Holnapra új PlayStation 5-részleteket ígér a Sony

  • Írta: fojesz
  • 2020. március 17.
  • Teaser
Link másolása
Habár a GDC-t lefújták, így is beesett, és várhatóan még be is esik néhány nagyobb bejelentés a héten. Nem sokkal azután, hogy közelebbről is megismerhettük az Xbox Series X hardverét, a PlayStation 5 borítása alá is beleshetünk!

Miközben az Xbox Series X-ről jóformán mindent tudunk, a PlayStation 5 hardveréről csak nagy vonalakban hallottunk, és bár az új funkciók egy részéről már lehullott a lepel, a Sony szerint bőven van még mit mutatniuk.

Nos, a jelek szerint hamarosan okosabbak leszünk, a konzolgyártó beharangozása szerint ugyanis március 18-án, vagyis magyar idő szerint holnap 17 órakor újabb részleteket árulnak el a PlayStation 5-ről, egész pontosan Mark Cernyvel "ugorhatunk majd fejest" a konzol architektúrájába, és azt is megtudjuk, hogy az "hogyan formálja majd a játékok jövőjét". Az eseményt a hivatalos PlayStation Blogon lehet majd követni.

Az eddigi információink szerint a PlayStation 5 harmadik generációs AMD Ryzen-magokat felvonultató CPU-val és Radeon Navi GPU-val érkezik, emellett támogatja majd a valós idejű sugárkövetést és a 8K-s felbontást. A gépház mélyén már SSD-t találunk, emellett a Sony is ígér visszafelé kompatibilitást, bár ennek a részleteit egyelőre nem ismerjük.

A PlayStation 5 megjelenését karácsonyra ígérik.

58.
58.
Ps fanboy
#55: Hát minimum egy lázas macska.
55.
55.
Yanez
#54: Az én ps4-em csak akkor volt forró, amikor kint hagytam a napon, vagy a radiátoron. Játéktól max kellemesen meleg volt, mint pl a hasadon fekvő macska.
54.
54.
Ps fanboy
#45: Ha a ps5 is olyan forró lesz, mint a 4, akkor a Sony feltalálhatna egy saját márkás sütőmargarint is a gép mellé. Szerintem lenne benne potenciál. :)
52.
52.
frankdelgado
#45: Én azért veszem az erősebb gépet, mert így bemenni a kocsmába erőfölényt jelent. Emiatt is remélem, hogy a megjelenésig már híre-hamva sem lesz a járványnak. Most ugyanis semmi haszna annak, hogy a világ legerősebb konzolját (is) birtokolom. Meg ugye - hogy hízelegjek a ps rajongóknak - nincsenrájáték...
51.
51.
frankdelgado
#50: pontosítok: nyitástól-zárásig.
49.
49.
#48: Így van. Kevesebb már, mint tízezer! Plusz a reklám előtte, meg minden és akkor bemondja a rádió, hogy a járvány miatt lekapcsolják az internetet.
48.
48.
Yanez
#47: Tehát már csak másodpercek vannak hátra!
47.
47.
#46: Ah, kösz. akkor még 10365 másodperc.
46.
46.
Yanez
#44: 3 óra múlva. 17:00-kor.
45.
45.
Yanez
#43: Tévedsz. Van aki kizárólag emiatt fog ps-t venni, a gaming pedig csak ürügy.
44.
44.
Na, ma van a holnap. *tam-tam* Hol vannak a részletek? Hány perc múlva lesznek részletek?
43.
43.
Ps fanboy
#41: Hát azért mondtam. Plusz a tetejére üthetsz két tojást is. És máris egyel több érv a ps mellett. :D
41.
41.
frankdelgado
#40: Játék után meg ehetek sültkolbászt! :)
40.
40.
Ps fanboy
#39: Tegyél alá két kolbászt, vagy kupakot.
39.
39.
frankdelgado
Kíváncsi leszek, hogy az új géphez jók lesznek -e a ps4-hez használt radírgumik.
38.
38.
supair
Ha az életben semmit nem is,az édesanyát tisztelnunk kell!!!!!!A másét is.
37.
37.
Ps fanboy
Miért engem moderáltak, avagy miért csak engem moderáltak ez itt a kérdés? Mert Ultimate anyuciját egy olyan felállásba helyeztem, amibe ő helyezett engem a 24 kommentjében? Nem tudom, de ilyet egymásnak szerintem eleve nem mondunk! De a oldal zabigyerekének ezekszerint szabad. :D
34.
34.
supair
#31: Remelem kibasznak innen!!Szerintem a Te Edesanyádat nem emlegette itt senki sem
!
23.
23.
Ps fanboy
#2: Visszagondolva a gen elejére, mikor jöttek az új gépek, és a Microsoft képes volt kijönni a One al, azzal a szarral, ami még a full HD-ét sem bírta magából kisajtolni. Nos, ennek fényében én nem hiszem, hogy bármi félnivalója lenne egy egészséges Sony gamernek az új gépek kapcsán. De, ha választanom kéne, inkább legyen gyengébb, de ne a szimpla erőfölényel páváskodva akarják majd azt nekem eladni. Azt hagyják meg a tudjuk kiknek.
22.
22.
r3dman
Ahhoz képest,hogy én annak idején c=64 - el kezdtem bőven elégedett leszek a ps 5-ttel és nem sír a szám ha valami nem 120 fps-el fut.
18.
18.
#14: Ezzel nem leszek népszerű, de nagyon nem értek veled egyet.
Ennél a generációnál már nagyon látszott, hogy egy konzol nem bír 2-3 évnél többet.Csak ha butítják, vagy egyáltalán nem fejlesztik a játékokat.Pénztárcánknak biztos nem tenne jót, ha 2 évente jönne ki új, de a fejlődésnek igen.
Valami középút kellene.Ideális az lenne ha PC húzná magával a konzolt, és nem lassítana hogy bevárja.
17.
17.
PapaYeti
Tök mindegy ha veszek úgy is ezt veszem... de most megvárom a gow spec kiadast.
14.
14.
Yanez
#10: Soha nem mondtam, hogy nem számít. Csak én nem a konkurenciához méricskélem, hanem az adott konzol előző generációjához. Ezért mondom, ötször erősebb vas, mint a Pro, és akkor biztosan jó lesz 6-8 évig.
12.
12.
#11: Ennek örülnék a legjobban, ha meg mind a kettő valóban erős lenne, annak meg még jobban. Olyan erős konzolokat aklarok, hogy a karácsonyi lóvét gépre kelljen locsolni. Ezt kívánom mindenkinek, ebből platformfüggetlenül is csak profitálhatunk mi gamerek.
11.
11.
Stranger
Aztán kb. bitre ugyan az lesz a 2 új konzol, úgyhogy mindenki megnyugodhat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...