más. Igy ko ahogy van.
12.
12.
Yanez
Jó lenne, ha a SoTC nem lenne meg. Sonic érdekesnek néz ki, de meh.
11.
11.
adamsfamily
Nekem meg van ez a Shadow of the colossus.Nagyjából a 6.-7. óriásig jutottam benne.De ez a játék amúgy végig ennyire üres?
10.
10.
DarkLord
Jónak tűnik ismét a csomag! Shadow-ot még ps2 emulátorral toltam végig így nem akartam beruházni rá nagy élmény, de így lesz az igazi. A Sonic meg most nagyon megy a film miatt ezzel a résszel meg még nem is játszottam.
6.
6.
A Sonic Forces helyenként hangulatos és "felismerhető" játék, de más stílusú a grafikája és idegbeteg a játékmenete is az igazihoz képest. Bárki tehet vele egy próbát, ha redbull-lal főzzük a kávét, akár már reggel 8-kor is bejöhet. De én szóltam előre.

Shadow of the Colossus meg teljesen kötelező mindenkinek, aki még nem próbálta. Ez úgy jó, ha nem iszunk előtte kávét. Életem egyik legkülönlegesebb játékélménye 2005-ből. Aki azt a játékot nem próbálta, az esküszöm, hogy örökre hülye marad a videójátékokhoz.

A Bioshock kollekciót meg újfent csak ajánlani tudom azoknak, akik még nem játszották őket. Ha nagyon szigorúan akarunk kezdeni, akkor rögtön az elsővel érdemes kezdeni, ha pedig fel akarjuk venni a fordulatot egy COD-BF után, akkor az Infinite-1-2 a jó sorrend.
5.
5.
Effecta
#1: A Just Cause 4 az sajnos egy nagyon nagy csalodas minden teren. A Shadow of the colossus igenyel egy kicsi turelmet, de nagyszeru jatek.
4.
4.
Gykrizsi
Király, ezt a címet úgy is pótolni akartam
2.
2.
Darksiders84
Pont tegnap néztük a moziban a megöregedett bajszos Carreyt akit más szerepbe nem is lehet nagyon elképzelni. Pont jó lesz a gyereknek film utáninak a játék hogy megismerje de állítólag az Xboxos rész a legjobb az újabbak közül. Én csak a régiekre emlékszem amikor még csúcson volt Sonic. SotC-hoz jó szórakozást nekem már megvolt megjelenéskor ami nem is volt rég szóval mostmár tényleg érdemes elgondolkodni mit vesz meg az ember egyből mert hamar osztogatják.
1.
1.
Clayman
Shadow of the colossust régóta nézegettem, többször benne is volt a kosaramban csak mindig féltem attól, hogy nekem túl unalmas lesz a játék. Annak idején a Final Fantasy XV-vel is így voltam, azt megvettem és nem tudtam élvezni. (és mielőtt valamelyik egysejtű megszólná, tudom hogy két különböző stílusú játék).Just cause 4 dettó. Na de most végre lesz lehetőség kipróbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...