Befejeződtek a Final Fantasy VII Remake munkálatai

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 3.
  • Hír
Link másolása
Újabb jó hír a tegnap kiadott demó mellé: véget ért a Final Fantasy VII Remake fejlesztése, így már csak a lemezek sorozatgyártása van hátra, mielőtt boltokba kerülne a játék - nem lesz több csúszás.

Habár a Final Fantasy VII Remake-nek éppen ma kellett volna megjelennie a korábbi tervek szerint, miután a Square Enix elhalasztotta a játék megjelenését, egyelőre a tegnap kiadott demóval kell beérnünk. Azért így sem maradtunk jó hírek nélkül, a remake direktora, Tetsuya Nomura ugyanis egy interjúban megerősítette, hogy aranylemezre került a munkájuk.

Nomura a 4Gamernek adott interjúban árulta el, hogy a késés következében felszabaduló időben tudtak még egy picit polírozni a játékon, a fejlesztés azonban véget ért, így nem lesz több csúszás. Az aranylemezt követően egyébként már csak a boltokba kerülő lemezek sokszorosítása van hátra.

A Final Fantasy VII Remake április 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, ahogy azonban azt többször is megírtuk, ez a felvonás csak az eredeti játék midgari eseményeit foglalja magába. A folytatás munkálatai már gőzerővel zajlanak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...