Az Epic Games kiáll a GeForce Now mellett

  • Írta: szlav
  • 2020. március 8.
  • Hír
Link másolása
Miután számos kiadó és fejlesztő eltávolította a játékait a GeForce Now kínálatából, Tim Sweeney az Epic Games nevében felszólalt a felhasználó- és fejlesztőbarát streamingszolgáltatás mellett.

Annak ellenére, hogy a felhasználók elégedetten beszélnek a GeForce Now minőségéről és üzleti modelljéről, mégis döcögős startot vett az NVIDIA streamingszolgáltatása. Ez annak tudható be, hogy egy hónapon belül számos fejlesztő és kiadó, köztük az Activision, a Bethesda és a 2K is kivette a játékait a könyvtárból, így jelentősen megcsappan azon címek listája, melyeket szinte bármely készüléken élvezhetünk, ha egyszer már megvásároltuk azokat.

Sokan rosszallva nézték a kiadók döntését, köztük Tim Sweeney, az Epic Games elnök-vezérigazgatója is, aki teljes lelkesedéssel a szolgáltatás pártjára állt. Sweeney Twitteren fejtette ki a gondolatait:

"Az Epic teljes szívvel támogatja az NVIDIA GeForce Now szolgáltatását, nem csupán a Fortnite-tal, de az összes olyan Epic Games Store-címmel (beleértve az exkluzívokat is), amelyek úgy döntenek, hogy szeretnének bekerülni a GeForce Now könyvtárába. Dolgozunk rajta, hogy idővel megkönnyítsük az integrációt. -- A GeForce Now a legbarátságosabb választás a jelenlegi streamingszolgáltatók közül mind a fejlesztők, mind pedig a kiadók szemszögéből, hiszen semmit nem vesz el a játékok bevételéből. Támogatniuk kéne a rendszert azoknak a vállalatoknak, akik szeretnék előremozdítani és a jövőben mindenki számára jobbá tenni a játékipart." - írta Sweeney, aki a későbbiekben felszólalt a Google és az Apple mobilos üzleti modelljei ellen is.

32.
32.
#31: Nyugi, ugyan ez van EA játéknál is. Epic-en vettem a Fallen Ordert, aztán olyan szépen Origin-en fut, mint annak a rendje. Ott is hozzá Origin telepítés, szopás az egésszel. Mondom jól van, nem baj, legalább Originen is tuti biztos ott lett, akkor meg az epic szar nem kell hozzá. Aztán ez régen még bejött Steam+Origines játéknál, de itt Origin-en is az van odaírva, hogy Epic Games Store és persze indítsad onnan. (-.-)

Meg imádom azt is, amikor rálövök egy ikonra, aztán nem egy szép launcher indul el, hanem rögtön kettő. Legyen az, hogy mindegyik frissít is, kész is a játékélmény. Halál komolyan, ez volt az oka annak, hogy nem vettem meg a Division 2-t valami 4 eruróért Epic-en, mert nem hiányzott még a Uplay is a boldogságomhoz. De amúgy Steam-en is ugyan ez van ezekkel a kiadókkal.
26.
26.
Nem is olyan rég, ingyenes volt az AC syndicate az Epicen.Nem jön be a sorozat, de gondoltam ezt kipróbálom.
Ilyet még nem láttam.Telepítés előtt, az epic syncronisálni akar az Uplayel... .Duzzogva , de belementem.Nagy nehezen letölti és felpakolja a játékot, +az uplayt.Eddig ok, a gond csak az, hogy nem indul el, bármit csinálok is.Utánanéztem a netem, baromi sok embernek ez a baj.
Megoldás?Elindítod az uplayt, az patcheli a játékot és abban az esetben futni fog. :D :D.
Egyenlőre keresem a szavakat milyen jelzőkkel illessem mindkét céget, launchert vagy mik ezek.... .

25.
25.
frankdelgado
#13: Most, h elolvastam ezt a cikket, tudom, hogy nem te tehetsz róla, h ennyi hülye van körülötted.

https://bouvet.cafeblog.hu/2020/03/06/ime-a-korosztaly-amely-mindent-tudni-vel-mindent-akar-semmit-nem-tesz-ellenben-hangos/
24.
24.
Egy-egy kommentet olvasva azért ideírom, hogy én sem azt a fajta cloud gaminget támogatom nagy erőkkel, amikor az embernek nincsen már konzolja, vagy gépe és csak ilyen lehetőség létezik. Az még szerintem arrébb van, de most viszont sokaknak lehet jó a dolog a meglévő gépe mellé, vagy a konzolja mellé a régi laposra a Star Citizen-hez.

Az Epic-nek jelenleg jó a hozáállása a dologhoz. Egyébként a Steam-nek is, nyilván, csak ők nem nyilatkozgatnak most. Minden esetre legalább van róla szó és nagyobb nyilvánosságot kap a dolog.
22.
22.
#7: Heheh, látom neked is megvannak az olyan napjaid, amikor elfogy a wc papír és túl sok chili megy a kajába egyszerre. :)
19.
19.
kanguru
Jo fej az Epic fonok. Be van szarva, hogy a fontos Nvidia partner ellenlabasa az AMD a Google-vel pacsizik es csinalnak egy konkurrens platformot, nem eleg neki a steam/gog ellen menni...
Kb mikorra evek mulva felfuttatna addigra elterjed az 5G es ha mindneki cloud gamingel nyomja steamrol, stadiarol, xcloudrol akkor o lehuzhatja a rolot hiaba ad ingyen jatekokat statisztika noveleskeppen.
18.
18.
Caleon
15.
15.
Yanez
#13: Nekem azonnal átjött a szarkazmus, de a 7-ik kommented még ennek tudatában is meredek.
14.
14.
Nando
#13: Crytek, te vagy az? Miért nem lehet tőled megszabadulni? Nem véletlenül dobtak ki. :(
13.
13.
Heldengeist
Mennyi IQ kell ahhoz, hogy valaki felfogja a nyilvánvaló szarkazmust? Úgy látszik több, mint amennyi itt egyeseknek van.
11.
11.
Ooorky
#7: "Epic Store viszont semmi értelmeset nem adott ennek a civilizációnak."

Felélesztette a warezolást PC-n.

Sweeny úgyis kifizette :-P
9.
9.
SLi
#7: " Inkább még egy Hitler, mint az Epic Store. "
igazi 200 iq gamer brain meglátás, gondolom nagy quartering rajongó vagy
amikor annyira áldozat komplexusos vagy hogy ha le kell tölteni egy másik programot hogy hozzáférj a gyerekjátékokhoz akkor az szó szerint rosszabb mint hitler. brilliáns
7.
7.
Heldengeist
#6: Igaz. Inkább még egy Hitler, mint az Epic Store. Hitler nélkül szegényebb lenne a világ egy Rudol von Strohemmel, az Epic Store viszont semmi értelmeset nem adott ennek a civilizációnak.
6.
6.
SLi
#3: Extra normális dolog hozzájuk hasonlítani az Epicet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...