Már a 2021 utáni filmekre is hat a koronavírus

  • Írta: gorien
  • 2020. április 26.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel-filmek háza táján komolyabb átrendeződést láthatunk: hogy helyet szorítsanak az MCU-s és az animált Pókembernek, Doctor Strange és Thor csak 2022-ben kerül mozikba. A Mission Impossible-filmek is csúsznak.

Ahogy a koronavírus-járvány egyre csak húzódik, több és több filmről derül ki, hogy a premierjük nem tartható meg az eredetileg tervezett időpontban. Az éves filmnaptárt ellepő szuperhősfilmek közül már több is a csúsztatások áldozatául esett: a Fekete Özvegy, a Wonder Woman 1984, a Morbius és a Venom: Let There Be Carnage is csak később kerül moziba, mint gondoltuk. A Deadline értesülései szerint a Marvel és a Sony közös gondozásában futó Pókember a következő.

Tom Holland Pókember-trilógiájának utolsó darabja 2021. július 16-ról november 5-re került, és ezzel együtt az Irány a Pókverzum folytatása is új időpontot kapott - ez 2022. október 7-én érkezik. Ha valaki figyelte a filmes átrendeződéseket, az láthatja, hogy Póki így elvette a helyet a Doctor Strange második része elől, amit csak 2022. március 25-én láthatunk. A Thor: Love and Thunder is új időpontot kapott, de azt csak előrébb hozták egy héttel, 2022. február 11-re.

A Deadline arról is írt, hogy a Paramount szintén áthelyezte néhány premierjét, köztük a Mission Impossible-filmekét. A Tom Cruise nevével fémjelzett széria hetedik etapja 2021. november 21-éra csúszott, a nyolcadik pedig egy évvel később, 2022. november 4-én kerül mozikba. A Chris Pratt főszereplésével készülő, Tomorrow War című sci-fi 2021. július 21-re került, az új Dungeons and Dragons-adaptáció pedig 2022. május 27-re. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...