Hétpercnyi harc a következő Pathfinderrel

  • Írta: gorien
  • 2020. február 29.
  • Videó
Link másolása
A Pathfinder: Kingmaker történetét folytató Wrath of the Righteous igen sikeres Kickstarter-kampánnyal büszkélkedhet máris. A fejlesztők elugrottak a PAX Eastre, hogy videón mutassák meg, mit tud következő játékuk.

Az Owlcat Games Kickstarter-kampánya, amelyet az új Pathfinder-játékért indítottak, még mindig fut, de egyre többet látunk végre róla. Januárban már képeket is kaptunk a Wrath of the Righteous alcímű részből, és most, mivel a fejlesztők a PAX Easten is részt vettek, végre mozgásban is láthatjuk, mit tartogat a CRPG. A hétpercnyi videó a harcba enged némi betekintést – egy falu védelmét láthatjuk.

 A Wrath of the Righteous a Kingmaker történetének folytatása lesz, de sokkal sötétebb hangulatra lehet számítani. A kalandorok úti célja ebben a részben a Worldwound lesz, amit elleptek a démonok. A készítők ismét a Pathfinder asztali szerepjátékaira jellemző, részletgazdag történetmesélést helyezik előtérbe, de a harcrendszeren némileg változtatnak az előző részhez képest: az alapesetben valósidejű, de megállítható csatákat akár körökre osztottan is megvívhatjuk, ha az közelebb esik az ízlésünkhöz.

A Pathfinder: Wrath of the Righteoust 2021-re várhatjuk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...