Új fegyvereket kap a Call of Duty: Warzone

  • Írta: szlav
  • 2020. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Jókora frissítésre számíthatnak az este folyamán a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone játékosai. A hagyományos többjátékos mód egy új pályát és egy operátort, a battle royale pedig négy új fegyvert kap.

A mai kora este folyamán jókora title update érkezik a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone játékokhoz. Az ilyenkor várható hibajavítások és balanszváltoztatások mellett persze új tartalomra is számíthatunk, a jó hír pedig az, hogy a páros mindkét tagja ott kapja a bővítést, ahol a leginkább szükségük van rá.

Ahogy Shifty kollégám is említette a tesztjében, a Warzone egyik szembetűnő hiányossága, hogy a jelen állapotában elég szűkös a kezdő szintű fegyverek variációja - az MP7, SCAR, M13 és MG39 négyesén kívül szinte alig találunk olyan fegyvert, amelynek már a meccs eleji tűzharcokban is hasznát vehetjük.

Ezt most orvosolják a készítők, ugyanis a 725 Shotgun, az MK2 Carbine, az EBR-14 és a Desert Eagle common, illetve uncommon variációkban érkeznek a pályára. Ez azt jelenti, hogy a fegyverek szürke, illetve zöld ritkasági besorolást kapnak, tehát nem csupán ládákban, de önmagukban, a földön elszórva is találkozhatunk majd velük.

Ami pedig a Modern Warfare hagyományos többjátékos módját illeti, egy új pályával és egy új operátorral bővül majd a játék repertoárja. A Khandor Hideout néven futó térkép a 6v6-os játékmódokhoz készült. A közepes mérete és a közelharcot, illetve távoli csatákat is támogató kialakítása a fejlesztők reményei szerint szavatolja majd, hogy minden játékos szabadon megtalálhatja rajta a saját játékstílusát. Az új operátorunk, Talon egy külön megvásárolható csomagban érkezik majd. Az ő egyedi különlegessége, hogy a kivégzési animáció során a négylábú jóbarátja is besegít neki az ellenfele likvidálásában.

3.
3.
ollie92
És a kurva crossplay-el nem akarnak valamit kezdeni ? Elég gagyi PC-sek ellen játszani konzolon. Milyen fasza, hogy PS kapott PS only lobbyt, Xbox meg nem. Köcsög banda.
2.
2.
JohnSpartan
#1: Miért? Nem kell letölteni a full játèkot emiatt újra. Elég kb 50 Gb hogy el tudd kezdeni letölteni.

Amúgy tényleg jó hogy beletesznek pár új fegyvert mivel elég gyér volt a felvehető fegyverek száma. Igaz én csak az első 4-5 percig használom őket mert az alap taktik hogy minnél elöbb kivegyek egy costume pack-ot a loadout-ból, azt màr csak a lőszerre és a pajzsra kell koncentrálni.
1.
1.
shatterhand
Francba. Szaros pár giga miatt ilyenkor kell 100gb tarhelyet felszabaditani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...