Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 6.
  • Rendezvény
Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.

Holnap este magyar idő szerint este 11-kor indul a 2020-as év első Inside Xbox-adása, ahol többek között szó lesz az Xbox Game Pass jövőjéről, mind a konzolos, mind a PC-s fronton. Napirenden lesz még a Sea of Thieves, Grounded és a hamarosan érkező Gears Tactics kulisszatitkai is.

Habár az est vendége lesz Jason Ronald, az Xbox Series X programmenedzsment igazgatója is, előre szóltak, hogy a már korábban leleplezett technikai infók részletesebb kivesézésétől eltekintve ez az este nem az új hardver rivaldafénybe állításáról szól majd.

Ennek ellenére nincs okunk csüggedni, hiszen kisebb-nagyobb meglepetéseket ígérnek számunkra a redmondiak, aminek ti magatok is szem és fültanúi lehettek a jól megszokott YouTube, Twitch, Mixer, Twitter és Facebook csatornák közül valamelyiken.

15.
adamsfamily
Igazából,most azon fog múlni nekik minden,hogy a megvásárolt fejlesztő brigádokat mennyire tudják koordinálni.A legtöbb kiadó manapság azt hiszi,hogy egy játék minősége azon múlik,hogy mennyi pénzt talicskáz bele.Pedig a mostani AAA játékok pont emiatt szoktak "elvérezni".Sok pénzt szoktak hozni,de ha előveszel egy régebbi játékot,amit tized annyi pénzből kalapáltak össze,sokszor jobban leköt.Ott van példának a régi és az új SW Battlefront.A régi szerintem még mindig jobb és változatosabb játék.
Majd kiderül,hogy a MS is ilyen-e.
Eddig ebben a generációban sajnos nagyon erőltették a multira kihegyezett játékokat.
Viszont példának ott van a Moon studios.Nem hiszem,hogy a MS nagyon beleszólt az új Ori készítésébe és szerintem egész jól sikerült.Mindenesetre ez a MS már nem az,amelyik elbaltázta a One rajtját.
Amúgy a Quantum Break szerintem nem olyan rossz,csak rövidek a pályák és az alacsony költségvetésű átvezető sorozat elég sokat ront rajta.Nagyjából ugyanazt éreztem a QB esetében,mint anno a Max Payne 3-nál.Tele van átvezetőkkel és alig enged játszani a játék.
14.
Northlorien
#9: :D nem mondasz hulyeséget, lehet hogyha befejezem a Spiderman-t és ha végre kijon a the last of us 2 és befejeztem akkor én is eladom. Cyberpunkot valoszinuleg PC-n fogom tolni, shootereket nem szeretek konzolokkal játszani, viszont minden másra majd szerintem Xbox lesz a tuti, őszintén szólva nagyon várom. A PS nagyon komoly címeket kell felsorakoztasson, hogy egyáltalán megfontoljam, hogy ne váltsak, az meg ugye nem nagyon lesz, uncharted széria is kifutott, a Detroit, read dead 2 megjelent PC-re. Ha amúgy a Naughty Dogot megvenné a Microsoft, kb egy okot nem tudnék mondani, miért vennék én személyesen PS-t, de lehet másoknak vannak izgalmas dolgok még - God of war-on kívül, az iszonyat jó volt, de nem lesz új rész még jó ideig szerintem.
13.
Kawada
#12: Nekem nagyon úgy tűnik, hogy rettentő nagy kreatív kontrolt gyakorol és nagyon kevés mozgásteret hagy(ott legalábbis) a fejlesztőinek a MS. És szerintem rettentő sok, rettentő tehetséges stúdiót és embert elüldözött maga mellől. Mindenki az EA-t gyűlöli emiatt, én kiadó fronton nagyon harapok a MS-ra, Activision-re is. És most úgy fest az Ubi is visszatalált a posványba méginkább.

