A Crysis Remastered csak az első részt tartalmazza

  • Írta: gorien
  • 2020. április 24.
  • Hír
Link másolása
Hiába tisztázódott a múlt héten, hogy készül már a Crysis Rematered, továbbra is ködös volt, pontosan melyik epizódokat fogják felújítani. Az Inverse-nek hála már van hivatalos megerősítésünk a Crytektől.

Egy hete történt, hogy beértek a pletykák és kedvcsinálók: kiderült, hogy tényleg készül a Crysis Remastered. A kérdés akkor már csak az volt, hogy pontosan mit is remasterelnek: csak az első játékot, vagy esetleg másik rész is fel lesz újítva? Az Inverse megkereste a Cryteket, hogy hivatalos megerősítést nyerjenek.

A helyzet az, hiába tűnt úgy, hogy akár több részt is összefoglal a Remastered, egyedül a 2007-es, első epizód lesz benne. A felújítás tehát nem terjed ki a többi számozott részre, sem a Warhead kiegészítőjátékra sem. Minden reményt persze nem kell feladni, hiszen ez még nem zárja ki, hogy a jövőben ne vennék elő őket, főleg ha a Remastered sikeres lesz – láttunk már elég példát ilyenre is.

Dátumot még nem ismerünk a felújított változathoz, de azt PC-n kívül PlayStation 4-en, Xbox One-on és Nintendo Switchen is nyúzhatjuk majd.

23.
23.
crytek
Microsoft Store szivárgás szerint július 23-án jön. A hivatalos videó Július elsején, 18:00-kor jön.

Crysis Remastered Leaked Trailer

https://streamable.com/ra1a1h
22.
22.
kryszisz
#21: Yeap, én is mindenhol azt olvastam, hogy a harc gané, de ha ez csak a közelharcra vonatkozik, akkor pont nem érdekel, nem szoktam harcos karaktert indítani nagyon semmiben. Régen mágus típus voltam, mostanában pedig a tolvaj/íjász kasztra álltam rá. Pl. az Elex-ben is borzalom szerintem a közelharc, de íjászként nekem pont nem vont le semmit az élvezeti értékből:) plusz, ha netán nem is lesz túl jó ez a remake, én már akkor is örülök, hogy pótolhatom legalább:)
21.
21.
crytek
#19: Ez attól függ.
Kiadták ,hogy a rajongók véleményezzék. Aztán hogy mit változtatnak azt sajnos nem tudjuk. Ez a fejlesztés pedig igazán mehetett volna úgy hogy ok első kör letudva sokan panaszkodtak a harcra,meg xy dologra ok cseréljük..update-elik a teasert amibe már új harcrendszer van és új xy megoldás..

Mert így most tök fasza volt hogy 40-50k ember szavazott meg írta nekik mi a dörgés,de ha pl a harcot nem javítják a teljesbe akkor mindenki beszopta főleg ők mert kevesen veszik majd. Nekem mással nem volt gondom csak a pocsék harccal ennél még Gothic 1-ben is jó volt pedig ott is aztán egy gyalázat volt :)
20.
20.
#19: Fú, arról eddig csak rosszat olvastam. De előre nem döntök, hanem csak ha megjelenik, nem igaz?
19.
19.
kryszisz
#17: Imádom a Witchert, de amúgy nekem is. A 3 (a community patchekkel felvértezve persze) nekem máig a kedvenc open world RPG-m. Az egy viszont kimaradt, úgyhogy remélem a készülő remake normális lesz:)
18.
18.
#16: Én sem. Egyik része sem jött be. De nem mondom, hogy szar, sokan szeretik.
17.
17.
crytek
#16: Ízlések. Nem mindenkinek jön be.Nekem sokkal jobban bejön a széria mint pl a Witcherek.
16.
16.
Lorthirash
#15: Kövezzetek meg de sose szerettem Gothicot, egyiket se, pedig szeretem az rpg játékokat.
15.
15.
crytek
#14: Ott a Gothic 1 hulladék grafika szarul is fut ,de kevés rpg game van ami verné hangulatban ,szóval 28adlagos a grafika
14.
14.
Lorthirash
#7: Attól hogy nem nagy valaminek a hardverigénye még lehet szép.
Ott van pl a Nintendo zeldája ami egy nagyon szép játék.
Pontosan úgy jó ahogy van, számít a grafika.
12.
12.
crytek
#8: A legfőbb értelme az összes újrakiadásnak legyen annak bármi is a neve, hogy egy más kutyát nem érdeklő senki által már nem vásárolt címet ISMÉT a köztudatba hozzanak és ISMÉT milliós eladást zsebeljenek be..
Cryteknek meg ez fontos mivel haldoklófélbe voltak..a HUNT és ez most pénzügyileg stabillá teszi őket és jöhetnek tőlük más címek.

Én a helyükben kukáznám a VR-t a Climb-ből és a Robinsonból és kiadnám őket mindenre újból. Fasza kis walking simek amiket sokan szeretnek, abból is jönne zseton...
10.
10.
Lorthirash
Amúgy is az első rész volt a legjobb a 2. meg 3. részt felesleges is lenne felújítani mert azok alapból szebbek.
Egy kicsit a multi részét kellene felpörgetni ennek az első résznek.
9.
9.
csongor1996
#7: Mindenkit? A szép játékokat mindenki szereti, különben nem úgy néznének ki az AAA játékok ahogy, meg nem hajtanának a konzolok 4k-ra.
8.
8.
Extol
Crysis mindig is a grafikájáról volt híres. Ezért nem értem minek felújítani. Lenyomtam mindet, élveztem de nem fogom megvenni megint, semmi értelme.
7.
7.
crytek
#3: És ez a grafika baszás a pc-seken kívül szerinted kit érdekel?
Ott a ninetendo nagyon jó példa a hulladék grafika nem minden
6.
6.
Neo1989
Nekem a 2. tetszett a legjobban. Ízlések és...
5.
5.
NECROSMOKE
Lesz ebbol trilogia is. A penz jol jon.
4.
4.
kopic
Warhead is benne lehetne...
3.
3.
Anti4730
Konzolosoknak akiknek kimaradt az elso resz meg amugy is annak idejen Jo ot evig egy pc se vitte maxon azoknak Jo moka lesz. Xbox 360 ra is ugy an kijott az elso resz, de probaltam es egyszeruen ocsmanyul nez ki a pc verzio hoz kepest.
2.
2.
Slik
haaaaaat sok ertelmet nem latom ennek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...