Közeleg az új Assassin's Creed-játék bejelentése?

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 19.
  • Pletyka
Link másolása
Legutóbb idén januárban hallhatunk pletykákat az új Assassin's Creed-játékkal kapcsolatban, azóta síri csend honol a széria körül. Egy megbízható forrás most azt állítja, hogy ez hamarosan megváltozik.

A videojátékbiznisz olyan, mint egy rossz lefolyócső, folyamatos szivárgások vannak benne. Azonban nagyon nem mindegy, hogy ezeket a szivárgásokat kinek köszönhetjük. A beigazolódott Crysis Remastered-pletykák kapcsán indult el a kérdezősködés, hogy akkor most mi van a készülőben lévő Assassin's Creed-játékkal, mikor várható a bejelentése, ugyanis arról is sok információt kaptunk az elmúlt hónapokban.

Az évek alatt magának megbízható elismertséget kialakított Shinobi602 becenéven futó illető válaszolt erre tömören annyit, hogy: "Almost there", azaz "mindjárt ott vagyunk". Reméljük, a Ubisoft hamarosan megtöri a csendet, hiszen bár eddig is sok információ kikerült a játékról, a végén kiderült, hogy még az sem biztos, hogy a Ragnarök alcímmel fog a boltokba kerülni.

39.
39.
Mortis
#34: 200 órám van benne s az utolsó dlc utolsó fejezeténél tartok s be kell valljam, mielőtt nekiálltam a dlc-knek már unalmas volt az alap térkép, bár úgy hogy már csak 5-6 mellékküldetés maradt ki, minden más kész. fejlődés egy idő után nem fog motiválni, mert igen hamar kialakulnak a játékstílusok amik tetszenek s váltogatsz majd köztük; a felszerelés fejlesztése pofátlanul sok nyersanyagot tud megkövetelni, amit vagy grind-olással vagy microtransaction-nel tudsz letudni. összességében a 25 eurót amit most az ultimate edition-ért elkérnek bőven megéri. alapáron már bánom hogy megvettem.
sajnos nem csöpög annyira a játék 'autentikusságot' mint amit pl. az Origins-nél éreztem. túl sok település, amik sokszor ugyanúgy néznek ki: pedig pont a görög városállamok azok, amik ilyen szempontból rengeteg sajátos stílusjeggyel rendelkeztek. jó, persze Athén és Spárta különbözik de pl. egy Patrai nem nagyon más mint Elis.
38.
38.
Guba32
#36: Miért mi a videojáték fogalma?Ha ez nem az,akkor azt minek hívod,mikor sétálgatsz pár órát egy gombbal,és közben nagyon mély és értékes(ásít) emberi gondolatokat osztanak meg veled majd vége...:)
31.
31.
adamsfamily
#13: Szerintem Ezio és Altair óta Bayek volt az egyetlen normálisan megírt főhős az AC szériában.
A többiek valahogy nem estek át annyira komoly személyiségfejlődésen,ami érdekessé tette volna őket.
30.
30.
Guba32
Rengeteg jó téma lehetne még,pl. skót szabadságharc,Jeanne D'Arc,dél és középamerika,de a 2 legnépszerűbb valszeg a vikinges és szamurájos lenne.En sajnálom,hogy Róma nem kapott külön részt(még),mondjuk el tudnám képzelni Galliában,Germániában,Brittaniában,Közel-Keleten majd Rómában a helyszíneket.
28.
28.
Ooorky
#26: Mondjuk arra is csöpögnek az amcsik annyira át van mosva az agyuk vele.
27.
27.
Ooorky
#22: Bronzkori birodalmak közül csak a Hittiták nem hajókáztak, ők jobban szerettek szekerekkel száguldozni.
24.
24.
Guba32
#22: Igen,egy Mezopotámiára nem ugranának úgy,de a viking az menő most.
23.
23.
Guba32
#20: Biztos népszerű lesz a vikinges rész,sokaknak bejön a vadságuk...
22.
22.
#19: "...de egy vikingkori?"

Gondolom az Ubi olyan időket és helyeket nézett, ahol van ok harcolni és hajózni is. Ha egy sokkal korábbi időszakot vennének, akkor ott lehet nem tudnának bele tengeri mókát rakni.

20.
20.
Ooorky
#19: Ámérikában nagy kultusza van a vikingeknek... Pedig ugyanolyan germán nép voltak, mint a többi.
17.
17.
Guba32
#2: De ha az egyiptomi volt később időben,akkor miért az az eredet rész?
16.
16.
Aanash
Black flag óta nem tud beszippantani.
De az tény hogy rengeteget fejlődött.
12.
12.
Guba32
#9: Kicsit befáradtam a Rogue-ba(6 hajót kellene legyőznöm,5 semmi,a 6.-at meg alig karcolgatom) ,belemásztam egy kis lazításra a Sleeping Dogsba és ott ragadtam,tetszik nagyon.Ha befejezem a Rogue-t már nem kezdek a Unity-be,hagyom és rámegyek az Originsre.
9.
9.
Guba32
#8: Kár,szétnéztem volna szívesen a Ceasar korabeli Rómában.
8.
8.
Ooorky
#6: Nem, Róma jön el benne Egyiptomba.
7.
7.
RangerFox
#2: A Ps Vitás mellékszálban volt Chichen Itza
6.
6.
Guba32
#5: Rómába elvisz a játék?
5.
5.
Ooorky
#4: Konkrétan Cézár egyiptomi hadjáratakor játszódik.
4.
4.
Guba32
#2: Ja,hogy akkor az egyiptomi egyben a római is,így akkor oké!
3.
3.
RangerFox
#1: AZ AC3-ban volt az elején egy kis utalás, amiben Egyiptom-Görögország-Japán volt látható. Az első kettő bevált.
2.
2.
Ooorky
#1: Az Egyiptomi rész bő 300 évvel a Görög után játszódott, a Rómait meg fogalmam sincs hova rakhatták volna, talán 3. századi polgárháború lett volna jó alap, úgyhogy nincs közöttük túl nagy összefüggés.

Én jobban örülnék ha végre elszakadnának az európai (és rokon) kultúrkörtől és bevállalnának mondjuk egy bronzkori Indus, vagy 3 királyság korabeli kínai, ne adj Isten Kolombusz előtti amerikai részt (asszem a PSP-s részben pont egy Azték piramisban találnak vmi ereklyét).
Természetesen agyatlan grind-olás és mikrob*szások nélkül.
1.
1.
Guba32
Anno nem arról volt szó,hogy Egyiptom,Hellász,Róma?Most akkor Róma kimarad ha a vikingek jönnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...