A Quantum break egy nagyon egyedi és jó ötlet szerintem nagyon rossz arányú megvalósítása. Bár lehet adok neki még egy esélyt a karantén alatt, de egyszerűen ebben a történetben nem volt annyi, hogy ennyi üresjáratot és ilyen hosszan elbírjon. És számomra maga a játék sem volt annyira élvezetes, hogy elnézzem neki a sok hosszú és unalmas élőszereplős átkötőt.. De minden hibája ellenére is egy beazonosítható, karakteres dolog volt. Nagyon sajnálom, hogy egy MS nem mer ilyesmikből bevállalni már. Lehet én képzelek bele sokat, de szerintem a mai MS a két kezét összetenné egy Remedyért ma már. Amúgy valahonnan rémlik, hogy Phil Spencer nagy Alan Wake fan. :)
12.
adamsfamily
#10: A jogok elvileg náluk voltak,csak eredetileg úgy kötötték a szerződést,hogy a Microsoft volt megjelölve kizárólagos kiadónak.Elvileg a Remedy az Alan Wake kiadása után valamivel mutatott egy tech demót az Alan Wake 2-ről,amire nem bólintott rá a Microsoft,viszont az American Nightmare zöldutat kapott.
Gondolom a 2,5 millió dollárt ezért kapták.Lett volna ötletük folytatni,csak a MS nem hagyta.
Mondjuk ez a MS részéről elég gyökér húzás volt.Szerintem jobb eladásokat produkált volna,mint a Quantum Break.
11.
godach
#9: Én is így vagyok vele, bár szerintem nekem a PS5 is első napos vétel lesz. 2 új konzol és egy válás. Tök jó üzlet :)
10.
Kawada
#8: Hm... most hogy mondod, tényleg így volt a 2,5 millával. De akkor nekem miért rémlik, hogy vissza kellett vegyék a kiadási jogokat? Na majd beleásom magam kicsit...
9.
ADMlN
#7: Elég izgalmas az új generáció, én már el is adtam a PS4 Pro-t. Azt az 1-2 exkluzívot ami érdekel úgyis érdemesebb lesz PS5-ön tolni. Persze nem hiszem, hogy egyből megjelenéskor beruházok a Sony gépébe, hacsak nem jelentenek be van valami nagyon izgalmasat, de egyelőre eléggé nagy a hallgatás. Várok 2-3 évet, addigra felgyűlnek a jóféle Sony exclusivok és talán még egy PS5 Pro is napvilágot lát.
Viszont a Series X elsőnapos vétel lesz, eddig nagyszerű amit az MS kínál:
erős konzol, Game Pass, Smart Delivery, teljes backward compatibility...
Én személy szerint már alig várom, hogy játszhassam a Cyberpunk 2077-et rajta.
8.
adamsfamily
#6: Elvileg a 2,5 millió dollárt a Remedy kapta kárpótlásként visszamenőleg,pont a kiadási szarakodásért.
7.
Northlorien
Én nagyon kiváncsi vagyok, most volt az első alkalom, amikor elkezdett érdekelni az Xbox a Ps helyett - jelenleg most az van. Ha tényleg ennyire jól sikerül, akkor ha sikerül kijátszanom azt a két exkluziv cimet ami csak PS-re jelenik meg akkor lehet Xboxra váltok. Elég szimpatikus amit a Microsoft újabban csinál, nem tudom ti hogy vagytok vele.
6.
Kawada
#5: De az lehet csak valami royalty volt.. nem emlékszem pontosan...
5.
Kawada
#4: Mert egy Micro kurvára rá van szorulva, hogy a Remedynek még az Alan Wake kiadási jogokat is vissza kellett vegye 2,5 millió dollárért. :)
4.
adamsfamily
#3: Szerintem a Remedy összetehette a 2 kezét,hogy a Microsoft türelmes volt velük az Alan Wake fejlesztésénél.2005-ben jelentették be a játékot és 2010-ben sikerült kiadni.Nem mondom,hogy szar lett,mert épp ellenkezőleg,de az ő esetük nagyban hasonlít a Kojima-Konami esetre,aminél mindenki Kojima oldalára állt,mert a csúnya gonosz Konami kirúgta.A Konaminak voltak húzásai,de azért jó pár évet adtak Kojima hülyeségeire.
3.
Kawada
#1: Elég papucs lépés lenne a MS-tól... De ha meg is lépnék, remélem a Remedy-sek olyan pénzt kérnének, hogy a komplett játékdivíziónak a füle kettéáll majd.
2.
Darksiders84
Controlt bedobhatnák már GPba.
1.
PaprikaJancsi
Grounded érdekel leginkább, de a GamePass újdonságokra is kíváncsi vagyok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...