Így ünnepeljük a nemzetközi Alien-napot

  • Írta: Baloo
  • 2020. április 27.
  • Akció
Link másolása
Minden évben április 26-án ünnepeljük a hivatalos Alien-napot, a számos játéknak, könyvnek és persze az első két filmnek is otthont adó LV-426 kódjelű égitest után. És habár nagy bejelentéseket nem, egy-két ajándékot kaptunk ennek apropóján.

Sajnos hiába várnak a rajongók epekedve egy új Alien-film, vagy -játék bejelentésére, egyelőre nem tudni, hogy mik a Disney tervei a franchise-zal a Fox beolvasztása után. Egyedül a korábbi crossoverek miatt a témához köthető Predator: Hunting Grounds megjelenésével vigasztalódhatnak a xenomorph-fanatikusok.

Tegnap azonban a jeles ünnep alkalmából az eddig 1790 forintért kínált Alien: Blackout mobilos játék ingyenesen elérhetővé vált, mind Androidra, mind pedig iOS-re. A Blackout a nagygépes Alien: Isolation kistesójaként is felfogható, ahol Amanda Ripley-vel kell túljárnunk a xenomorph eszén.

És ha már szóba került az Alien: Isolation: a sikeres horrorjátékra most nevetségesen olcsón csaphattok le Steamen, mindössze 1,85 euróval (nagyjából 656 forinttal) vékonyítja meg a pénztárcátokat, amire kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy ingyen van.

7.
7.
Guba32
#1: Xboxon dobozosan(az egyetlen dobozos játékom),Switchre digitálisan volt elsőnapos vétel,nálam a generáció játéka,de most inkább egy a 2. filmre hasonlító játékot szeretnék.Pinball FX3-ban is nagyon jó a 3 Alienes asztal.
4.
4.
adamsfamily
#1: Szerintem is rohadt jó lett.
Én game pass-ben toltam végig.Így leárazva is csak azért nem veszem meg,mert tudom magamról,hogy soha nem nyúlnék hozzá.
Csípem a horror játékokat,csak sajnos ez az idegeimről nem mondható el.
Amúgy nekem az Alien 3 is tetszett.
Jó lenne egy új Alien film,de azok után,amit a Predator és a Terminátor kapott folytatás címen,nem biztos hogy jól járnánk vele.
1.
1.
Slik
az isolation a legjobb dolog ami az elso 2 film ota tortent a szeriaval
egy masodik reszt vagy hasonlo stilusu filmet nem bannek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...