A Cyberpunk 2077 után jöhet az új The Witcher-játék

  • Írta: szlav
  • 2020. március 12.
  • Hír
Link másolása
A CD Projekt RED jelenleg minden erőforrást a Cyberpunk 2077 fejlesztésére összpontosít, de nem áll meg az élet Night City határánál. A lengyelek készen állnak arra, hogy hamarosan belevágjanak az új The Witcher-játékba.

A futurisztikus kalandozás után a CD Projekt RED ismét visszatér a kaptafához - már biztos, hogy a következő játékuk ismét a The Witcher univerzumában játszódik majd. Az Eurogamer jelentése szerint a lengyel fejlesztőcsapat elnöke, Adam Kiciński nemrégiben egy sajtótájékoztató során elárulta, hogy már meg is kezdték az alapok lefektetését, tiszta elképzelésük van arról, hogy mi lesz a következő nagy projektjük.

A szóban forgó fejlesztés azonban nem a The Witcher 4 címet viseli majd, Kiciński ennyit nyilvánvalóvá tett. Ehelyett valószínűleg egy mellékágat (esetleg egy előzménysztorit?) kapunk majd, melyet a stúdió két kisebb belső csapata vezényel le. Ez szabadon hagyja a fejlesztőcég keménymagját, akik a Cyberpunk 2077 többjátékos módjával és a kiegészítőtartalmakkal foglalkoznak majd.

Habár a csapat feje ezt explicit nem jelentette be, valószínűnek tűnik, hogy az új The Witcher-játék protagonistája ezúttal nem Ríviai Geralt lesz. Természetesen számos fontos hőst el tudnánk képzelni a főszerepben és arra is volt már példa, hogy egy kevésbé ismert karakter került a középpontba (rád gondolunk, Thronebreaker!), így a lehetőségek szinte határtalanok.

25.
25.
Letho-nak örülnék nagyon.Folytatni persze nem lehet, ahogy Cirit sem, mert sokan megölték a 2-ben /sajnálhatja aki megtette, és azzal mentéssel ment rá a 3-ra/.De előzmény lehetne belőle.
23.
23.
kryszisz
#21: Óóó..én az RPG-kben általában kimaxolom a csevegési lehetőségeket (még a BioWare szoktatott rá fénykorában), ezért nem is tudtam erről a lehetőségről szerintem:D (utána meg nem néztem). Így akkor természetesen ne legyen vele folytatás, az ilyen "válasszunk egy befejezést kánonnak és aszerint folytassuk" dolgokat nem szeretem. Amúgy nálam is vajáklány lett a drága, el sem tudtam volna képzelni mást:)
21.
21.
kopic
#18: Nekem a legjobb befejezést sikerült elernem, vagyis amikor Ciri witcher lesz. A kampec befejezést könnyen ki lehetett találni, mert ugye, ha döntéseink következtében nem önállósodik, nem bízik magában magabiztosság nem valik, akkor a fehér fagy megállításanal meghal.
20.
20.
DragonBleacPiece
egyetlen egy dolog nem tetszett a w3-ban, az hogy geralt túl gyorsan fut alapból és olyan mintha lebegne,sprinttel meg mintha egy tömb uszadékfa folyna le a niagarán, és sprint után meg nem ott áll meg ahol szeretném, ha csúszik fél métert (lootoláskor idegölő) :D ennyi, ez miatt 9.9 nekem
19.
19.
kopic
11.
11.
DarkLord
Ahogy ennek a gen-nek a W3 volt az egyik legjobb és legösszetettebb játéka el sem tudom képzelni milyen lesz, majd következő gen-en egy W4, de az tuti, hogy ékköve lesz annak a gen-nek is! És szerintem az a játék lesz, amit mindenki szemrebbenés nélkül fog előrendelni.
9.
9.
asdasd94
Ahogy nézem elég sokan a Ciri vonalat támogatják, de megkérdezném, hogy azzal tisztában vagytok, hogy Cirit tekintve 3 teljesen külnbözö befejezés van, amiből az egyikben meg is halhat (5 év után gondolom már nem spoiler). Valószínűtlen, hogy ez esetben integrálni lehet maj a mentést a Wild Huntból. Még ha a Mass Effect 3-hoz hasonlóan járnak el, ahol ha az előző részben a főszereplő meghalt másik mentést kel inegrálni, akkor is marad 2 totál különböző helyzet (witcher Ciri, és császárnő Ciri) amik annyira eltérnek egymástól, hogy biztosan csak az egyiket lehetne folytatni. Csakhogy így meg a rajongók fele hoppon maradna, mert van aki szerint az egyik, van aki szerint a másik a jobb. Szvsz ne legyen Ciri a főszereplő (bár imádom őt), inkább előzmény legyen, vagy folytatás, ami csak lazán kapcsolódik a trilógiához. Persze azért remélem sok ismerős arc beköszön majd.
6.
6.
Marcus88
Én is a Ciri vonalat támogatom!
3.
3.
Dízel
Az biztos nem mostanaban lesz. Megfogjak lovagolni a cyberpunkot. Sokaig az lesz az etalon. Jonnek hozza dlck es minden mas. De szvsz mar a dlck alatt nekilatnak a witcher 4nek. Sztem ciri lesz a foszereplo, akit nem banok mert nagyon bajos. :P meg hat a witcher 3 mar az o storyjat is felvezette. Bar le is zarta, de hozza lehet csapni meg dolgokat. Aztan lehet ugy mint a star warsban visszanyulnak a witcherek szuletesehez.
2.
2.
Slik
jo ha 2026 ra lesz belole valami de mar most varom
az egyik legjobb fantasy rpg jatek ami valaha keszult
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...