Perzsia hercege meghódítja a For Honort

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 12.
  • Letöltés
Link másolása
Úgy tűnik, a Ubisoft továbbra is maximum mellékszerepet szán a Prince of Persiának, a derék herceg a For Honor ma rajtolt eseményének főszereplője, és akár te is szembeszállhatsz vele!

Ahogy Sam Fishernek is egy Ghost Recon-cameó jutott mindössze az utóbbi években, úgy Perzsia hercegének is be kell érnie egy mellékszereppel - már ha a VR-os szabadulószobát nem számítjuk. Ma elrajtolt ugyanis a For Honor legújabb limitált ideig tartó eseménye, amely Prince of Persia témájú: a The Blades of Persia két fejezetre oszlik (a második március 19-én indul), és egészen április 2-ig tart majd.

A főszerepet az új játékmód kapja ez idő alatt, a Ruler of Time a Dominion alternatív változata, amelyben egy tornádó söpör végig a Harbor pálya homokvihar tépázta variánsán. A tornádóból maga a herceg ugrik majd elő, akivel bárki megküzdhet, ha pedig valakinek sikerül legyőznie, 150 pont hoz a csapatának.  A rossz hír az, hogy hősünknek van néhány trükk a tarsolyában, így például ha halálos sebzést kap, képes visszapörgetni az időt (nahát), és még teleportálni is tud.

A Ubisoft természetesen mindent elkövetett, hogy meglegyen a Prince of Persia-hangulat, az esemény keretein belül egy sor olyan kozmetikai elemet oldhatunk fel például, amit a sorozat ihletett, és a menürendszer is ismerősnek tűnik majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...